Mamici/tatici din Timisoara (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, cine stie, daca mai elibereaza vreo farmacie retete compensate si gratuite, mi-ar fi de mare folos o informatie...
Si mai una...
Unde gasesc in centru, Libertatii, in zona asta, magazin de gablonturi, vreau ceva pentru nunta, un set cu colier, bratara si cercei.

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ana, felicitari pentru Alex!

Nu cred ca pe o mama o poate bucura ceva mai mult decat succesului copilului sau. Dragul de el, se vede ca este un copil educat si creativ si serios si e foarte mandru de ceea ce a realizat si foarte mandru cand o vede pe mami asa de fericita

Fetelor, vreau si eu piesa. Doris, mi-o trimiti tu? Ca ai adresa mea de mail. Multumesc.

Gata, azi e ultima zi de lucru! Iupiiiiiii!

Oana, eu cred ca la bb2 m-am lecuit de suzeta, prefer sa nu ii dau. Ca e cam greu sa scapi de ea dupa aia ... si nu e nici prea sanatoasa pentru dentitie. Dar cred ca ma voi consulta in primul rand cu pediatrul, sa aud si parerea unui medic. Acuma, daca nu se va putea altfel, ii voi da, dar in genere nu are cum sa ceara ceva ce nu cunoaste, iar dependenta e clar ca ii creez cu suzeta.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Gablonturile cele mai faine le gasesti la Meli Melo, vis-a-vis de Bega. Altele mai sunt in Terra.

Legat de retete compensate/gratuite, imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu se mai elibereaza niciunde .....

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Doris, din cate stiu eu nu mai elibereaza gratiute nici o farmacie...au terminat plafonul pe tot anul...iar compensate numai pe la inceputul de luna...luna asta prin 3, 4 deja nu mai dadeau...Oricum incearca langa tribunal pe straduta care duce in Unirii, ca e mai putin cunoscuta.
Eu am vazut gablonturi faine pe Brancoveanu mai in fata e un bazar mai nou si mai amenajat...au un stand mare numai cu bijuterii si gablonturi...dar nu din alea ordinare...am vazut chiar chestii deosebite si cu gust....dar si cu preturi pe masura(nu toate)..eu zic ca merita sa-l vizitezi daca ai timp...Mi mi s-au lipit de inima niste cerceiii...Multe seamana cu cele de la Meli Melo dar sunt mai accesibile ca pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Salut, harnicutelor

Ana68: Anuntau astia ieri la EUROPA FM ca cica s-ar fi umflat inima unei mamici la serbarea fiului, pe undeva prin BANAT, dar nu m-am gandit ca esti tu! Felicitari pentru Alex!

Doris: Vin cu cumnata mea, nu cu prietena mea. Nu stiu ce ai cu mine: freza nu ai vrut sa-mi faci, cu toate ca ai promis, acum in loc de cumnata ai trecut prietena.
Gablonturi dragute gasesti la MELIMELO, vis-a-vis de BEGA. Si in TERRA am vazut un stand cu gablonturi! N-am mai fost prin centru de nu stiu cand!

Gabirus: Norocoasa mai esti! Fetita frumoasa ai, baietelul e pe drum, de sot nu ma pot pronunta ca nu l-am vazut, de tine ce sa mai zic! Colac peste pupaza mai intri si in concediu! Te invidiez!

Si eu merg la nunta maine! Mi-am incercat aseara pantofi, dar nu stiu cum o sa rezist in ei! Mi se umfla picioarele nu numa'.

,
Ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetelor, eu parca sunt venita cu pluta. Ce e aia gablonturi?

Ana draga mea, un pupic pentru mama fericita. Sa-ti traiasca puisorii si sa-ti mai aduca acasa asemenea bucurii.
In legatura cu maselele ... eu zic ca nu e de glumit ... si al meu barbat ... acum imi multumeste ca poate manca "cu toata gura".
Si iti mai trebuie si un imbold.
Na de aici: daca nu te duci la stoma ... trece timpu si n-o sa poti manca cu noi la Poli ... si nici sa bei gin tonic ... ca vei fi pe antibiotic. Asa ca ...
Daca vrei ... vin cu tine si te tin de mana, asa l-am rezolvat si pe al meu. Vrei?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mary, sorry....

Gabi, diseara iti trimit melodia, acum nu pot...
Da, merci de informatii, ma asteptam la faza asta, dar parca mai speram sa se mai dea undeva...

