Casa de dar

Casa de dar | Autor: katle

Link direct la acest mesaj

Pupici la miresici!

Am si eu o intrebare. Sper ca nu s-a mai discutat. Vreau sa-mi imi fac singura casa de dar, deoarece ceea ce am vazut la agentii pana acum nu mi-a placut. Si-a mai facut cineva singur casa de dar?
Nu stiu ce sa fac? Oare va iesi bine facuta de mine sau inchiriez de la agentii si ma multumesc cu ea asa cum este desi nu sunt 100% multumita ?
Va multumesc!
Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu zic ca poti sa incerci sa ti-o faci si singura, daca ceea ce ai vazut pana cum nu-ti place. Incearca, vezi ce iese si dupa aceea te hotarasti cum sa faci. Eu asa as face in locul tau.
Eu nu-mi fac casuta, asa ca alte sfaturi nu pot sa-ti dau, dar astept sa ne spui ce-ai facut.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Eu o sa mi-o fac singura . O sa fie ca un fel de urna ...o imbrac in satin alb si cu o funda mare deasupra ...ca un cadou de craciun

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Eu mi-am facut singura casuta.Este dintr-o cutie de carton pe care am imbracat-o intr-o coala alba lucioasa de carton si acoperisul, geamurile si usita le-am imbracat cu coala colorata lucioasa.Pot sa va spun ca a iesit super.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Initial creeata de katle

Pupici la miresici!

Am si eu o intrebare. Sper ca nu s-a mai discutat. Vreau sa-mi imi fac singura casa de dar, deoarece ceea ce am vazut la agentii pana acum nu mi-a placut. Si-a mai facut cineva singur casa de dar?
Nu stiu ce sa fac? Oare va iesi bine facuta de mine sau inchiriez de la agentii si ma multumesc cu ea asa cum este desi nu sunt 100% multumita ?
Va multumesc!
Catalina

Daca intri pe Nunta in Constanta, vorbeste cu roxy79ro, ea si-a facut singura casuta, si a iesit super. Ca sa o vezi, intra pe pozele ei si o are acolo. Sigur te ajuta, ca este o scumpa.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Si eu am o casuta. Este o idee foarte buna si eleganta.
Norocul meu ca am vazut la o alta nunta, iar daca nu o vedeam puneam plicurile intr-un cosulet alb.
Am ramas dezgustata la o nunta, unde mireasa, in momentul cand oamenii au venit cu plicurile, a scos un caiet de sub masa, desfacea plicul, numara banii sau intreba cat? cat?, iar apoi scria in caiet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Buna fetelor!

Va multumesc pt raspunsuri. M-am hotarat cum o sa facem casuta de dar. O vom face din carton si o vom inveli in coala alba scoasa la imprimanta pe care vom desena ferestre(chiar cu perdelutze si flori) si usa, cam cum ne-am dori sa fie casa noastra. Sper sa placa tuturor.
Intradevar Oana, chiar ca e dezgustator. Mie si ideea cu strigarea nu imi place, dar sa mai scrii si in caiet, deja e prea mult.

Casa de piatra pt fostele si viitoarele miresici!
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50459&whichpage=2" target="_blank">Metode elegante de a strange banii la nunta???

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

oribila faza. de ce nu a strigat ea si darul?

quote:
Originally posted by Oana T

Si eu am o casuta. Este o idee foarte buna si eleganta.
Norocul meu ca am vazut la o alta nunta, iar daca nu o vedeam puneam plicurile intr-un cosulet alb.
Am ramas dezgustata la o nunta, unde mireasa, in momentul cand oamenii au venit cu plicurile, a scos un caiet de sub masa, desfacea plicul, numara banii sau intreba cat? cat?, iar apoi scria in caiet!

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Miresici din Bucuresti, stiti cumva unde gasesc sa cumpar o casuta de dar gata facuta? Nu de alta dar eu sunt nasa la nunta, am un bebe mic iar mirii vin la nunta din USA, prin urmare nu am timp sa stau sa o fac singura.....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Cornelia, nu cred ca are rost sa cumperi o casuta, dar stiu ca majoritatea firmelor care se ocupa de organizarea nuntilor le ofera spre inchiriere. Cred ca oricum iesi mai ieftin si cum nu mai ai ce face cu ea mai incolo ... Eu am avut la nunta o asemenea casuta inchiriata si a fost ok, nu mi-am mai batut capul.

Mergi la inceput