Skype video

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu are in plus nimic...
doar ca au mai rezolvat cateva bug-uri...practic doar unul dupa cum zic www.skype.com/products/skype/windows/changelog.html" target="_blank">aici
si nu e nevoie sa updatezi ca sa arati mai bine in imagine, poate doar, daca crezi ca e cazul, sa-ti iei o web-camera mai performanta...si incearca sa ai si un pic mai multa lumina in zona in care stai daca cumva imaginile ti se par prea intunecate sau prea "zgomotoase"...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mie mi-a placut la nebunie si partea video.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Am incercat si eu video4skype dar intr-o conversatie cu o alta persoana nu reusim decat sa vedem imagini de la mine desi si el are webcam. Aveti idee ce trebuie sa facem ca sa-l pot vedea si eu?
Ce si unde am gresit????

Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Desi nu are nici o legatura cu skype video ci doar cu skype, intreb si eu de ce transferul de fisiere intre utilizatori de skype pe noile versiuni ale programului se face greoi si cu erori?
Pana nu am facut upgrade la skype nu intampinam probleme la transferul datelor prin skype.

Simina
Fotografii

"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Pai ce vrei sa faci, ori una, ori alta?
Parerea mea este ca nu neaparat orice versiune noua e si mai buna, de regula repara ceva si strica altceva.
Pune din nou versiunea veche si gata.

zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

@bAly
se poate sa nu aiba web camera instalata cum trebuie...Vezi ca in skype video exista facilitatea de a-ti testa web camera, are pe undeva chestia asta...
daca el/ea nu se poate vedea pe ea insasi cand face testul asta e ceva wrong acolo...sau incearca cu yahoo msg...daca acolo merge, camera e ok si nu stiu ce ar putea fi...
@adi2003
se poate sa fie probleme din cauze de net sau mai stiu eu ce alte chestii...practic, intre 2 persoane in aceleasi intervale orare, o zi poate sa mearga bine iar ziua urmatoarea sa mearga greu...mai multe aici
in plus, daca tu vb cu cel caruia ii trimiti fisierele cat timp faci treaba asta, transferul e clar ca va fi mult incetinit...
@zina
o versiune noua a unui program, in pricipiu, repara ceva si lasa restul la fel cum a fost inainte...cand mai apare nevoia de a mai repara altceva, se scoate o noua versiune...insa se poate intampla ca o versiune noua sa fie un pic mai putin stabila decat una veche, dar de obicei se rezolva repede treaba asta printr-un upgrade...

gata, bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Problema ridicata de adi2003 o am si eu sau am avut-o inca nu am probat transferul de fisiere insa de la upgradare skype sau de la instalare videoskype au aparut erori de transfer. Am dezinstalat videoskp insa deocamdata nu am trimis un fisier ca sa vad daca persista. Voi vedea in viitor.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Am reinstalat Spontania Video4skype si la inceput mi-a aparut mica fereastra cu invite,de atunci nu mi-a mai aparut ,sunt online pe skype am persoana in lista la skype online si pe Spontania Video4skype la Remove suer in partea stinga jos scrie tot timpul Not in a call,asa i-mi scrie si la State Not in a call(la mijloc)....la skype scrie connected....Intrebarea mea e cum pot invita o persoana din lista mea care e online in skype sa ne vedem pe video.....nu pot decit sa primesc invite de la o alta persoana din lista mea dar eu nu o vad decit ea pe mine ma poate vedea.
Am incercat sa dezinstalez skype si spontania de citeva ori nici un rezultat.....webcam meu merge pe yahoo ,msn,paltalk etc.Va rog explicati-mi ce sa fac
Numai bine va doresc si multe salutari!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am observat ca invitatia webcam pe skype video apare odata cu primul apel, deci ori suni pe cineva, ori te suna si atunci accepti sau nu imaginile video. (apar 2 butoane-cand te apeleaza cineva: start si cancel-primul pt acceptarea imaginilor video si al doilea pt refuzul lor).
Cand am instalat prima oara skype video, aveam si eu un butonas verde "invite", dar de atunci nu-l mai vad nici eu.
Bafta!

Simina
Fotografii

"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

EU AM ALTA PROblema cu skype..aud ecoul si nu inteleg ce spune cealalta persoana..ce as putea sa fac pentru a rezolva aceast neajuns?

am inteles ca ar trebui dezinstalata recunoasterea vocala a calculatorului si
as putea sa ii indic porturile pe care sa transmita semnalele vocale..

nu stiu sa fac nici una din acestea

indiferent..as vrea sa aud ok ..ce ar fi de facut?

Mergi la inceput