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ana, felicitari pentru baietelul tau! Cunosc foarte bine sentimentul, l-am trait si eu acum la serbarea lui Paul. E ceva extraordinar. Eu va doresc sa traiti sentimentele astea in fiecare zi si sa va bucurati impreuna de fiecare reusita.
Gabi, am observat si eu a treia steluta. Multam fain! Ce fain ca intrii in concediu. Eu mai am pana in august si deja ma simt cam obosita.
Doris, la Meli Melo gasesti gablonturi. Acum depinde si de care iti trebuie. La Meli Melo sunt multe, dar eu acolo nu am vazut accesorii de gala. Dupa parerea mea acolo sunt gablonturi de toata ziua, cum le zic eu. Din pacate retete gratuite si compensate nu se elibereaza niciunde. Eu ii cumpar de cateva zile bune lui Paul tratamentul pentru astm si deja am epuizat finantele. Am inteles ca nici nu se vor mai elibera retete gratuite, doar compensate chiar si pentru copii.
Mirona, asa asa amenint-o pe Ana ca nu poata bea gin tonic ca poata asa se hotaraste sa mearga la dentist

Fetele, mi-am gasit sandale in Terra la Banatim super comode, dragute si destul de ieftine

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

fetelor da harnicute sunteti!!!!!
Daca nu e prea tarziu confirm si eu pentru vineri 24 iunie la ora 18.

Numai bine,
Alexa00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

SARU-MANA de felicitari!
Sa stiti ca sunt tare mandra de Alexu' si cred ca mi se vede inima de la un kilometru!
Oana,pai cum stam asa aproape una de alta(apropos,tu la ce bloc stai,ca eu stau la E4),cred ca se vede de la tine de pe geam o umflatura inspre podul peste Bega.Io sunt!Saru-mana de felicitari!
Simina,saru-mana si tie de urari!Sunt cat Goliat cu inima!Cu maselele si eu am aplicat metoda ta,fara sa bag si la stomac si a tinut si la mine.Acum nu am palinca,dar tare bine mi-ar prinde o gura pe masea!
Doris,saru-mana !Sa dea Dumnezeu sa apuc si eu ziua in care ai sa ai inima cat o am eu acum!Si ,daca nu ma cheama Doamne-Doamne prea repede la el,sunt convinsa ca o voi apuca!Oricum am vazut o mostra din aceasta fericire cand mi-ai povestit de Ines si reusita ei la Miss si cand mi-ai aratat pozele ei!Asa ca nu poti spune ca nu ai avut si tu inima cat toata Timisoara!
Cu gablonzurile incearca la Meli Melo.Eu am cumparat de vreo 3-4 ori de acolo,ca a trebuit sa trimit cadouri la Constanta.Am gasit si ieftin si frumos!
Gabi,saru-mana si la tine!Sa sti ca Alex e fericit ca eu sunt fericita!M-a stresat ieri toata ziua cu :"mama?da' te bucuri?"Repeta asta ca un papagal.Partea proasta a problemei este ca acum abuzeaza de chestia asta si cand vrea ceva zice:"hai mamiiiiii!Ai vazut ca sunt cel mai bun si te-am facut sa te bucuri!"Umbla cu santajul fi-miu!
Zici ca-i ultima zi de munca?!Ce fain!Pai de acu' inainte,timp de aproape 2 ani o ti intr-o vacanta!Glumesc!Vine bebe azi-maine!Asa-i?
Mary,m-ai facut sa rad!Saru-mana de urare!Sa sti ca mi s-a umflat inima!Chiar anunta la Europa FM?!Faina treaba!
Mirona,saru-mana si la tine!Iti doresc sa ai si tu parte cat mai repede de aceleasi bucurii pe care le-am trait eu ieri!Iar cu dentistul....nu stiu zau!Mi-e o frica de ma....vorba aia... pe mine!Cred ca ai dreptate:alta solutie nu-i si ce am eu prin gura zeama de cleste cere!
Silvana,saru-mana!E o mare bucurie,stiu ca intelegi!Tare frumos ai povestit atunci de serbarea lui Paul!Noi ne amintim de emotiile de la prima serbare a lui Alex si acum.Si uite ca au trecut 6 ani de atunci.
Mai fetelor,vad ca amenintati rau ca nu mai pot manca pizza si bea gin tonic daca nu merg la dintar...Tre' sa-mi fac curaj intai!Nu stiu cum ,dar trebuie.Stai sa vad cu ce lovele vine Marius acasa si imi iau cel mai tare sustinator al meu si merg la dentist.Alex e sustinatorul,ca el merge singur la stomatologie,deja e prieten cu doctorita de la cabinetul de la scoala.Are un curaj copilutu' meu.....manca-l-ar mama,ca ma-sa e o fricoasa si jumatate!
Va pup acusi!Trebuie sa ajung la posta sa pun un colet si pe urma sa cumpar cate ceva pentru pranz.Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput