Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Felicitari Sofia pentru
!
Marlena, azi dimineata aveam +12 kg fix la 29 saptamini fix (ca sa ai un reper
). Eu sint multumita de kg, si mie imi zice lumea ca nu se vad decit la burta, dar eu cred ca sint doar foarte draguti cu mine
.
Am intrat in saptamina 30 si bagajul meu de spital e neinceput. Astept sa ma certe
cineva, sa ma mobilizez si eu.
Fetelor, eu maninc mult usturoi, chiar ma gindeam zilele trecute ca bb meu o sa fie dependent de usturoi
. Habar nu aveam daca e bine sau rau, dar am gasit pe net ca poate reduce riscul de preeclampsie si dezvolta substante in placenta care determina cresterea mai mare a lui bb. Acum totul are o explicatie, de ce a iesit Miruna cu mai multe grame la activ
.
Ioana
mysweetest spune:
Ioana si eu sunt inca multumita de kg luate ...banuiesc ca tot in jur de 12 kg la 29 saptamani si sper sa mentin acest ritm pana la sfarsit ...sa nu se accentueze.
Referitor la usturoi ..eu nu mananc aproape deloc....doar ocazional.
Nici eu nu am pregatit nimic la bagajul pentru spital ...mai lenevesc si eu cateva zile si ar trebui sa ma apuc
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album
karmenutza spune:
Sofia, eu am avut programare la 9.30, deci imediat dupa tine. Daca stiam ca esti si tu la 9, veneam mai devreme sa te intalnesc! Asta e...data viitoare.
La mine e tot fata, de data asta mi-a dat o fotografie cu capul ei in care se vede perfect gura si nasul. Pot sa va spun ca gura este leit a lui taica-su
. Nu-mi vine sa cred cat de clar se vede!
Are 530 grame, la 22 saptamani si 4 zile. Cred ca e bine, nu?
IR in artera uteruna stanga e un pic crescut, 0.57 - 0,58, fata de 0,43 cat e in dreapta. Mi-a zis sa ma odihnesc mai mult. Oare cand? S-a si intors cu capul in jos, apre deosebire de fii-miu care nu s-a intors nici in ultima zi. A fost el mai puturos...
In rest, toate bune si frumoase, ma enerveaza vremea asta...
Hildegard spune:
Karmenutza,
Ce eko ai facut?
Eu maine am eko 3D si am emotii pentru ca masuratorile sa fie bine...
Tu ce zici de asta?
eko asta e programat de mine ...
Nu mi-a spus medicul meu sa fac asta.
Vero
22
locca spune:
Sofia, felicitari pentru fetita!
Ioana, nici eu nu m-am apucat inca de bagaj, n-am facut mai nimic, acum ne chinuim sa ne apucam de zugraveala, asta ca sa-ti dai seama cum stam noi cu pregatirile pt. bebe. M-am si trezit azi dimineata cu un nod in gat ca nasteam si nu aveam nimic pregatit.
Am fost sambata la ecografie la dr. Pop si a fost de o tacere cum n-am mai vazut pana acum. Nu a zis absolut nimic, doar a dictat la un moment dat si la sfarsit de tot a zis ca "e bine". Eu m-am amuzat dar foarte bine puteam sa ma si enervez, noroc ca eram intr-o stare pozitiva a hormonilor :). In rest, e tot baietel si e mare, a.i. mi-a devansat iar dpn-ul cu cateva zile.
Carmi spune:
Ioana, faci bine ca mananci usturoi,si eu am citit ca face bine la cresterea bebeului si te fereste de infectii. Poate asa
ma mai mobilizez si eu..
Sofia, felicitari pentru domnisoara.
Karmenutza,in tabelul meu, bebeu´la varsta de care zici are in jur de 430 de grame, asa ca la tine e foarte bine. Tot inainte !
AM fost acum un pic in oras, eram intr-un magazin mic si probam o bluza. Ii zic vanzatoarei sa-mi dea alta, ca-s gravi si mi-e mica, la cre ea exclama: Da? Eu credeam ca sunteti grasa...

Demoralizata, ajung in statia de autobuz, vad o batrana ca ma ´parcurge´ din cap pana-n picioare, si zice: vreti sa va dau locul?
Am rasuflat usurata, in sfarsit cineva care ´s-a prins´ ce e cu cele aproape 8 kile in plus.
Pupici la mamici
Carmi 22+ si bebe Fabiano
Mary_25 spune:
Sofia: Felicitari pentru fetita! Asa mai echilibram balanta.
Trebuie sa ma apuc si eu de bagaj. Ma-m gandit: camasile de noapte, slapi de baie, sosetele sa le cumpar mai la urma ca nu se stie cat ma fac
! Si acum am probleme cu umflatul picioarelor. Inchipuitiva ca nu ma mai incap adidasi si am sosete care ma strang! Sunt de groaza!!!!!!!!
Mary 27+
nicole74 spune:
Buna gravidutelor!
Sofia felicitari pentru fetita!
In legatura cu visele, eu am visat sambata noaptea ca nasteam si nu aveam camasi de noapte. Drept urmare, ieri am fost si mi-am luat doua camasi cu nasturei in ambele parti ale pieptului, ca sa pot alapta.
Aveti idee cate camasi ne trebuie 2 sau 3?
Pupici
Nicole 29 saptamani
mary ilie spune:
Neata!!!
Eu ma trezesc mai tarziu, concediul e de vina, ce vreti! Si mai e si vremea asta...dar o prefer caldurilor alea sufocante!
Eu aveam saptamana trecuta, la 25 saptamani, + 8 kg, m-am cantarit la cabinetul dr. Eu zic ca 12 kg la aprox. 30 sapt. nu e asa de mult. Cat despre regim, zau fetelor, chiar trebuie? Eu una, nu rezist sa tin regim, insa incerc sa mananc din orice, dar in limita bunului simt. Sa vedem ce iese pana la finalul sarcinii, sau mai bine zis cu cate kg ies.
Mary 26sapt. +
cge spune:
Sofia, felicitari ptr Irina.
Ioana, o sa faca "caca" la propriu bebelushii pe salariu' nostru.
Asta e, sa fie ei sanatosi ca sa faca![]()
Nici eu nu m-am apucat de bagaj, oricum va las pe voi sa faceti bagajele inainte.
Sapt asta ii fac bagajul lui Victor, ca il trimit la socrii/parinti ptr vreo 5 sapt.
Mai vorbim ca am o groaza de lucru la serviciu,
Cristina