Inca odata am nevoie de ajutorul vostru.....
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
dana_ene spune:
Violeta, draga mea, am citit postarile tale cu mare, mare uimire.
Eu nu vreau sa te judec, nu am nici un drept.
Poate ca ai fost slaba in anumite momente, dar sa stii ca nu esti singura. Si numai cand treci prin asa ceva poti sa-ti dai seama cum reactionezi sau nu. Teoria e una... si e buna pentru ca te ajuta sa poti alege, dar nu intotdeauna reusesti, ca om, sa procedezi asa cum l-ai sfatui pe altul sa o faca.
Eu cred ca ti-a fost foarte greu sa te desprinzi din cauza ca ti-au lipsit parintii.
Eu am trecut printr-o despartire grea si urata si recunosc ca sprijinul parintilor a contat foarte mult.
Dar sa nu crezi ca esti singura pe lume. Sunt sigura ca multe dintre fetele de pe forum, daca le-ai cere ajutorul ti l-ar acorda. Si spuneai la un moment dat ca ai si o prietena (cel putin).
Prietenii vor tine locul parintilor. O sa vezi !
Oricum, faptul ca se termina toata aceasta telenovela e cel mai bun lucru.
Si iti pot da un sfat: atunci cand te incearca nostalgia dupa vremurile bune (ca or fi fost si din acestea) impuneti-mi imediat sa-ti amintesti de toata durerea traita, de toate lacrimile varsate, de toata umilintza la care ai fost supusa.
Vei reusi sa te detasezi mult mai usor si va trece !
Am vazut ca spui de faptul ca nu-i mai esti menajera.
E posibil ca el sa fi ramas cu tine tocmai pentru ca tu-i spalai, calcai, ii dadeai o mancare calda, poate ii faceai pachete pentru la serviciu sau mai stiu eu ce.
Asta era o greseala.
Nu merita !
Dar pentru el a fost foarte comod.
Violeta, e un om care nu merita nimic, nimic.
Sigur viata iti va oferi ceva mai bun.
Vei vedea !
In prima etapa linisteste-te, nu sta mult in casa, fa plimbari, ia contact cu prieteni, cu oameni care te iubesc si te sustin, fa-ti program in fiecare zi (nu sta sa-ti plangi de mila in cas).
Viata e frumoasa, incearca sa descoperi asta !
Toate gandurile mele bune !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Daniela,iti multumesc pt. mesaj!
Tu ai inteles bine ceea ce am simtit eu!De ce mi-a fost atat de greu......pt. ca nu mai am pe nimeni in lumea asta(afara de copil!)Pt. ca mi-am pierdut parintii atat de devreme,pt. ca am simtit lipsa tatalui meu si lipsa iubirii lui,am crezut ca pot tine de ceva impotriva a ceea ce era poate evident!Am refuzat sa vad adevarul si asa cum imi spunea cineva m-am complacut in minciuna!Am luat minciuna ca pe un adevar desi stiam ca-i minciuna........am crezut ca eu singura pot schimba lucrurile,dar m-am inselat......
Insa,asa cum spui si tu Daniela,am prieteni,va am pe voi.......am sanatate,am sperante,am credinta,am un copil....sunt bogata,asta e bogatia mea, deci .......
Elena-V.
dana_ene spune:
Violeta !
Sunt sigura ca vei reusi sa te eliberezi de el la un moment dat. Esti pe drumul cel bun.
E important insa sa nu mai accepti sub nici o forma sa reiei relatia cu el. Si o sa-ti fie bine. Foarte bine !
Ai grija de tine si de puiul tau.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
violeta69 spune:
....aseara a plecat!
De fapt s-a facut bagajul de joi sau vineri si pt. ca n-a avut curajul sa plece cinstit a dus lucrurile la cealalta cand nu eram eu acasa.A plecat ca un hot!Pe furis!
Eu doar am vazut ca a plecat dimineata cu o camasa si s-a intors sambata seara(de la munca!!!!!) cu alta camase.Cand l-am intrebat mi-a raspuns ca si cand eu as fi de vina "ce n-ai spus ca nu mai vrei sa fi menajera mea,le-am dus la spalat!Si ce ma mai intrebi unde ca doar stii!"
Apoi aseara a venit si s-a luat restul de bagaje si mi-a spus sa nu schimb iala de la usa ca poate vrea sa se intoarca......iar eu i-am raspuns ca in nici un caz la mine!
Ma intreb de ce nu pot sa vad cum se duce pe apa sambetei toata casnicia mea?Ce mai asteptam?!.........de fapt cred ca se dusese de mult,dar acum s-a rupt si ultimul fir care o mai tinea!
Si cu toate ca stiu ca o sa-mi fie mai bine,ceva ma doare si ma doare ingrozitor.....habar n-am de ce,pt. ce.......Pt ca tot eu imi spun ca daca ar fi fost un om minunat si ar fi murit as fi avut pt. ce plange si suferi,dar asa de ce ma doare?!
M-am simtit ingrozitor de singura si toata noaptea n-am putut dormi.....si nici acum nu-mi e bine,dar ma gandesc ca-mi va trece odata!
Sa aveti o saptamana mult mai buna ca a mea,
Elena-V.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
schimba yala. uita-l. nu merita sa plingi pentru el.
vei reusi sa treci peste asta si cindva te vei intreba cum de-ai indurat atitea.
Arhistefy spune:
Corect. Schimba yala ca s-ar putea sa vii de la serviciu si sa gasesti casa goala...
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Violeta,
Imi pare foarte rau de ceea ce ti se intimpla.
Dar, sa revenim pe lumea asta joasa. Trebuie sa faci urmatoarele chestii :
- yala (asa cum au spus fetele). El nu mai are dreptul sa vina sa ia din casa una-alta. partajul bunurilor trebuie facut de judecatori, caci altefel vei fi in pierdere.
- sa-ti anunti cunoscutii apropiati, socrii si vecinii ca el a plecat (a parasit domiciliul conjugal), asta pentru mai tirziu.
- sa te pregatesti serios de divort si sa intelegi ca tu nu ai nici o vina, deci sa nu semnezi nimic gen "culpa partajata".
Fii tare !
Mik.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by violeta69
Apoi aseara a venit si s-a luat restul de bagaje si mi-a spus sa nu schimb iala de la usa ca poate vrea sa se intoarca......iar eu i-am raspuns ca in nici un caz la mine!
Asta este CULMEA nesimtirii
![](bang.gif)
![](neanderthal.gif)
Momentan pari sa ai atitudinea corecta, dar vezi sa nu cedezi iarasi. Ca zau, atunci ti-ai merita soarta. Stiu ca sunt cu dusul rece, dar este peste puterile mele de intelegere cum poate avea cineva atat de putin respect pentru sine incat sa tolereze ceea ce ai tolerat tu. Nu esti carpa lui de sters pe picioare. Nu esti bataia lui de joc. Esti o femeie care merita sa isi gaseasca fericirea in viata!!!
Orice telenovela se mai si termina, doar nu vrei sa ajungi ca Tanar si nelinistit???? Da-l incolo de magar!
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
Porumbita spune:
nu stiu de ce am impresia (dar sper sincer sa ma insel) ca o sa il primesti inapoi, ba chiar cu bratele deschise, dc el o sa vina...
pt ca nu te vad luptatoare, te complaci in nefericire si te tot intrebi de ce s-a ajuns la asta in casnicia ta...
sper totusi sa ma insel...
violeta69 spune:
Porumbita,
cred ca tu vrei de fapt sa ma ambitionezi......
eu chiar sunt o luptatoare!
pt. ca viata mea n-a fost prea usoara,am avut unul dintre parinti bolnav,foarte bolnav.........eu eram foarte mica atunci,aveam doar 8 ani si a trebuit sa ma descurc singura,sa ma zbat,sa lupt,sa rezist.....si in plus aproape 10 ani am avut grija si de parintele acesta al meu!pt. ca nu se mai putea misca din pat si pt. ca nu am avut pe altcineva sa ne ajute........si a murit cu cateva zile inainte sa dau admiterea la facultate....am facut facultatea fara ajutorul lui,fara sprijinul lui....apoi s-a imbolnavit si mama mea si ani de zile am luptat ca ea sa fie putin bine,macar ea......dar in cele din urma Dumnezeu a chemat-o la el si pe ea!
Am crezut ca macar pe el(pe sotul meu!) il pot tine langa mine,ca poate pot sa nu-l pierd cum am pierdut pe cei dragi sufletului meu,dar nu s-a putut.....acesta a fost motivul pt. care am luptat si nu am renuntat din prima,pt. care m-am umilit atat.....am crezut ca daca exista iubire poti sa faci sacrificii,ca pot incerca sa-i asigur copilului meu familia pe care eu niciodata nu am avut-o.....
Dar am inteles,poate prea tarziu.......am inteles ca fara iubire nimic nu exista!
Pt. ca daca m-ar fi iubit nu ar fi putut sa-mi faca atata rau...........
Si n-am mai plans,ieri n-am mai plans....insa sunt trista,dar sper,am speranta ca Dumnezeu are ceva mai bun pentru mine!
Va multumesc ca va ganditi la mine,acum ,simt ca nu sunt sunt singura ca am atatia prieteni ......virtuali!
Elena-V.