emotii nunta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "ultimele zile..."
postat de addinel, 17/08/2006, 09:49:41

mai sunt doar doua (da, 1... 2...) zile si ... vine si ziua Z! emotiile sunt atat de puternice ca nu le mai pot stapani. rad, plang, ma panichez, visez urat dar si frumos, o multitudine de simtiri si trairi si ganduri pun stapanire pe mine. parca nu imi gasesc locul. si dincolo de toate aceste sentimente timpul trece si ziua se apropie incet dar sigur.

foste miresici, voi cum ati "manage"-uit aceste ultime zile inainte de nunta? sunt eu labila psihic sau e normal sa fie asa?

pupici

raspuns postat de dyadya, 17/08/2006, 10:05:09

In ultimile zile dinainte de nunta, ma rugam sa ma trezesc din somn si sa-mi dau seama ca suntem in luna martie!!!! Mi se parea ca:
1. timpul a trecut mult prea repede
2.ca n-o sa termin in veci ce-a mai ramas de facut
3. ca n-am avut timp sa ma gandesc prea mult la implicatiile psihologice ale nuntii si, iaca, nu sunt pregatita! Siguuuuur ca daaaaa. Asta in conditiile in care organizam nunta de un an de zile, si, iata cum, ce ciudat, pana cu doua zile inainte eu nu imi dadusem seama ce organizez, si ce implica asta! Cand am ajuns in acest punct al rationamentului, mi-am dat seama ca aberez si ca ma complac in epopeea lui:"aoleuuuu" asa ca m-am auto-dresat sa nu ma comport ca o labila ce ma simteam, ca nu da bine in poze!!!

raspuns postat de fanna2003, 17/08/2006, 10:38:44

nu te panica addinel...toate am trecut prin asta...vei trece si tu...e firesc sa ai emotii...doamne ce emotii am avut si eu...si speram ca ziua nuntii sa nu se mai termine...si sa fie toate zilele ca acea zi
asa iti doresc si tie sa va iubiti mereu ca-n prima zi!!!
restul...vin de la sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cu cateva zile inainte de nunta, eu aveam perioade si perioade.
Ba aveam emotzii, ba nu le mai aveam...
Cand nu le aveam..cred ca dispareau fiindca ma ocupam de diverse ultime sarcini.
Cand le aveam era foarte greu fiindca erau emotzii "rele" care imi dadeau dureri de stomac si o frica la fel ca aceea ce o resimtzeam la examene in facultate... ba as putea spune ca mult mai rea...cam cum m-am simtzit inainte de licentza...
Respiratia o lua razna si trebuia sa ma autosugstionez ca sa-mi revin!
Dar am ajuns la concluzia ca sunt normale astfel de stari.

Partea buna a fost ca in ziua nuntzii m-am simtzit excelent inca de dimineatza...
Poate ca au avut importantza si toate sfaturile primite ba de la prieteni, ba cititie pe forum...."Sa pretzuiesc acea zi la maxim si sa nu las NIMIC! sa mi-o strice!"
Si asa am facut... Desi imi amintesc limpede cum, chiar cu o zi inainte, Radu300 imi spunea acelasi lucru iar eu ii raspuneam "Sper sa pot urma acest sfat!".
Mi se parea foarte greu de urmat... avand in vedere in ce stare de tensiune ma aflam atunci.
Insa in ziua Z a fost totul foarte usor...
E drept ca au fost si lucruri ce m-au suparat... dar nu am lasat sa se vada... Am zambit continuu si mi-am sters din minte cu buretele cat de repede am putut eu ....tot ce ma deranja...

Si chiar am reusit sa ma simt excelent. Am fost in al noulea cer..Si inca am momente cand simt ca sunt acolo... Ori de cate ori imi amintesc... Acum...abia astept sa vad filmarea si pozele profi...

Incet, incet insa simt cum revin pe pamant si tare rau imi pare....

In acea zi, indiferent cate va sperie acum, indiferent ca nu vor iesi toate cum va doritzi... (mie nu mi-au placut lumanarile ca aveau feriga desi le-am zis ca nu vreau, nu mi-au placut fundele de la buchete... nu mi-au placut diverse cum au iesit...) NU VOR MAI CONTA!
Cel putzin asa a fost la mine.
Daca cineva mi-ar fi spus inainte cate voi patzi asa fi spus ca e nun ta dezastru... insa in acle clipe totul paleste in comparatie cu fericirea care te inunda... Endorfinele iti inunda arterele si plutesti!!!

Noua
- nu ne-a iesit valsul mirilor..
- nu mi-au placut lumanarile
- buchetul de mireasa nu era cum il doream (nu voiam atata verdeatza..voiam doar trandafiri simpli) si nici acum nu imi mai place dar... ATUNCI ..MI-A PLACUT! nu-mi pot explica limpede de ce...fiindca eram fericita cred...
- mama ma sacaia, dar chiar ma sacaia rau, sa fac poze cu toti (in loc sa ii indrume ea spre noi pe fiecare... ea imi zicea mie..care oricum nu puteam sa-i strig care de pe unde erau) iar eu zambeam continuu desi in gandul meu...
- DJ-ul nu ne-a adus melodia dorita pt valsul mirilor... si ne-a pus alt vals...
- tot DJ-ul mi-a adus orga de lumini desi ii spusesem ca nu vrem..ca e nunta nu discoteca... dar la acel moment sotziorul a zis ca e ok ca sunt lumini slabe si le-am acceptat...
- Filmuletzul nu a mers...
- sutienul de silicon imi aluneca... ca transpirasem...si nu legasem strans corsetul ed team sa nu imi vina rau la biserica iar la restaurant am uitat...
- rochitza s-a facut praf (tiv rupt, volane rupte, prafuita, floricelele rupte - toate de la cat am dansat..dar nu am regretat si nu regret o clipa!
- tot pe rochitza - sampanie varsata de o invitata ..... !
- floricelele din par le-am cam pierdut...am ramas cu 7 din 11
- soferul masinii a facut fitze si indirect ne-a facut nesimtzitzi ca am stat la poze in Gradina Botanica prea mult...(nu era inchiriata... ci a fost o favoare facuta de un prieten al socrului aducand aceasta cunostintza cu o masina din 59')
- Dj-ului i-a cedat statia de cateva ori si s-a oprit muzica (noroc ca pt f putzin timp..cam 1 minut..)
- a fost INGROZITOR DE CALD! invitazii erau lac de sudoare...

Daaaaaaaaaaar

S-a dansat foarte mult si toata lumea spus ca a fost o nunta foarte reusita si s-au simtzit excelent... Le-a placut ca fost mancare multa (chiar prea multa au spus unii) si buna, le-a placut muzica mult de tot, atmosfera si decorurile din sala! Le-au placut mirii si nasii ca au fost veseli si fericitzi.

Deci per total a iesit minunat!
Tot ce nu a iesit bine a palit comparativ cu cat de fericitzi am fost!

M-am intins cam mult ..dar voiam sa le linistesc putzin pe Addinel si pe alte miresici care au aceeasi ingrijorare..
E NORMAL sa fiti asa stresate inaintea nuntzii dar in acea zi VA VETI SIMTZI EXCELENT!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Fetelor, m-ati facut sa ma simt mai bine...chiar imi vine sa rad ca nu is singura cu emotii.
Eu,fire puternica, trecuta prin multisoare peripetii pana acum...m-am trezit ca nu pot face fata stress-ului de dinaintea nuntii.
Mi-a fost cumplit de greu sa admit ca am clacat, ca trebuie sa ma adun daca vreau ca nunta sa aiba loc.

La mine, din pacate a fost un an f greu , iar acum m-au ajuns toate, incat am ajuns sa merg la dr, la homeopati si mai am un pic si ajung si la psiholog.Nu mai zic cum se duc banii...

Nunta e pe 27 aug, deci in 9 zile, iar cu in ultima luna am fost bolnava de am stat vreo 5 zile in pat.
Am chemat salvarea, am facut perfuzii, iau o gramada de tablete si NU imi revin.
Am stari de panica, ma simt molesita si fara puteri,mi-e greata, am pierdut mult in greutate (si asa eram slaba) si toate analizele sangelui(profil tiroida, hemoleucograma, Ca,etc) ies surprinzator de bine. Oricum nu am incredere in medicul meu din Uk si le-as repeta si in Romania.
Poimaine am avionul spre casa, iar eu inca ma intreb daca o sa pot ajunge cu bine, sper ca voi putea :)

Concluzia pt fetele stresate si care nu au ajuns in stadiul meu, este sa se opreasca acum, sa lase lucrurile mai incetisor ca la urma urmei nu se merita sa ne imbolnavim pt organizarea unei nunti.
E cel mai frumos moment din viata si tb sa ne bucuram, nu sa ne stresam (asta e buna ca autosugestie si pt mine).

Daca ar fi sa dau timpul inapoi,nu m-as mai consuma atat de mult.
Acum am ajuns sa nu imi mai pese de nimic, nu mai dau nici un tel, nu mai organizez nimic...imi las viitorul sot sa se ocupe de toate.
Doar si el se insoara , nu numai eu ma amrit!

Sanatate si casa de piatra tuturor viitoarelor si fostelor miresici!
Pupici,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am avut mai multe emotii inainte de nunta decat in ziua nuntiisincera sa fiu nu-mi amintesc prea multe din marea zi, doar privind pe caseta am vazut cum s-a desfasurat de fapt tot evenimenul pentru ca esti asaltata de sute de felicitari si pupaturi si nici macar nu mai poti sa-ti dai seama ce se intampla in jurul tau, asa ca emotiile nu mai au loc

Mergi la inceput