Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Denisam spune:
Mirela, multumesc, dar medicamentule pe baza de vitamian D, si este recomandat de medic si fara efecte secudnare, mai stiu o prietena cae a luat si a fost ok. Oricum dupa o sapt am de gand sa fac pauza sa vad dc ma simt mai bine fara.
Si u eram f.activa, acuma ma lasat-o mai moale ca e mai bine pt noi sa ne odihnim acuma, o sa tragem dupa ce vine bebe din greu, o sa vezi.
Planuri de weekend fetele? ce faceti?
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
DENISA pai daca e pe baza de vit d cred ca e ok.medicamentul care mi l-au dat mie contine o substanta f ciudata la denumire ca numai cand citesti iti piere cheful sa-l iei.scuza-ma ca te intreb ,stai chiar in toronto sau pe aproape.de ex.verisoara mea sta in oshawa-ontario.
teolinda spune:
burticile!
Ce faceti
harnicute? Scrieti..scrieti sunteti neobosite vad.
Eu sunt super lesinata astazi. M-a ajuns oboseala ..la sf. de saptamana. Am un nod in gat....pe care trebuie sa-l domolesc stand intinsa. Dar unde? La serviciu? Doamne...oftez si incerc sa ma tolanesc pe-aici pe scaun cum pot sa mai imi treaca.Astazi ma chinuie o durere de cap
.
Ce sa mai..sunt capie..si nu ma suport si am o gramada de treaba la scarbiciu si nu pot sa plec.
Maraki esti o dulce... arati super...arati a gravidutza nu a grasutza sa stii...Si eu am o super burta...mai mare decat a ta ( ca deh...am 11+). O colega chiar m-a vazut acum 2 zile si m-a intrebat daca sunt insarcinata ca-mi vazuse super burta si mi-a zis ca nu si-a dat seama ca in rest nu m-am ingrasat.
Toata lumea ma intreaba daca misca bebe (cand vad ditai burta)..sau ce este... Bietul bebe... e inca micutz..si nu se vede nimic de sexul lui inca...dar sa mai simt ca misca.
Unele pers. mi-au spus ca poate sa creasca burta la inceput mai mult... dar mie mi-e teama ca voi face un bebe mare pt ca sotul meu a avut la nastere. Noi suntem destul de inalti ( eu 1,70, sotul 1,82)..si avem toate sansele de un bebe mare.Oricum eu il vreau mare si sanatos .
Bee iubita vad ca si tu traiesti aceasi drama ca si mine (30km dus-30km intors...strabatem Bucurestiul). Eu trebuie sa ma deplasez pana in Otopeni...si e super chin. Tu in ce parte a orasului te deplasezi..poate ne salutam pe drum
. Imi pare rau ca ai o doctorita atat de imbecila..sper ca al meu sa nu fie tot asa...ca il schimb de nu se vede..
Denisa ce mai faci ...ai vazut ca se rezolva cu medicalul? Ia si tu o sapt. daca tot se poate...ca nu-ti strica!
Haideti ca ma reintorc la ale mele...si revin curand. Va pup pe toate...toate
si aveti grija de bebenaci!
+
Strumf 11+
Denisam spune:
Mirela, stau in mississauga, la 30 km de toronto in west, verisoara ta sta la est de toronto, stiu oraselul. Tu stai acasa pe perd sarcinii?
Denisa
8+
BEBIK
mirela10 spune:
DENISA,stau acasa de sapt asta pt ca mi-am dat demisia.locul meu de munca era destul de departe,orar de dupa masa,ajungeam acasa la 11-11,30noaptea sleita.nu prea ma vedeam cu sotul si in plus erau o gramada de batrani bolnavi pe acolo.de-riscul meseriei
de asistenta.desi sotul zice sa stau acasa eu nu prea vreau ca nu stam asa pe roze tare cu banii.deja am inceput sa-mi depun cv-uri poate oi gasi ceva mai putin stresant,la o clinica si aproape si cu orar mic
.
teolinda,sper sa nu te stresezi la munca prea tare si sa papi bine.si sa-ti treaca durerea de cap ca tare greu e cand se aduna toate cele.
mirelutza
8+
Denisam spune:
teolinda mersi de sfat deocamdata nu mi-am luat concediu, inerc medicamnetuld e greatza dat de doctor care este pe baza de vit. D.saptamian viitoar eosa fiu doar cu seful, ceea ce este beton, ma inteleg super cu el. Mi-a zis medicu ca nu au ce sa-mi faca astia la job si and vreau sa merg ca imi da concediu cat vreau eu.
Azi sunt mai bine si acuma imi beau shake de fructe cu iaurt, este f. bun si racoritor.
Va pup si aveti grija de voi si de burticutze
Denisa
8+
BEBIK
Denisam spune:
fetelor, cine deschide un nou capitol, sper ca moderatorul dc Astery nu poate, voi ce ziceti?
Denisa
8+
BEBIK
iube2001 spune:
Servus fetele!
Denisa scumpa las moderatoarea ca vezi ce scanal s-a iscat data trecuta!Sa-ti cada bine sake-ul!!!!!!!!!!!!!
Astery unde ai disparut?
fetili........si voi simtiti din cand in cand intepaturi in burtica jos??????????? O fi de la uter care creste?
Mirelusa bafta ... sa-ti gasesti un job mai bun!!!!!!!!!!!!
Maraki iubita te lauzi ai????????? Dar si la noi incepe sa se iteasca burticutza stai linistita

10+
diana
teolinda spune:
Mirela incerc si eu cat pot sa nu stresez...ar trebui sa iau un concediu ceva...simt ca nu mai pot....dar mai am niste treburi de rezolvat si nu vreau sa fiu neserioasa.
Tu ai grija cu mediul in care te invartesti... stii ca noi avem imunitatea f. scazuta in perioada aceasta si suntem f. expuse la orice nimic ..asa ca mai bine stai acasa ...Dumnezeu o sa va ajute sa va descurcati cumva si cu mai putini banuti. AI grija de tine...de voi ...te rog mult!
Denisa am vazut ca ti-ai facut rost de medicament anti greturi...ia zi ...cum merge? Eu am citit pe fuga intr-o revista ca este un medicament care pe langa faptul ca ele un complex de vitamine si minerale are si calitatea de a alunga greata...Elevit parca se numea. Ma scuzati da' aseara eram Zombie..si nu mai stiu ce am citit. Promit ca ma uit cu atentie si va dau toate detaliile.
Sa ai pofta cu shake-ul...Eu nu am chef de nimic.
Mai am 40 de min si plec acasa...abia astept!
Poate ne ajuta moderatorul Oana...cu un nou capitol....sau daca vom avea 20 de pagini.... ce? Giova a zis ca nu e problema...
Pupici tuturor, un week-end placut o stare buna, fara greturi si alte dureri si relaxare maxima!

+
Strumf 11+
Denisam spune:
Teolinda se numeste Dilectin, e pe baza de vit. D.
Bafta cu jobul si sa ti-ei concediu cand vrei tu, lasa trebuirle ca nimeni nu iti face statuie, crede-ma.
Iube nu stiu cine o sa deschida capitolu, om vedea dc avem noroc.
maraki unde esti scumpa? si Astery ?
Am avut pofta cu shake-ul, f bun sisusor de facut, dc vreti spun reteta
Denisa
8+
BEBIK