Buna dragele mele,
O alta intrebare simpla:Stie cineva la Timisoara cit costa o amniocenteza si ceva detalii.va pup.
ps:multumesc inca o data pentru sfaturile date.
dr.tr.severin
Nadia, am vazut subiectul cu amniocenteza si am intrat repede pt ca si eu sunt interesata de experientele avute de alte fete. Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun un pret si in special acolo in Timisoara. Ce pot sa-ti spun e ca am deja programarea pt test la sfarsitul lunii. pretul nu-l stiu inca, cred in orice caz ca va fi in jur de 500 euro, aici in Roma. nu stiu sigur pt ca inca nu m-am interesat. Cert e ca sunt decisa sa-l fac chiar daca ar fi si mai mult. Prefer sa dau oricat acum cand nu-i prea tarziu, decat sa chinui un suflet o viata intreaga pt cine stie ce...Iti voi da mai multe detalii dupa ce-l voi fi facut. Dar pe tine de ce te intereseaza? ai vrea sa-l faci si tu? Si din ce motive? Sunt cam curioasa, nu?
Te 
Ana
15+
quote:
Initial creeata de moti_nadia2003
Buna dragele mele,
O alta intrebare simpla:Stie cineva la Timisoara cit costa o amniocenteza si ceva detalii.va pup.
ps:multumesc inca o data pentru sfaturile date.
nadia dr.tr.severin
Iti multumesc pentru raspuns
.Nu este pt mine Amniocenteza este pt o prietena de a mea care are probleme genetice atit ea cit si sotul.Sper sa iese bine acolo la Roma si sa fie un bebe super sanatos.
.Astept coming back.
Te pup ,
Nadia
Eu am facut amniocenteza anul trecut si a costat in jur de 12 mil.(dr.Albu-sp.Giulesti).Acum am un baietel de 11 luni.Nu va fie frica!Nu e atat de greu.Mai greu e in perioada de 2 sapt cand astepti rezultatul.
Bafta multa!