Despre tratament DUVADILAN

Despre tratament DUVADILAN | Autor: lili

Link direct la acest mesaj

Fetelor , eu am auzit multe variante... Mi-e dr. mi-a spus sa iau cate o pastila atunci cand mi se intareste rau burtica sau daca am contractii, dar doua prietene au luat incepand cu sase luni PANA AU NASCUT cate 2 pe zi ( li s-a spus ca ar fi bine sa le ia la ore fixe) .Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu una am luat de prin luna 5 cate 2 pe zi/ 4 jumatati din 6 in 6 ore. Prin luna 7 mi s-au cam accentuat contractiile asa ca am trecut la 3 pastile pe zi dimineata, pranz si seara. Si asa am dus-o pana la capat. Stiu despre Karina ca lua chiar o doza mai mare ca mine dar nu mai tin minte cat.

Pupici pe burtici
marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu am luat Duvadilan din luna a sasea tot asa cum iei tu, dar dupa vreo saptamina mi s-a declansat nasterea si am inceput sa iau cate 1/2 de 3 ori pe zi, iar medicul mi-a zis ca atunci cand am contractii mai puternice pot sa iau una in locde1/2. Asa am luat pana am nascut. Pe mine m-a internat in 21 oct. si trebuia sa imi faca cezariana in 22 si mi-a spus sa nu mai iau duvadilan ca oricum a doua zi nasc. Nu am mai luat si cand m-a consultat seara deja era declansata nasterea si colul se dilatase, asa ca am reinceput sa iau duvadilan ca sa se opreasca si sa imi poata face dimineata cezariana. Cam asa a fost la mine.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Eu la 3 luni am avut contractii si doctorul mi-a recomandat sa iau Duvadilan doar atunci cand am durerile si am luat din cand in cand cand simteam ca doare prea tare burtica.Stiam ca Duvadilanul se recomanda ca tratament zilnic la femeile care sunt predispuse la avort spontan sau care au probleme ce pot duce la asa ceva. Asa ca daca ti-a recomandat doar cand te doare asa sa il si iei.Sarcina usoara!

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput