Inca odata am nevoie de ajutorul vostru.....

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Ladies,
Scopul intalnirii de pe acest topic este sprijinirea Violetei, care trece printr-o situatia foarte dificila. Chiar daca nu putem avea pareri comune, sa incercam sa ne respectam una alteia gandurile, sentimentele, principiile etc. Iar daca aveti cate ceva personal sa va transmiteti, pastrati maniera personala... adica PM.
Iar acum aruncati cu rosii in mine. Ca m-am bagat in "rufele murdare" care nu imi apartin.

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

violeta! sa/mi dai adresa ca sa stiu unde sa aduc meeeelu!

Vinu il dai tu sau il aduc tot eu?

Dora tata.....eu unu te propun moderator la

cine mai voteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

dora, ai dreptate, asta am incercat sa fac (daca ai citit cumva postarile mele pe topic). Promit ca asta e ultima data cand mai scriu pe subiect.

Ileana draga, o sa sar peste postarile tale atunci cand in ele-postarile n-o sa te mai repezi la mine ca curca-n crăci. Asta-i buna, mai nou sunt invidioasa pe modul vizionar in care-ti rezolvi tu micile frecusuri in familie! Am mai spus asta e de ras, daca n-ar fi de plans, bine, trec peste faptul ca in ultimul raspuns esti total off-topic, ca pe langa alte calitati binecunoscute mai ai si patima "fitilelor" - vezi raspunsul ala in care o intrebai tendentios pe fata aceea daca e chiar atat de sigura ca n-a mai inselat-o sotul. Iar mai nou, desi nu stiu daca ai avut ocazia sa cunosti personal pe vreuna din partenerele de discutie, ne arunci in fata cat de fara prihana esti tu si ce nemernice care isi inseala sotii suntem noi. Tu chiar n-ai rusine? Ca de bun simt vad ca esti lipsita, si ce-i mai rau, vad ca ti se si tolereaza. Ai de la mine o , in speranta ca va vedea vreun moderator.

Iar despre limba romana, intamplator inteleg limba romana si inca alte vreo 3 limbi de circulatie internationala. Nu prea inteleg pe alocuri limba pe care o vorbesti tu.. mea culpa. Oare din cauza ca n-o fi romana?

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Vai cat esti de dragutza, Bruxi...acum vad ca TU ma blagoslovesti pe la toate subiectele unde s-a nimerit sa postam impreuna.

Bile negre poti sa imi dai cate iti pofteste inimioara. Daca exista si cel putin un moderator care sa imi dea cel putin una, atunci o sa recunosc ca am fost nesimtita.

Insa ma deranjeaza sa imi pui tu vorbe in gura: esti atat de amabila sa spui pe cine am facut eu nemernica (din cele care si-au inselat sotii/partenerii)?

Mai sunt atatea fete care nu au o parere buna despre adulter. Si pe ele le iei la fel in fente si le spui batjocuritor "vai...ce neprihanite sunteti voi..."? Ce dragutz din partea ta...

Pacat ca ne-am abatut de la subiectul postat de Violeta. Trebuia sa iti versi oful pe mine la PM, NU aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Ladies... please... again!!!
Cu toata ironia lui angelp, se pare ca ma nimeresc on-line taman cand voi doua va intalniti... si nu-i prea placut. In primul rand pt. Violeta... fata asta chiar sufera, hai s-o sprijinim, nu s-o amaram cu divergentele noastre!
Nu as vrea sa va retrageti de pe topic, dar... poate va ignorati...? Ca doar nu-i obligatoriu sa va iubiti...?
Iar Violeta, cu siguranta, va culege tot ce i se pare ei mai bun si mai folositor din ideile noastre...!
P.S. Eu sunt mai noua pe aici, dar sunt un "copil" care e pentru clementza... ! Deci, sa ne iubim! Nici macar nu ne cunoastem...!
"Iubeste-ti aproapele..."

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

dora ....de azi esti moderatoare
vezi tu.....ca la rugamintile tale s/au potolit....spiritele

Pm.. iar vremea la mare peste o saptamana va fi......jaleeeeee!
(sa nu pleci fara barca si colac)

violeta...cum ramane cu vinu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by ileanacz

Pacat ca ne-am abatut de la subiectul postat de Violeta. Trebuia sa iti versi oful pe mine la PM, NU aici!

N-o sa inteleg niciodata de ce nu mi-ai scris toate astea pe PM, da' stii? Niciodata! Bine, ca nici n-o sa-mi chinui neuronul inutil, incercand sa aflu.

De fapt, s-ar putea sa "iegziste o egzplicatie" - vorba unui personaj controversat cu un nume izbitor de asemanator - iti place la nebunie sa ai ultimul cuvant. Go for it, n-am ce pierde. Si nici ce invata din respectivele raspunsuri, care sunt off-topic in buna traditie..

Si acum on topic (promit sa nu mai calc prin buruienile off-topicului) Violeta, viata e frumoasa, si guess what, soarele rasare in fiecare zi, chiar daca dumnealui nu se mai trezeste langa tine in pat. Din punctul meu de vedere, tu esti cea in castig. Fii tare pentru ca meriti mai mult de atat, ai facut tot ce era omeneste posibil si chiar mai mult decat atat sa-ti pastrezi casnicia, gandeste-te ca e doar o perioada proasta din viata ta, care va trece.
Da-l la toti dracii ca nu te merita. Mare grija la divort si la partaj, iti tin pumnii.

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dragele mele,
scuze ca n-am putut raspunde pana acum.....am avut defect ceva la PC......
va multumesc ca nu va mai certati.......si ca-mi sunteti de un real ajutor!Fara ironie!
Angel, vinul acela e pregatit de multa vreme........pt EL-ul acela.....al meu!
Eu sunt ....as putea spune,bine......cel putin sunt linistita,nu mai palng,dorm mai bine,ma intalnesc cu prietenele mele dragi,vorbesc mult la telefon,spun si eu la toata lumea...si pt. faptul ca nu mai tin in mine totul,parca povestea asta e a altcuiva!
Acum cel putin pot spun ca nu mai am atatea cosmaruri,indoieli......nu sunt fericita,dar imi e mai bine asa!
Va pupic pe toti,

Elena-V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Vio, cel mai mult iti doresc sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe, pe drumul tau. Sunt convinsa ca atunci cand te vei astepta cel mai putin, viata iti va pregati o placuta, pentru ca ai suferit atat si chiar nu meriti asa ceva, atata timp cat esti o femeie cu sufletul curat.

Copilasul tau e tot ce ai mai scump pe lume si numai uitandu-te in ochii lui, gandindu-te cata nevoie are de tine, stiu ca vei reusi sa treci si peste acest hop pe care ti l-a rezervat viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by bruxinha

[quote]Originally posted by ileanacz

N-o sa inteleg niciodata de ce nu mi-ai scris toate astea pe PM, da' stii? Niciodata! Bine, ca nici n-o sa-mi chinui neuronul inutil, incercand sa aflu.

Cum de ce? Si noi de la cine mai sorbeam intelepciune, de la cine invatam sa ne indreptam greselile adevarurile universale din putul gandirii?

Mergi la inceput