Prietenii omului (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Draga Dana,am vazut pozele cu Azara . Este foarte frumoasa si bine ingrijita in comparatie cu ai mei care stau la curte si momentan i-am despartit pt. ca nu-i mai pot tine impreuna.Sper, curind sa-i iau sa stea la curtea noastra sub ingrijirea noastra.(Avem casa in constructie).

Am vazut si pedigree-ul Azarei si am rams surprinsa. Sa-ti spuna de ce. Wanda si Novac( care de fapt se numeste WTC- Novac ii spunem noi)au ca mama pe Miorita de Rediu si ca bunica pe Linda de Rediu, si tot asa, ca si Azara ta, din partea bunicii strabunicii sunt Gruia si Crina de Rediu.
Am vazut ca si Azara ta are ca bunica pe Linda.Deci cinii nostrii sunt inruditi.

Si mioriticii nostri sunt cuminti si blinzi, maninca orice. Implinesc pe 20.08.2005 , trei ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

cristina.. bine ai venit la sub. nostru

scuze dar nu vazusem postarea ta

daca vrei la noi pe listuta da de veste.. aaa.. si m-am uitat si la album si vrem poze si cu cutuletii ..

si asteptam ssa ne pov. si nazdravaniile jucausilor

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Cristina, ma bucur ca iti place Azara. Cand ai timp, poate pui niste poze cu Wanda si Novac, sa vad si eu o parte din rudele Azarei.
Cand am luat-o pe Azara hotarasem ca dupa vaccinurile ce trebuiau facute, sa o tinem in curte. Insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dupa ce am terminat vaccinurile si venise vremea ca ea sa iasa in curte, nu m-am indurat sa-mi scot fetita afara. La capitolul ingrijire mai am si eu inca de lucru, dar incerc sa o intretin asa cum trebuie. O pieptan si o perii in fiecare zi, imi ia aproximativ 2 ore acest lucru, si la o jumatate de ora dupa ce am terminat, se face varza in cateva minute. Barba s-a colorat in maron din cauza mancarii, a transpiratiei si am folosit toate minunile de solutii si geluri pentru decolorat care nu au rezolvat nimic. O spal la bot si pe barba o data pe saptamana si e circ mare in casa pentru ca nu ii place si in cateva minute e din nou jegoasa.
Despre Azara nu pot spune ca este cuminte – are momente in care ma minunez si eu – dar astea nu dureaza foarte mult. Este super agitata, are chef de joaca non stop si are o incapatanare iesita din comun.
Pentru ca devenise destul de agresiva – asta din cauza faptului ca am rasfatat-o tare mult – am hotarat sa mergem cu ea sa facem un curs de dresaj, care pot spune ca a schimbat-o in bine. Inca mai are momente de agresivitate, dar incet incet le vom rezolva.
Cristina daca iti mai aduci aminte imi poti spune la ce varsta a intrat pentru prima data Wanda in calduri? Azara are 14 luni si nimic pana acum. Medicul veterinar imi tot spune sa mai asteptam pana la un an si jumatate, ca nu e momentul sa intervina cu hormoni.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Draga Danna, dupa cum ti-am mai spus Azara este foarte bine ingrijita. Wanda si Novac, ai mei, se cunoaste ca stau la curte.Sunt crescuti in padoc , in custi diferite, si noi ii iubim si am investit o groaza in ei dar nu-i putem tine impreuna cu noi deocamdata.Sotul meu s-a ocupat mai mult de ei, i-a dat la dresaj pe la un an , le-a administrat tot felul de vitamine la indicatia medicului. Wanda este pe 98% din corp alba si putin in zona capului are pete gri. Novac in schimb, semana foarte mult cu Azara, este si el cu pete negre in zona capului si chair si pe corp, numai ca este mult mai inalt si mai greu.
Ii aveam la casa noastra de la marginea orasului, le facusem custi separate si fiecare cu teritoriul lui. Le dadeam drumu in libertate, cind au crescut, pe rind ca sa nu ia Wanda pui cu fratele ei. Acum, cind casa am vindut-o si avem alta in constructie, in care vom locui,i-am despartit. Wanda sta la o persoana cu padoc si care am inteles ca a dat-o la imperecheat cu alt ciobanesc si ar fi luat pui.

