Miresele anului 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
cadina spune:
anangel_lexi-draguta mea, inainte de nunta o sa ai o discutie cu dl Fane - seful de sala cu care o sa stabiliti cum vor fi aranjate mesele. In functie de cate mese vor fi iti poti calcula nr. de fructiere (o fructiera pe masa). Intr-o fructiera au intrat cam 2 portocale, 2 mere, 2 banane si eu am mai cumparat suplimenar cate 2 nectarine mai mici, plus 3 ciorchini mari de struguri pentru decor. Fructiera va fi plina si foarte frumoasa. Noi am cumparat fructele din piata (ni le-am ales noi sa fie frumoase) si am cumparat cam atatea bucati cate au fost nevoie plus 1-2 buc/fructe de rezerva.
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
In sfarsit, m-ai linistit cu biserica . Si...pana la urma cat a costat?? (sorry, da nu ma poci abtzine! ).
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Olguttza, nu o sa-ti vina sa crezi, de fapt nici noua cand am vorbit aseara cu nasu' despre cat a costat pana la urma biserica....7 milioane. Am crezut ca mi se face rau cand am auzit. Totul a decurs cam asa: i-a dat nasu 3 mil, preotul s-a uitat cam urat, i-a mai dat 1 mil, a zis 'asa mai merge', apoi a cerut 1.5 mil pentru cor, apoi 1 mil pentru certificatul de cununie, plus avansul de 500.000, deci in total 7 milioane....Asta este acum, noi sa fim sanatosi, slujba a fost frumoasa n-am ce zice dar mi s-a parut exagerat.....
Fetele, noi ne pregatim de voiaj.... va pup.... si vorbim probabil duminica, luni....
Va pup si spor la pregatiri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos
numeioana spune:
Fetelor din Ploiesti, ajutati-ma cu o firma care se ocupa de decorarea salii cu baloane. Astept numere de telefon si informatii..
Multumesc!
Ioana
olguttza spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Olguttza, nu o sa-ti vina sa crezi, de fapt nici noua cand am vorbit aseara cu nasu' despre cat a costat pana la urma biserica....7 milioane. Am crezut ca mi se face rau cand am auzit. Totul a decurs cam asa: i-a dat nasu 3 mil, preotul s-a uitat cam urat, i-a mai dat 1 mil, a zis 'asa mai merge', apoi a cerut 1.5 mil pentru cor, apoi 1 mil pentru certificatul de cununie, plus avansul de 500.000, deci in total 7 milioane....Asta este acum, noi sa fim sanatosi, slujba a fost frumoasa n-am ce zice dar mi s-a parut exagerat.....
Vai, mama!!! Care certificat de cununie???? Fetelor, help meeee!!!
Este imens, oricat m-ar incanta pe mine toate cele...Adica, am fugit de Elefterie, Domnitza Balasha si altele de genu asta si-acuma sa constat ca nu e nici o diferenta??? Mi se face rau!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
olguttza spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor din Ploiesti, ajutati-ma cu o firma care se ocupa de decorarea salii cu baloane. Astept numere de telefon si informatii..
Multumesc!
Ioana
Nu-s din Ploiesti (ci din Campina ), dar o prietena de-a mea a avut nunta anul trecut in toamna in Campina si a apelat la serviciile celor de la Belballon, care, desi sunt din Bucuresti, probabil ca fac si deplasari, ca sa zic asa. Pe de alta parte, stiu c-am vazut in Campina, mai acu vreo doua luni, si o mashina de la Partyland, care si ei sunt tot din Bucuresti. Cred ca nu strica sa dai un telefon sau mail si sa-i intrebi.
P.S. , Raluca!!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
floarea de colt spune:
bai fetelor...ce inseamna sumele astea astronomice la biserica..???
cum sa dai atatia bani...4 mil pentru o ora cat canta popa????si aici corul e 1.5 mil...mi se pare rezon..dar popa cere si el 1.5 mil maxim 2 mil..si mie tot mi se pare mult la drept vb...de aia...am ales si noi o bisericuta fara cor si gata...dar voi vb de sume imense auzi..sa dea nasu la biserica 7 milioane...in loc sa mii de-a mie...hihihii..glumesc...dar totusi..hai sa fim corecti..nu sa ne jecmanim...
numeioana spune:
si eu tot din Campina sunt si imi trebuie pt Sinaia, ca acolo fac nunta. Multumesc mult, Olgutzza. O sa ma interesez.
Ioana
Alyna24 spune:
M_monique, mersi mult pt informatii.M-ai mai linistit.Sper sa iasa totul OK, ca mor pana atunci!Mai am 1 luna si 2 zile(23 iulie)!Doamne ajuta-ne!
Scrie-mi pe p_alyna@yahoo.com cum a fost.Unde ati avut masa voastra asezata-in stg sau dreapta?Au stat lejer 90 pers?Ca noi cam 95 cred ca vom avea.A fost spatiu de dans?Trimite-mi dc poti niste poze sa-mi pot da seama.pls.
Multumesc din suflet!
Pupici!
Casa de piatra viitoarelor miresici!
Si voua tuturor!
Alyna
serenaxxx spune:
Buna fetelor. alexia28 eu am avut nunta anul trecut tot la Terasa Doamnei si biserica Gradina Icoanei. Nasului nostru i sau cerut 12 milioane la biserica . Enorm !! Asa ca aveti grija fetelor , vorbiti cu nasii vostrii sa nu dea cat li se cere ca nu sunt obligati .. Casa de piatra !!!
http://community.webshots.com/user/serenaxx100
olguttza spune:
Io ma-nspaimant si m-apuca rau de tot!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga