Bebelusi de martie - aprilie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna dimineatza!
Anca Micaela,
distractie placuta la botez si un bebel cumintel!
mamacita si oanamc,
imi pare rau ca am "perturbat" forumul.pur si simplu nu am intentionat asta nici un moment.m a deranjat tare formularea lui marox,sincer.poate de asta am reactionat putin mai dur.ma bucur sa am parte de asa un "club select"-cum ziceai tu mamacita-si nu vreau sa periclitez in nici un fel prietenia noastra.

marox,
mea culpa.poate am perceput eu gresit mesajul tau.aici nu avem sa ne dam seama de tonul adevarat al cuvintelor.se pare ca m am pripit si am tras concluzii gresite.

va pup pe toate si va doresc un uichend linistit cu bebeii si taticii!noi mergem la plimbarica iar azi dupa ce si ieri am colindat toata ziua.

Nicole si micul printz (19.03.2005)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

oanamc,
si multam de grija si de sfaturile referitor la sani.dar eu nu i mai dau san lui bebe.asa ca am verde la papat.
apropo de papat,
rox,eu saptamana asta mi am cam dat montignacul peste cap.sper sa ma apuc de maine iar sa l tin corect,mai ales ca nu mai alaptez.tu cum stai cu kg?

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

se vede ca doar ce m am trezit..."sfaturile referitoare la sani" nu cum am balamjit in mesajul anterior

Mergi la inceput

cititnd presa am gasit un articol despre cirese si capsuni.poate va intereseaza:http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=118007

pupici
banuiesc ca ciresele sunt nocive in alaptat pt ca ajuta eliminarea toxinelor.care ulterior merg in laptic,nu?corectati daca gresesc dar cu logica am stat mereu prost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ciao fetelor iara am lipsit o perioada in care a-ti scris deja o duzina asa ca am ca citi.Am avut o caruta de treburi de rezolvat prin oras asa ca in acest timp tot timul am fos afara. Noroc ca Thomas e obisnuit sa umble peste tot cu mine si cu orice mijloc de transport,e un cumintel si jumatate cand suntem afara la stat la cozi prin diferite birouri si alte situatii care si pt un om mare sunt obositoare.Ma bucur ca alaptez de la san ca altfel nu stiu cum faceam zilele astea cu cat am avut de umblat,asa ca atunci cand ii era foame deschide-am "lactobarul"indiferent unde eram.
Nici sfarsitul asta de sapt nu o sa va pot scrie prea mult ca acuma ne pregatim sa plecam la nasii nostrii de cununie care stau la 200km de noi si vrem sa ramanem pana luni.
Asa ca ve pup dulce pe toate si ne vorbim saptamana viitoare.

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Zuzunaki, ok, o sa am mai multa grija pe viitor la felul in care imi formulez mesajele.

Anca Micaela
, vreme frumoasa la botez si sa fie Ema cuminte!

Shumi, bine ai venit!

Mamacita
, sper ca tatal tau sa se refaca rapid! Imi dau seama ca nu e usor pentru tine sa faci fata la atitea solicitari.

Nici Julia nu accepta suzeta. Nici nu am insistat de altfel. Degetul e lasat in pace pentru ca i se pare mai interesant sa roada pumnul. La Alex ne-am chinuit cu suzeta de la 1 luna la 4 luni, credeam ca-l calmeaza, aiurea, pina la urma am renuntat. In schimb acuma, a vazut-o Alex intr-una din zilele in care o incercasem pt Julia, a fost asa de fericit, a stat o juma de zi cu ea in gura pina i-am ascuns-o si dupa aia a uitat. Cred ca e datorita unei fetite de la asistenta maternala, are aproape 3 ani, dar e adesea cu suzeta in gura, probabil ca Alex a vrut s-o imite pe ea. In concluzie, evitam sa mai facem incercari pe Julia ca sa nu-i dam idei lui Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am inteles eu bine sau..??Interzis in alaptat -ciresele si capsuni?? Cum adica se elimina toxinele in laptic?? Pe principiul asta, atunci nu toate fructele tre' evitate in alaptare?? Si atunci vitamine de unde?? Luminati-ma!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Hai sa stabilim ca avem ficat si rinichi care se ocupa de toxinele din corpul nostru si le elimina pe caile consacrate deja si ca atare ele nu ajung in laptic. Organismul asta al nostru nu e chiar tampit si nu cred ca considera laptele un mijloc de excretat toxine. Eu mananc tot felul de fructe in fiecare zi, inclusiv cirese si capsuni si Ioana nu are nimic, din contra, creste foarte bine si are un tonus foarte bun. E adevarat ca de la cirese merg eu mai des la toaleta, dar Ioana nu.
Am citit ca laptele uman are o anumita compozitie fixa, mai diluat sau mai concentrat, dar constanta. Adica nu ce mananci, aia ajunge in lapte. Din ce mananci si ce ai pus deoparte organismul alege ce ii trebuie si produce laptic.
As extrapola putin si as zice ca daca vaca mananca iarba laptele nu are gust de iarba si daca mananca porumb sau mai stiu eu ce, laptele isi pastreaza caracteristicile.
Asta e parerea mea. Sper ca n-am mai ofensat pe nimeni, ca de la un timp se tot intampla...
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ai mare dreptate rrox! Daca stau bine sa ma gandesc si apa elimina toxinele din corp si slava domnului ca bem apa la greu. Cat despre ofensat, nu stiu, nu cunosc!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Intru si eu in vorba la discutia despre fructe.

Nu am citit inca , dar incerc sa caut ceva, dar pare logic ce spune rrox ca s-ore elimina pe alta parte toxinele, nu tocmai in lapte.
Cat despre cirese si capsuni si colici nu stiu ce sa spun. Daca ar fi dupa ce scrie in unele carti ar trebui sa mincam numa paine si apa ca sa nu faca bebe colici.
Eu dupa ce am nascut am suferit tare dupa fructe. Gravida fiind mincam tone de fructe. Dupa aceea o perioada mincam numa mere, dar asha unu mic pe zi. Asta pana au aparut capsunele. Am renuntat si am inceput sa maninc. Alaltaieri am exagerat chiar si am mincat 1 kil de cirese. nu deodata, dar in aceeasi zi.
Nu a avut neam de colici Raducu (de altfel ne putem lauda ca de vreo 2 saptamani nu mai stim ce's alea).

Hai ca va las, ca mi-a venit sotul acasa si macar acu sa mai discutam si noi una alta, cat doarme bebe.

Va doresc weekend placut si distractie placuta la fetele cu botez.

Mergi la inceput