Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
lacramioara t spune:
Salutare,
Mirela,iubita nu mai cara atatea greutati ca iti dam noi "bataita",auzi si 15 kg.Ai grija de tine si bb.Eu fac niste nazuri cand am de facut piata ca saracul sotul meu fuge la piata doar sa nu ma auda pe mine.
Denisam astept sa vad ce ai facut la dr.
Eu am niste emotii de nu va zic ca maine merg la un dr.pe care nu-l cunosc si care mi-a fost recomandat de niste prieteni de familie.Sper sa fie bine si sa nu fiu dezamagita ca la primul bb.Apropo fetele din Bucuresti,ati auzit de Dr.Draganescu de la Spitalul Municipal?
Maraki,ce mai faci iubita?
Inca ceva fetele,stiti cum sunt platite concediile medicale in cazul gravidei la noi?
Pupici pe burici si sa fiti cuminti.
Lacra.
irinadum spune:
Bun venit MARY Ksi sarcina usoara.
Ayumi poti sa imi spui de ce doctorul tau a zis ca nu e nici o problema si ca e ok? sau care e cauza?
Laurici utrogestan si progesteron nu cred ca pot sa iau decat pe reteta aici si cum la doctor daca sun ma programeaza de abia in septembrie mai rabd pana sambata poate poate o fi bine.Insa am vazut ca multe fete iau aici insa mie nu mi-a dat nimic.
Mirela merci mult pentru incurajari .
Andicu vad ca esti din cta la ce doctor mergi si cum este esti multumita ?
Iube merci pentru informatiile cu intercity acum om vedea maine da ne descurcam ca suntem "copii" mari pana la urma urmei gasim noi ceva insa sincer as prefera sa iau trenul ca ajung mai repede acasa ca nu prea inteleg de ce imi e rau in masina (de asta venim si cu avionul si nu cu masina).
Denisa ce sa mai zic nu stiu cum sa iti multumesc ca ai raspuns mereu si ca esti asa de draguta.
Azi nu a mai fost decat o picatura insa am stat mai cuminte adica mai mult in pat si sper sa treaca cu toate ca ma mai doare si burta un pic . Ma bucur insa ca imi e greata cred ca asta e semn bun .Oricum am sa merg sambata la un doctor sa fac un eco sa nu fie altceva cu toate ca eu cred ca de la efort este insa mai bine cer opinia unui doctor avizat pentru ca imi e frica sa nu fie ceva mai serios.Acuma imi vine sa imi dau pumni in cap ca mi-a trebuit mie sa ajut pe altii ( ma intreb daca ei ma ajutau pe mine). Insa sunt optimista si sper ca e bine.
Monica , Ioana si restul fetelor care le-am omis va salut si sper ca sunteti bine toate.
Irina
12+
maraki spune:
Fetele va pup pe toate![]()
![]()
Intru un pic mai tarziu sa va scriu, trebuie sa pregatesc ceva sa manance Robert( fi-miu)
.Am fost in oras sa caut hainute de gravi si in final am luat doar din jeans
Pantalon si fusta cu burta si o bluzita.Trebuie sa caut si ceva mai elegant,astea le-am luat mai mult pt. servici la restaurant cand ma duc dimineata.Vb. mai incolo un pic.
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
AYUMI spune:
Irina,doctorul mi-a spus ca fiind la prima nastere sunt mai multe motive care pot determina scurgeri maronii.Una dintre ele poate fi marirea uterului,zicea el.
Mi-a spus ca atata timp cat nu a fost sange deschis la culoare sa nu imi fac griji.
Inteleg ce e in sufletul tau;asa am fost si eu pana am ajuns la doctor.Nu ai fost inca?
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Denisam spune:
Irinaacuam stai calma si meneajaza-te, mergi la doctor simbata si ai grija la cine mergi sa iti dea o parere avizata si buna.Eu zic sa ceri progesteron, dar chestia e ca stiu ca se ia pin ala maxim 14 sapt, mai poti cere baby aspirin de 81mg si materna, dc nu iei.
Eu am fost la medicu de familie azi, mi-a zis sa o iau incet, mi-a dat Dielctin pt greatza , abaia stept diseara sa il iau, se ia seara cate 2, e pe baza de vitamina D, deci nu are ce dauna, mi-a spus ca la multe femei a mers bine.Mi-a spsu ca imid amedical cnad vreau eu si ca cei de la job nu se pot atinge de mine, asa ca astept s avad cum ma simt cu pastilutzele pina luni, mai ales ca sunt saptamina viitoare doar cu sefu meu care e o bomboana( el intelege tot ca au asteptat 6 ani sa aiba primul bebe).
