Intreprinderea nu-mi da plata CIC...

Intreprinderea nu-mi da plata CIC... | Autor: cornelita

Link direct la acest mesaj

Stimati parinti, domnule avocat,

Desi indeplinesc conditiile pentru acordarea concediului de ingrijire a copilului pana la varsta de 2 ani si am depus (dupa 43 de zile de la nasterea copilului) la intreprinderea la care lucrez, o cerere care a fost aprobata, nu mi s-a dat nimic pana acum.

Economistii intreprinderii (serviciul finaciar) motiveaza ca nici ei nu au luat salariile... Din concediul de maternitate am primit doar 800.000 lei, de 2 luni acestia sunt toti banii... Salariul meu este de cca. 6 mil / luna, cei drept se da din an in Paste...

Plata CIC tine de veniturile intreprinderii ? Eu stiam ca plata se face din fondurile CAS... De ce nu am primit inca nimic pana acum?

Va multumesc pentru raspuns.

Cu stima,

Mama Cornelia, Tudor-Andrei (6 ani si 8 luni) si Maria Teodora Ecaterina (2 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va rog sa faceti o plangere penala la serviciul economic al politiei fata de administratia firmei.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelita spune:

Va multumesc pentru raspuns. M-au sunat azi de la servici, iar promisiuni...
Nu as vrea sa ajung la astfel de chestii, dar la nevoie voi depune si o plangere.

Cu stima,

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Asa patesc si eu cu ai mei sefi...Plata indemnizatiei nu are legatura cu veniturile firmei,dar depinde de lichiditatile firmei...

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Cel mai frumos lucru din lume este lumea insasi!

Mergi la inceput