Buna fetelor,
Azi e luni...a trecut si botezul fetitzei noastre...a fost sambata. S-o fi vazut cat de cuminte a fost...nici nu-mi venea sa cred ca era atat de scumpa, atat de linistita si atat de curioasa...a luat toata biserica la rand sa vada ea tot...
Pe nasi nu i-am mai schimbat...apucasera sa cumpere tot ce trebuie pentru botez, dadusera comanda de lumanari...in fine...am zis sa ii pastram, poate se va intampla vreo minune pe viitor.
Au fost foarte draguti si prietenosi, si cu noi si cu fetitza. Au imbracat-o ca pe o zana...toata lumea se uita la ea...ziceai ca e vedeta de cinema...
Concluzia este ca botezul a fost foarte frumos, iar nasii nostri s-au purtat de-a dreptul impecabil...as fi nedreapta sa spun ca am sa le reprosez ceva.
Sper sa fie bine si in continuare, sa petrecem mai mult timp impreuna cu fetitzele noastre (a noastra e cu doar 6 zile mai mare ca a lor)... Desi am pe suflet o pata pentru ce s-a intamplat in ultimul an, eu ii respect, ii indragesc si sper ca sa fim mult mai apropiati pe viitor.
Pupici.