Oricum, abia astept sa ii am la mine in curte sa ma ingrijesc eu de ei, pt ca de trei ani de cind ii am , am avut grija lor unde sunt ce maninca, ce vom face cu ei. Am sa-ti mai povestesc dar acum ma grabesc.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Cristina, prin Bucuresti marea majoritate a mioriticilor au culoarea blanii alba. Nu zic ca nu sunt frumosi si ei, dar visul meu a fost sa am un mioritic cu pete negre. Mi se par mie mai interesanti si mult mai expresivi.
Dresajul cu Azara si eu l-am inceput la 1 an, cu toate ca marea majoritate a celor care profeseaza aceasta meserie spun ca trebuie inceput de foarte devreme.
A trebuit sa gasesc un dresor care sa ma supravegheze si sa ma indrume in realizarea educatiei ei. Toate ofertele pe care le gasisem constau in predarea cainelui la dresor si inapoierea lui dupa 1 luna de zile sau instruirea de catre dresor fara a fi stapanul de fata. Eu si sotul meu nici nu am conceput sa ne despartim de ea, fara sa stim ce se intampla in aceasta vreme. Am vazut destule faze in care dresorul batea cainele daca nu asculta si nu sunt de acord cu aceasta metoda.
Si eu am investit pana acum destul de mult in ea, pentru ca am vrut sa am un caine sanatos si bine educat.
Va trebui sa-i fac si eu un padoc, asta pentru momentul in care va avea puiuti. Ea are acum la dispozitie 2 curti unde se zbenguie in voie. La inceput am avut cu ea probleme cu gradina unde mi-a distrus aproape toate florile, asta intamplandu-se anul trecut. Acum daca ii spun ca nu e voie, nu se mai atinge de ele.
Te mai astept sa-mi spui despre ei cand ai timp.
Pupici.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

De ce e asa liniste aici?
Sa inteleg ca au luat stapanii nostri(adica cateii, pisicile) vacanta si noi odata cu ei? Daca e asa atunci intelegem
Distractie placuta

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

FETELOR, STITI O PENSIUNE PENTRU CATEI, UNDE IL POT LASA IN SIGURANTA PENTRU TREI ZILE? PLECAM DE ACASA, TATA IN DEPLASARE, UN COPIL IN TABARA, EU CU AL DOI-LEA COPIL IN ALTA DEPLASARE, TOTI IN ACELASI TIMP. CE FACEM CU CAINELE FAMILIEI?
VOI CE PARERE AVETI? PLIZZZZZ!!!!!!

am cautat toata noaptea si eu pe internet, dar as vrea sa stiu daca voi a-ti lasat catelul intr-o pensiune, unde si daca a fost multumitor. Recomandari, probleme, impresii.
E un puiut totusi, de 4 luni.
Multumesc,
Rodica si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ce ma bucur ca mai gasesc si eu pe prima pagina subiectul cu animalute...Sa va mai zic ca Sticky era sa cada pentru a treia oara de la balcon? L-am gasit spanzurat in vie, noi am lasat geamul deschis, ca au fost caldurile astea insuportabile, iar el a vrut din nou sa zboare...Ce sperietura am tras!!!In rest e bine, suporta cam greu caldura. Abia asteptam o ploaie.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mishu, Mishu, Mishu . . .

Mi-am crescut pisicile in casa. Nu ies afara, nu cer sa iasa afara, de fapt am scos-o odata pe Sasha in curte is tremura in bratele mele. Dar curiozitatea unei matze le intrece pe toate. Mishu a descoperit ca din birou se poate iesi in curtea din fatza, ca sarma de la geam e pusa numai provizoriu, si daca da cu laba, poate iesi. S-a aventurat in curte, iar Sasha la parat ca a iesit afara. Nu stim exact cat a durat mica lui escapada. Am inchis geamul, nu de tot, sa mai intre un picut de aer. Ieri cand am venit de la servici, Sasha statea in birou si se uita la Mishu care era iara in curte si se uita la noi de afara. Dracosul meu de pisoi a deschis geamul si a iesit iara. . . A intrat inapoi, pe unde a iesit in momentul in care i-am strigat numele. I-am facut bae, si ne-am certat, si impacat . . .
Oreo este cu cortul cu baietii, deabea astept sa vad cum se intorc din camping.

Fetelor vad ca v-a toropit de tot caldura de nu mai scrieti nimica.

Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Cam rar trec pe aici ca, deh, nu am mai avut probleme cu Cezar. Si deci nu m-am mai plans.
A fost un cuminte, se intelege de minune cu copilul si sa-i vedeti cum fac schimb de mancare. ma ingrozesc. Ia tu un germ, hai ca-ti dai si eu unul. Cam asa e la ei.
Jivina a fost cu noi cand am mers cu cortul si s-a comportat foarte bine. I-a priit sa mai iasa si el din tipar. S-a balacit in rau, nu a fugit de langa noi si nu a gafait in masina.
In rest, nimic nou.
Nu ne vaitam de calduri, e chiar placut la noi. Traiasca aerul uscat ca daca ar fi umiditate poate s-ar resimti mult mai nasol caldura.
Luca dandu-i un pupic lui Cezar: http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=394127716&photoID=403585111&security=CPMgHD
Numai bine la toata lumea,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput