Mireasa... a doua oara ?!?!?
Hai ca asta chiar nu s-a mai discutat... cel putin din cate am vazut eu!
Tocmai am cunoscut pe cineva care este la a doua casatorie (este o tipa tanara si frumoasa) si se va imbraca a doua oara in mireasa...!
Ce parere aveti?
Eu una am incurajat-o si i-am spus ca e foarte frumos si daca ea isi doreste asta... atunci nimic altceva nu mai conteaza! Restul sunt idei preconcepute!
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12
Raspunsuri
Ileana Cosanzeana spune:
La cat s-au desacralizat toate simbolurile nuntii chiar nu mai are nici o importanta...Ca la o adica daca s-ar respecta traditia - cate mirese sunt virgine ca sa "merite" rochia alba? Etc...
Eu zic ca nu e nici o problema, fiecare sa faca ce crede si ce-i place...Fericite sa fim!
http://community.webshots.com/user/elenas21
Raza de soare spune:
Eu-s mai demodata, ca sa zic asa si stiu ca rochita alba are farmecul ei doar o data. Apoi, daca intervin n motive si este necesara o a doua casatorie, se cauta o culoare apropiata albului, dar nu alb. La cate culori sunt acum... Si ma gandesc, desi nu este cazul, ca varsta, cum ar arata, de ex. o " mireasa " de vreo 40-50 de ani in rochita alba ? Parerea mea...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
pisu_miau spune:
eu am fost de curand la o nunta la care mireasa era la a doua casatorie.
eu participand si la prima ei nunta. la prima avea 21 de ani si rochita de printesa, acum are 28 si a avut o rochita scurta in fata si mai lunga in spate, foarte draguta de altfel, si tot alba.
Pisu_Miau
mihaela_s spune:
Sincer, le admir pe cele care pot face asta!
Nu am idei preconcepute si ma consider toleranta fata de orice lucruri care nu stau "in firea lucrurilor", insa eu nu ma mai pot imbraca in mireasa, nu mai are farmec, nu m-as simti bine...plus ca nici nunta nu mai imi vine sa fac. Fiecare lucru mi se pare ca are vremea lui. DAR eu am si 2 copii, cum mi-ar sta acum in rochie de mireasa sau sa chem iar rudele la nunta ca sa dea bani? Nu e vina lor ca am divortat si m-am recasatorit.
Dar asa cum spun si fetele, daca ea doreste acest lucru, ii face placere si se va simti bine, de ce nu? Important e sa faci ce-ti place, doar o viata avem. Nu sa ne uitam dupa toate barfele de la colt de strada.
Bravo ei! Felicitari si CASA DE PIATRA!
Mihaela si fetele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
olguttza spune:
Io sunt la prima casatorie (si ultima, sper!!!) si tot n-am rochie alba! Tocmai pentru ca mi s-a parut nepotrivit pentru mine, la aproape 29 de ani, sa mai par intruchiparea inocentzei...Plus ca albul, ca (si) culoare nu ma-ncanta decat cand...e vorba de zapada .
Pe de alta parte, in legatura cu rochia de mireasa (indiferent de culoare) la o a doua casatorie (nu si la o a treia, insa ), cred ca pana-n 30 de ani nu e nici problema...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.