Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica iubita, sper ca ti-au iesit vinetele.
Supa si ostropelul l-am facut simbata ca husbandu a lucrta, iar el a facut ieri gratar si eu doar am bagat cartofii si pestele la cuptor, deci nu am muncit prea mult.
Am o intrebare , dc am luat vopsea din plnnte, ma pot face dupa sapt 10 sau sa astept pina in sapt 12, ce ziceti?
Va pup,

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Paula sant super pozele Sa va traiasca fetita,sanatate si sa va aduca numai bucuriiDoamne daca vezi burta mea La tine nici nu se cunoaste ca esti in 11 saptamaniCred ca mai multa grasime este la mine
Catalina parfumul pt. dr. este super! Astept sa vedem daca il primeste, logic nu ar trebui sa primeasca nimic de la nimeni din moment ce consultatiile se platesc .Mazarea imi place si mie mult

9+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa pe baza de plante nu e nici o problema, te poti vopsi acum .Eu nu am putut sa mai astept si m-am vopsit cu Loreal.Cu vinetele a devenit o intreaga peripetie Am bagat in prima serie 4 vinete mari si grase in cuptor iar in final am pus si pe ochiurile aragazului inca 3 mari.Din 4 vinete facute in cuptor a iesit cantitatea de la 1 facuta pe ochiAcum astept sa imi aduca Giorgos de la magazin inca o serie de vinete sa le coc pt ca nu imi ajung astea care au iesit cum trebuia

9+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica, pai le-ai alast prea mult in cuptor mai, trebuia sa le intepi cu fruculitza cum ti-am zis si sa nu le lasi sa se faca ciorbaOricum cum crezi tu, o avea ceva cuptoru, dar sper sa iti iasa ok acuma, ia fa cu folia sa vezi?
Bafta si sa te gandesti si la mine cand le maninci

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

fetelor, ca sa nu va chinuitit sa tocati vinetele - eu urasc asta! este si mult de munca si se face si mizerie- va vind un pont, nu stiu daca stiati: faceti-le cu mixerul, la viteza potrivita, ies super! daca stati bine cu stomacul puteti adauga si foarte putin lapte dulce sau lapte batut ( cam dau gazute la stomac!)fiindca acesta le albeste ( citeodata de la coacere ele devin negre si au un aspect care lasa de dorit..)

Pofta buna!

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Ina si restul feteor, eu fac vinetele cu mixerul si pun putin smintana chair, cred ca e la fel si cu laptele, sunt f. gustoase, fara maioneza si cu putina ceapa, ies f. bune.

Monica care mai e statusul job-ului?

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici,
Bine a revenit Catalina !!
Irinel draga mersi de sfat. Si Maraki la fel, si eu stiam ca normal e organ de animal si retine toxine. pe de alta parte azi mama a fost la consult ( merge periodic tot la 2 luni) la o doctorita homeopata, care ma cunoaste si pe mine ca am fost la ea odata. Maica-mea nu i-a zis nimic ca am fierul scazut , nimic nimic, dar ea zis doctorita ca eu am lipsa de fier si sa maninc in fiecare zi cate un ficatel de pui : Maica-mea a ramas traznita cand a auzit, zice ca doctorita asta-i citeste gandurile. Pe de alta parte un ficatel pe zi? Nu stiu ce sa zic. Dar vreau sa va zic ca eu o apreciez foarte mult pe doctorita asta, pe mama mea pot sa zic ca a salvat-o. Mie mi-a dat un tratament si cred , cred nu sunt sigura, ca datorita lui am putut ramane insarcinata rapid in ciuda problemelor pe care le am.
Vreau sa va zic ca am foarte multa incredere in medicina homeopata. Chiar cochetez cu idea de a o studia , dar chimia care e inamicul meu ma impiedica.
Dragelor se pare ca mie in sarcina asta mi-e dat sa ma lupt cu constipatia si mai nou , pare-se caci cu hemoroizii si nu cu greturile. Oricum maine am de gand sa ma duc la medicul defamilie sa imi dea ceva ca inebunesc. Azi mi-a iesit un hemoroid dar ma doare de innebunesc. Poate nu pot sa dorm la noapte de el, ca de-abia stau in fund. Daca m-ati vedea ce combinatii fac dimineata : kiwi , laptecu miere, cirese si iaurt. Ma mir ca stomacul meu inca nu protesteaza. Dar sa nu ma mir prea tare, ca nu se stie.....
Au inceput pofetele .... Aseara am cumparat 2 pizza ca mi-era pofta, am mancat si eu si sotul si a mai ramas o bucatica. azi pe l a4 eram la lucru, sotul acasa ( el avea liber azi ). Si ma loveste pofta de pizza ca era cat pe ce sa-i dau telefon sotului ca nu cumva sa-i vina in minte sa manace bucata de pizza din frigi ....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata dragelor, se pare ca niciodata n-am sa fiu pe listutza voastra. Ieri am fost la control: sarcina oprita in evolutzie. Deci va doresc sarcina usoara in continuare, fara probleme si griji.
Sanatate maxima!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Salutare fetelor...sufar pentru tine Laurici...imi pare atit de rau si este cumplit ca treci iar si iar prin chinul asta...nu stiu ce se poate spune in asemnea situatii, asa ca o sa tac si sper sa ai puterea de a trece iar peste tot ce s-a intimplat, chiar daca este foarte foarte greu...Te pup pe obrajorii tai tristi si sanatate multa!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Laurici iubita acum in aceste momente te inteleg cel mai bine !!!
Giova iubita, te rog sa ma scoti si pe mine de pe listutza pentru ca din pacate si eu mi-am pierdut puiutzul..........sarcina oprita in evolutie.
Fetele........ sa aveti sarcini usoare si fara probleme!O sa va mai urmaresc ...... ca-mi sunteti dragi si ma simteam bine cu voi!
Va pup!

diana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;32/st/20060107/dt/7/k/f0b1/preg.png

Mergi la inceput