Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

hop si eu sa dau raportul..

ieri am fost in parcul Carol cu Andreea si Vio
a fost super, parcul e minunat si linistit (la amiaza) , am mancat si dormit in parc (nu eu , Darius )

am fost, bineinteles , special sa nu le lasam singurele pe fete ! aveau nevoie de un barbat (somnoros , ce-i drept , dar cum altfel creste mare??)
Mariuca si Bianca sunt doua scumpete, si sa nu credeti ce scriu mamele lor aicea, ca urla... Au dormit ca niste printese!

iaca dovada : AICI
Asteptam sa ne dea rezultatul analizelor Andreea, si nu cred ca ar avea ceva Mariuca ei, pt ca arata foarte bine si nu vad ce-ar putea avea.
Nici Darius n-a mai luat in greutate de o luna jumate. Ne-am oprit la 8.5kg (acu o saptamana) si 72 cm

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Neata fetelor!

Dutzi bine ai venit printre noi!Sa-ti traiasca puiul!
Mai fetelor si noi avem 2 dintisori.Eric e miriit ziua dar nu foarte mult.Seara dupa baita plinge de vreo 2 ori si atit.Febra n-a facut asa ca e bine deocamdata.
Fetelor iaurturile Activia si care ati mai zis voi(in afara de Danone) unde se gasesc?La supermarket?Ca noi s-ar parea ca avem multe sanse sa ajungem duminica asta in tara si vreau sa stiu cam pe unde sa caut.Aici eu ii dau iaurt cu fructe de la Hero si vad ca-i place.Bine,i-am dat doar de 2 ori pina acum.
Eu sint intr-o mare pregatire aici pt eventualitatea in care o sa plecam duminica.Nu-mi mai vad capul de lucruri.Problema este ca va trebui sa plecam miine spre Madrid si d-aia trebaluiesc atita.In fine,azi o sa fiu "Gigi viteza" si o sa alerg incolo si-ncoace ca sa le termin pe toate.Am inceput cu ciinele si nu stiu cu ce o sa termin.Pina si ciinii au acum pasapoarte!Bine ca nu trebuie sa umblu cum as umbla pt noi la pasapoarte ca as lua-o razna.Asa ca va las acum caci trebuie sa fug la treaba.O sa intru mai tirziu.Sper ca atunci sa stiu sigur daca plecam duminica sau nu.Va pupic pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mai reuseste sa vada cienva pozele lui Miche???? ca mie imi da eroare....

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Buna dimineata fetelor,Dutzi bine ai venit printre noi!Noi nu avem inca nici un dintisor,dar sunt tare fericita ca Robert al meu a spus azi "mama".Eu i-am dat danonino cu arome,nu m-am gandit ca nu e bun ca doar e facut special pentru copii,ii place foarte mult si ii mai place foarte mult supa(e preferata lui).E un mancacios spre deosebire de fratele lui care a fost un mofturos de mic si nici acum nu prea e prieten cu mancarea,tot timpul ne certam ca nu vrea sa manance.

Mergi la inceput

inca ceva: nu spun mama, tata , papa !
am timp de vorbit toata viata , in schimb imi place sa tip si mai nou sa ma tin de mana cu Mihnea , prietenul meu .

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Buna, mamici dragute de nov-dec si pupici puiutilor vostri scumpi.
Sunt Delia, va citesc de tare multa vreme, cu mare interes si placere, fiind si eu mamica unui baietel nascut in aceeasi perioada cu copilasii vostri.
Nu stiu exact de ce n-am scris pana acum, poate a fost mai comod sa citesc doar, poate si lipsa de timp, insa m-am gandit ca nu e frumos sa nu impartasim din experientele traite de noi, sa punem si noi intrebari si sa raspundem, daca avem raspunsuri.

Dutzi... bine ai venit printre noi.... Mai ce bine imi pare ca ne marim familia...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

Mai reuseste sa vada cienva pozele lui Miche???? ca mie imi da eroare....

pozele noastre

Si mie imi da eroare...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

try, dam si noi o fuga pana la piscina aia , ca tare frumos e acolo, si vad ca si frumosului tau ii place

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

dutzi bine ai venit

nici eu nu pot vedea pozele

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Pentru sondaj, Tudor maninca iaurt natural, fara fructe Bifidus de la Prodlacta, Milli sau Campina. I-l dau dupa pireul de la prinz ca e racoritor. Ii place foarte mult.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput