unde am gresit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Cred ca totusi se trateaza un caz foarte usor si simplu si se dau verdicte categorice...de genul...lasa/l,nu/i de tine etc....acordandu/se dreptate doar rtii care/si etaleaza povestea ....De aceea zic ca undeva adevarul e la mijloc......asa ca sfatul meu este draga Oana sa ne dai mai multe amanunte.....
Te/as intreba prima oara....,
daca ati luat decizia impreuna de casatorie.... sau a fost mai mult la insistentele tale...
Daca el lucreaza...
Daca ati discutat impreuna unde locuiti du nunta...
Daca are obiceiuri sa mai iasa cu prietenii" la una mica"(pt ca s/ar putea sa/l influienteze negativ)
... daca el a fost implicat pozitiv in aceasta decizie mi/e greu sa cred ca acuma da cu piciorul....rerea mea
instinctul meu spune sa te mai consulti cu el si sa vedeti daca mai aveti viitor impreuna.....eu dau vina si pe varsta (apropo ce varsta aveti...mai ales a lui m/ar interesa)
Eu iti doresc in primul rand liniste sufletesca si sa te reculegi...
.....fetele de pe forum ti/au spus ca se putea si mai rau asa ca trebuie sa fii optimista ca poate lucrurile se v/or indrepta.......

Nu cred ca puteti da cu piciorul la cei 4 ani de stat impreuna...mai ales ca inca il iubesti...si el te iubeste du cum ti/a marturisit
asa ca zic sa te mai gandesti la urmatorul s f bine...as vrea sa mai lupti (dar nu cu insistente_) sa mai ai rabdare.....
iti doresc numai bine si asteptam vesti bune..... si sper sa se mai maturizeze "baiatu" tau
Nici pe derte nu se comra o anulare de nunta .... cu un divort .... asa ca fii fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Da. Dupa alte discutii se pare ca intr-adevar exista o ispita la orizont. O colega pe care o place de cateva saptamani si care se pare ca a declansat criza.
A fost cu colegii la mare-noi lucram in banca, diferite-si acolo a zis ca s-a simtit atat de liber ca ar fi putut face orice. Inclusiv sa ma insele.
Dar a spus ca respectul de sine l-a oprit. Cu ea nu s-a intamplat nimic. Ieri cica au iesit la un suc. Doamne, nu-mi vine sa cred ca spun asta despre el. Dar nu s-a intamplat iarasi nimic. Vrea sa stie ce simte. Si vrea sa ne separam. Acum si eu vreau. Pana nu-l urasc.
Sunt sigura ca si eu am contribuit la starea asta: poate cateva certuri, racaieli peste care eu am trecut si el nu. Intr-un cuplu de vina sunt amandoi. Dar pentru felul in care s-a purtat n-o sa-l iert niciodata. Azi plec. o sa stau cateva zile la sora mea, apoi imi gasesc ceva cu chirie.
Apropo de intrebare, eu am 25, el 27 si stateam singuri de 2 ani jumatate in apartamentul mamei lui.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu am fost in situatie inversa fata de tine...
Adica am aranjat tot, am depus actele la primarie...am plecat la Bucuresti la rude sa ducem invitatiile... la restul am trimis invitatii... Tot timpul am simtit ca nu este ceea ce vreau ... eram impreuna de cca 5 ani... dar nu am stat niciodata impreuna ... Nu eram cu sufletul plin de bucurie cum imi doream... In Bucuresti a trebuit sa dormim in acelasi pat... am simtit ca inebunesc... A doua noapte am plecat acasa.... La 4 dimineata le povesteam parintilor mei ca eu nu ma casatoresc si ca-mi pare rau pentru cheltuielile facute.
In aceeasi zi m-am dus la Primarie si am semnat ca nu ma prezint la casatorie... I-am spus si lui... stiu ca i-am frant inima, dar nu vroiam sa intru intr-o casatorie care simteam ca nu merge... nu vroiam sa divortez peste un an... Ne-am vazut apoi toata vara... In toamna eu am intrat la Master... el aprecat in Egipt cu un contract... De atunci nu ne-am mai vazut.
Dupa 3 luni l-am cunoscut pe actualul sot... dupa o luna ma mutam la el... Dupa 3 ani faceam nunta... Acea zi a fost una dintre cele mai fericite din viata mea... Dar asta este alta poveste. Cert este ca acum sunt 11 ani de cand suntem impreuna si il iubesc la fel de mult.
Cea mai buna solutie este sa stati o vreme despartiti,apoi sa puneti cap la cap ce simtiti... Este greu intradevar sa renunti la tot ce ai strans in 4 ani de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

De ce ai tendinta de a te invinovati?Spui ca au fost cateva certuri si ca el nu a putut trece peste ele,tu,da...chiar crezi ca exista o casnicie in care sa nu existe certuri?Dar asta nu inseamna sa abandonezi sau sa te lasi prada unor ispite.Am sa-ti spun ca noi avem 14 ani de casnicie si 16 de cand suntem impreuna si ne-am certat nu o data,dar am ramas impreuna;am o prietena care nu se certa niciodata cu sotul ei,pareau cuplul perfect din afara(eu simteam ca nu-i asa) si toate nemultumirile ei s-au acumulat in timp,el nu-i permitea sa spuna ce simte,cum gandeste intr-o anume situatie,el domina intr-un fel,desi era un tip de mare bun simt...si s-au despartit,ea s-a recasatorit si cu actualul sot,desi se mai cearta uneori,se inteleg perfect si asteapta acum primul copil.Ca sa nu existe neintelegi,ar trebui poate sa traim intr-un varf de munte,sa avem oameni ca sa rezolve in locul nostru toate problemele,sa ne creasca altii copiii,nu stiu...eu am vrut sa-ti spun atat,nu faptul ca v-ati mai certat uneori,a dus la situatia ta.Al meu spune ca n-ar avea farmec relatia noastra daca totul s-ar rezuma la un <da,mama> sau <asa e,puiule>,trebuie sa mai iasa si scantei,ca doar suntem diferiti si avem dreptul la opinii care pot sa nu coincida intotdeuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

In tine se rupe ceva, iar lui i se rupe. De tine.
Retrage-te o vreme. Vezi ce se intampla. Daca nu vine dupa tine, multumeste cu doua guri Domnului: daca se intampla sa descopere ca nu stie ce vrea in fata altarului? Dar dupa ce va casatoreati ( si eventual erai gravida)?

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

ai pus punctul pe I, rufus! total de acord cu tine!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

he he, nu iese fum fara foc...
nu v-a fost dat sa fiti impreuna... renunta la asta si vezi-ti de viata ta...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Oana,
gresala pe care tu ai facut-o(dupa parerea mea-si n-am pretentia ca e si cea buna!) e faptul ca ai fost cicalitoare(asa cum tu o spui!)
Insa poate ca e mai bine acum decat mult mai tarziu......pt. ca asa am patit si eu in urma cu 8 ani.El nu mai era asa de sigur cu o saptamna inainte de nunta si eu cred ca l-am convins sa se razgandeasca.......si apoi ani de zile mi-a parut rau.....si mereu m-am gandit ca daca l-as fi lasat sa plece azi era si pt. mine mai bine......Nu-mi pare rau pt. copil,desi si de faptul ca si l-a dorit atat de mult ca mine ma indoiesc...in sfarsit citeste si povestea mea si fereste-te sa stai cu cineva care nu e super-convins ca te vrea ......si asta pt. toata viata!
Dar parca cine stie ce ne rezerva viata?
Totul depinde de noi sau de o soarta?
Violeta

Elena-V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oana - a ierta sau a uita.. sunt notiuni pe care fiecare din noi le intelegem diferit. La fel si a insela.
Eu ti-am spus si dincolo ca sunt mai categorica. Chesti aasta cu iesitul la un suc... cu placutul unei colege... da' platonic, tu stai linistita colo, ca nu s-a intamplat nimic... eu sunt de parere.. cam scartaie.
Poate ca nu s-a intamplat nimic. Omul are intradevar respect de sine daca nu s-a intamplat, si mai ales ca ti-a spus. DAR, asta nu inseamna ca nu-si doreste, sau ca nu-si va dori.. candva!
Crede-ma pe cuvant... Decat sa-l apuce zburdalniciile dupe ce veti avea 2 copii... mai bine acum. Desi doare!

Nu stiu ce varsta are el. Nu stiu daca inainte de a se "lega" de tine a avut tip sa- si simta "libertatea" - inclin sa cred ca nu, din moment ce tu spui ca un drum la mare cu colegii l-au facut sa se simta LIBER si descatusat....

Si parca mai simt un lucru - parca scoate texte din telenovele (sa ma scuzati - da' un barbat cand face o prostie, tace! Nu vine cu texte "vreau sa simt ca mi-e dor de tine"... Clar ezita, si clar vrea sa o tina cu ezitarea inainte...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu totusi cred ca o sa-i treaca de "ispita", si mai cred si ca nici lui nu ii e usor sa dea la o parte 4 ani alaturi de tine.
Dar ce va fi, cine stie? O sa vedeti voi, peste cateva luni. Eu sper sa fie bine.
Mult noroc, Oana.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Cum nu s-a intamplat nimic, cand el a decis ca nu mai vrea sa se insoare? Ce importanta are cat de departe a mers cu colega respectiva, daca simpla ei aparitie i-a pus la indoiala hotararea de a-si petrece restul vietii alaturi de tine? Mie mi se pare foarte grav. Nu te iubeste. Mai bine ca ai aflat acum, decat dupa. Un barbat trebuie sa fie hotarat si sa se tina de cuvant. Altfel nu e om. Ce te faci cu un nehotarat toata viata langa tine? Ba e alba, ba e neagra. Asa vrei sa traiesti?

Mergi la inceput