Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
roserb spune:
Felis draga, dupa toate cele prin care treci, la care s-a mai adaugat si stresul din ultima vreme cu examenul, te inteleg perfect ca traversezi o dispozitie mai sumbra. E sigur ca noi nu ne putem da seama decat intr-o mica masura de suferinta ta, dar fii convinsa ca, daca te ajutam moral sau material, no o facem cu vreun anume interes, ci numai pentru ca tinem mult la tine si la Mihaita . Incearca sa fii optimista ca si pana acum si sa lupti pentru puiutul tau ca si pana acum. Din partea noastra ai toata admiratia pentru tot ce faci, iar alaturi ai o prietena minunata in persoana Alexei.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
ioana_du spune:
Fetelor .... nu am cuvinte ca sa va multumesc ! Sinteti extraordinare, si mi-au dat lacrimile cand v-am citit urarile. Va multumesc din inima, venisem la birou un pic cam deprimata, si cand am intrat pe forum sa va mai citesc (ca nu am mai putut intra de cateva zile bune) ..... m-am topit. Sinteti nemaipomenite, va iubesc pe toate! 

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
ioana_du spune:
Felis, iubita, capul sus! Esti o persoana puternica, responsabila, facuta sa reuseasca! Stiu ca si perioadele astea sint normale, dar ... fruntea sus, vei trece cu bine peste toate !
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
aime spune:
Fetelor va salut!
n-am mai intrat ptr ca am trecut prin niste clipe....o sa va povestesc...sambata, sambata noaptea si duminica au fost clipe de cosmar si total nesomn...multumesc ptr cuvinte fetele, andreap, roserb...din pacate inca nu pot sa spun ca e f bine, dar e mai bine. azi dupa masa asteptam rezultatele la coprocultura si coprocitobiograma. Eu si sotul am tras o concluzie...Cred ca ce i-a starnit colita este ACTIVIAcu renumitul bifidus....o sa vedem...
Felis esti prea puternica ca sa cazi in butoiul cu melancolie....si cum zicea si Paxela, copilu' e bine, face progrese (bravo!!!) ... sa fii sanatoasa si sa-ti poti creste bine puiul...
paxela spune:
fetele deschide cineva capitol nou? as face-o eu dar nu stiu
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
mami nov-dec 04 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51464" target="_blank">Capitol nou!...
mami nov-dec 04 spune:
quote:
Originally posted by paxela
fetele deschide cineva capitol nou? as face-o eu dar nu stiu
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
Nu mai da ca doare!...
oany spune:
Buna ziua fetelor!
Va citesc de mult dar n-am indraznit sa va scriu.M-am multumit sa va citesc si cred ca mi-a fost mai simplu asa.Dar gata !Mi-am luat inima in dinti si n-o sa mai scapati de mine de acum!
Sunt mamica din 21 decembrie 2004, mamica unei printese, RIANA IOANA, nascuta natural, la termen (3400gr si 53 cm), dupa 9 luni care abia am asteptat sa treaca.
A mancat san doar pana la 3luni jumatate cand nu se mai satura si i-am dat lapte praf in completare de la nestle-nan1 iar acum nan2. Acum suntem o mancacioasa . Papam dimineata pireut de fructe sau iaurt danone natural sau cremoso amestecate cu 2-3 linguri de cereale. La pranz sau mai spre dupa-amiaza supica de legume cu carnita sau pireu ce cartofi cu ficatel sau out, iar spre seara laptic sau laptic cu cereale.
Acum suntem mari ,8500gr, aproape stam singure in fundulet iar in picioare, rezemata sau sprijinita in mana lui mami.Si de cateva zile spunem bine si cateva silabe ta-ta-ta-ta, nu ca ea ar constientiza semnificatia lor dar taica-su e topit.
Avem si poze dar asteptam sa mai scanam cateva si apoi ne aratam fatuca.
Speram sa ne primiti si pe noi in grupul vostru sa ne impartasim din aceste experiente unice.
Va pupacim pe toate si aveti grija de voi si de puiutii vostri.
Mami Oana si
printesa Riana-Ioana.
oany spune:
Felis sa stii ca sunt sufleteste alaturi de tine.Am cititaproape tot despre tine si Mihaita.E norocos sa aiba asa o mamica puternica.nu trebuie sa cedezi.Pentru el trebuie sa gasesti puterea de a merge mai departe si sa ai multa incredere in Dumnezeu ca EL nu te va lasa. Am vazut si pozele voastre .Mihaita e un dulcel si-un frumusel. Pupici multi, sanatate si putere de a merge mai departe.
Mami Oana si
printesa Riana-Ioana
try spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by try
Nici el nu prefera pozitia pe burta, motiv pt. care nu are muschii manilor dezvoltati si nu are putere sa se tina in pozitie de-a busilea mult timp, desi acum el e intrigat de pozitia asta.
TRY ... am pus mai demult niste poze si una arata ca idee cum e acel exerc pt manutze si gat... de care ma intrebai... Am uitat atunci sa te atentionez ca e poza, dar denumirea ei era "pt TRY"... Nu e prea reusita pt ca mie nu-mi reuseste exercitiul la cat de zvapaiata e gaza lu mama... Prosopul trebuie facut sul si bratele trebuie sa ste peste prosop... Mihai cand se vede in acea pozitie (inca de acum 3 luni) oricum face numai cum ar trebui nu...Cand se vede pus pe acel sul ori trage manutzele inapoi (ca si in poza) ori se rostogoleste pe dreapta sau stanga sa nu mai fie pe prosop
Incearca, poate Alex e mai ascultator
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Felis, am vazut-o, mulumiri. Dar nu am inteles mare lucru din ea atunci. Acum ca mi-ai explicat, am inteles despre ce-i vorba. Dar ma gandesc ca Alex acum e prea mare sa mai functioneze exercitiul. Nu sta 15 secunde in aceeasi pozitie cand il apuca zvapaiala. O sa invete el si sa mearga de-a busilea, dar avem nevoie de timp. Acum am descoperit ca nu prea e chestie de putere in manute, ci mai degraba teama de pozitia de stata in 4 labe. Incepe sa planga si il vad ca ii e frica atunci cand il pun asa ca sa-l stimulez.
Asa ca o sa-l las pe el sa descopere cum e mersul in 4 labe.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Cand se vede pus pe acel sul ori trage manutzele inapoi (ca si in poza) ori se rostogoleste pe dreapta sau stanga sa nu mai fie pe prosop
Mihai-Cristian (06.12.04)