Va pup pe toate, aveti grija si revin
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Ayumi nu am fost inca la doctor pentru ca aici nu se merge decat cu programare iar la urgente e mai rau ca la noi ( am mai fost cu sotul meu care e sportiv si de... si-a mai rupt cate ceva) si cum maine plec am facut programare sambata. Eu sper sa imi treaca pana sambata si sa nu mai fie nici o problema. Oricum am sa merg sambata chiar daca nu mai e nimic.
Merci mult pentru raspuns
Irina
12+
irinadum spune:
Merci Denisa am sa intreb doctorul ce trebuie sa iau ca aici nu am luat nimic in afara de tardiferon ca am lipsa de fier.
Si tu ai grija de tine.
Irina
12+
andutzy spune:
Buna burtici!
Sa nu va suparati ca intru si eu in discutiile voastre;sa ma prezint:Atena viitoare (sper) mamica de (05)noiembrie2005 si va citesc in fiecare zi, fara a intervenii insa.
Am citit ce a scris Andicu si nu ma pot abtine sa nu-i raspund(aceleasi simptome le-am avut si eu),cind stiu ce disperare te cuprinde cind apare ceva ce in carti e descris urit
Eu am facut prima vizita la ginec. in sapt.7 si eram foarte ingrijorata pentru ca aveam aceeasi secretie.Med. mi-a dat diagnostic:amenintare de avort-tratament:Duphaston 3/zi;No-Spa 3/zi;acid folic 2/zi;repaus ...
Am urmat tratamentul, mai putin cu repausul ca..de..si acum sunt in sapt. 21 fara sa mai am vreo problema si tratamentul se termina in saptamina 24.
va doresc sa fiti curajoase si sa va bucurati de perioada asta, a sarcinii(eu sunt la prima si mi-e un pic greu pt. e prima data in viata mea cind renunt la multe:fumat, cafea...)!sa fiti sanatoase si voi
si

vostrii!!!!!
Atena
21
Denisam spune:
Maraki, era cazul dej asa iti iei hainutze sau tu esti prevazatoare sa nu creasca burtica brusc si sa nu ai cu ce sa te imbraci
. La mine nu se vede nimic, am pus 1kg , dar nu pe burta, si atata, nu ma intereseaza cat pun, samburica sa fie sanatos si sa ia vitaminele, mi-a zis doctoru sa maninc ce pot acuma si dupa ce scap de greturi sa fac o balanta la mincare. Azi mi-am facut analizele de urina, calciu, glucoza, blood film exam(nu stiu ce e) si inca una, am uitat. O sa stiu luni cum stau, a zis ca pe cele lelgate de hepatita si restul nu mi le face ca le am din ianuarie si e bine.
Cam atata fetele, irina bafta si drum bun!
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Hello fetele,
Denisa ce ai facut la dr.? Ai reusit sa iti iei medical?
Irina daca nu a mai curs nimic si a fost doar maro, nu cred ca e ceva rau, am citit ca unele gravide mai au scurgeri maro, insa.....nu te mai duce la restaurant!!!!Eu stiu ce inseamna munca la rest. si nu cred ca este pt. tine acum in situatia asta.O alergare dute-vino cu o gramada de farfurii in mana, daca ai mai facut ceva si pe la bucatarie ce sa mai spun....nu e de tine restaurantul in perioada gravidiei!Am lucrat si eu 12 zile fara intrerupere, la bar( era groaznic pt ca trebuia sa fac eu totul, spalat pahare, sters, pregatit comenzi,sters barul la sfarsit de program, adus marfa de jos, etc.)si am mai lucrat cand a fost nevoie si la bucatarie, e groaznic...Cand pleci in Ro? Poate ai noroc si inceteaza greva C.F.R.-ului pana atunci.
Mirela sa nu mai faci prostia sa ridici mai mult de 5 kg, asa mi-a spus dr....mai mult de 5 kg nu este admis la gravide.
Fetelor am citit pe net ca in perioada gravideniei din cauza hormonilor avem cosmaruri foarte des.Asa patesc si eu
Avem o gravidutza proaspata printre noi, in 4 saptamani
Vreau sa-i spun (scuze ca nu am retinut numele ) ca si eu pana cand am terminat saptamana 5 ma sculam in fiecare noapte la aceeasi ora si adormeam dupa o ora si jumatate aproximativ.Asta o sa treaca nu e de durata.
Fetele care simt dureri jos la vagin, eu zic sa spuneti medicului ca sa stiti cauza,eu nu am simtit niciodata o astfel de durere.
Bun venit noilor gravidutze
Bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi sa faceti
Sarcini usoare![]()
Am pus 3 poze cu mine facute astazi( sa vedeti ce butoi am ajuns
) si 3 cu Robert.Sa imi spuneti daca aveti senzatia ca sant grasa sau gravi![]()
Va pup pe toate ,simptome usoare si santate

8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36