Miresele anului 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

wow ce ati mai scris.

eu am treaba multa azi!!
va povestesc mai multe despre pregatiri si maine.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza
Ai un stres cu calipso asta .
Ete ce gasii pentru tine (da cre'ca stii deja ):
1) o miresica de 2005 o sa aiba nunta acolo, pe 16 iulie:
quote:
Originally posted by bibyrox
16.07 Ellamiss Rest.Calipso 96 Bucuresti, Manastirea Casin.

ihiiiiii.......nu shtu de she...
am trimis mail la fata sa-mi zica si mie ce si cum, acu astept raspunsu'
quote:

2) http://www.calipso96.ro/index.php

m-am plimbat si io p'acolo....imi place ca au mese rotunde
quote:

un salon e de 200 de persoane (rusticu) si unu de 450 (al albastru)....La, hai sa zicem, 100 de oameni pe care o sa-i ai tu, cre'ca e cam mult... Mai sunt niste separeuri, da nu'sh daca te incanta ideea.

separeurile sunt de maxim 20 de persoane, iar salonul albastru ti-l compartimenteaza, la cerere

PS. desi nu vreau sa-ti aduc aminte, condoleante pentru buni si super saru'mana ca esti o scumpica si ca te enteresezi pur mua

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

Trezireaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Pe mine m-a luat sefu' ca din oala ...fa-mi aia...fa-mi ailalta..ai facut aia...ai facut ailalta....si e nervoooooss

sper sa n-o patesc pana la sfarsit......

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

buna fetelor!!!
ieri am fost la Sibiu si m-am inscris pt. licenta.
in 17- vineri am examenul, iar in 19- duminica sper sa intru la sustinerea lucrarii. pe urma vin in timisoara.

noi suntem bine, ieri am vomat pe masina, dar a trecut repede.

asa emotii a avut mama cand m-a vazut!!!!
si toti de ai casei. Am fost rasfata familiei. acum le inteleg pe toate, care ziceau ca ce frumos era cand erau insarcinate.

voi scrie mai rar, ca mai am 3 zile de invatat. sa scap cat mai repede, ca sunt satula.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Feteleeeeeeeeeeeeeeee !... Din Bucuresti, zic... Voi nu postati nica la " Topul restaurantelor " ? Ca-mi sare lumea-n cap acolo... Zau, daca nu-s singura-cuc acolosa, fatalica... Doar eu ma plimb ? Doar eu sa am dureri de cap ? Haaaa ? Corect este ?
Krelia, lasa, numara in gand, viseaza la nunta, zi-i de... si trece.
Ha ! Acu' vreo 2 nopti visam eu ca nu gasim restaurant, acu' viseaza si puiu'... Avem cam aceleasi vise, in aceeasi noapte...
Am postat la " Top " ce vazuram ieri.
Aaaaa... am vazut ieri, intamplator, o biserica absolut superba... are o multime de crini, pan' la brau si trandafiri, e moderna, cu termopan, e din lemn... are conditioner, un preot tanar ( e luat, fetele ! ) si calm si nu e deloc pictata, doar multe-multe icoane si iconite si... spatioasa si... SUPERBA !!! Are bancute, zici ca esti in parc. De fapt, biserica e in parc. Cre' ca acolo voi intra ca miresuca... Place si lu' puiu'... O sa ne mai ducem sa vedem o slujba...
E undeva prin Berceni, ca ne-am cam ratacit pe-acolo...
Hai ca mai scriu pe la 14:30...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Apropos de biserici...de ce multe din bisericile otodoxe sunt reci, umede, intunecoase si neprimitoare?????
Eu vreau o biserica luminoasa si calda.....exista asa ceva???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Buna dimineata!!

Eu azi am multe vesti! Pe prietenul meu l-au miscat prin schema firmei si nu mai lucreaza pe Bucuresti, ci pe zona Constanta, Braila, Tulcea. Maine trebuia sa plece in delegatie la Baia Mare 2 zile, dar... avand in vedere mutarea pe alta zona nu mai pleaca, ci pleaca la Constanta. Asta joi. Seara e acasa.

Raza, nu te supara, eu sunt Bucuresteanca, dar nu caut restaurant si atunci nu postez.

Krelia, iti tinem pumnii sa nu o patesti pana deseara.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
PS. super saru'mana ca esti o scumpica si ca te enteresezi pur mua

Acu, daca nu ma mai stresez pentru mine, ma stresez pentru altii . Din obishnuintza .

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Olguttza, nu caut rest. de cartier, dar daca tot mi-s in drum si mai vad si vreo reclama... intru si-ntreb, ca nu ma doare gura...
Dar, ca rest, de cartier... am gasit unu' de mori langa el... va mai spui eu ce si cum, ca e prima varianta.
By the way: umblu pe la rest. din " Top... ", doar ca mai gasesc si eu cate unu', asa... Deranjeaza ? Eu zic ca nu... Poate mai sunt miresici care isi fac o parere si... nu vor tepe. Eu doar anunt ce gasesc, sa nu umble degeaba. Gresesc cu ceva ?

Krelia, biserica pe care am vazut-o ieri e primitoare, luminoasa, calda... Acus' stiu de ce am stat cu ochii zgaiati pe acolo, de nu ma mai scotea puiu'...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Olguttza, nu caut rest. de cartier, dar daca tot mi-s in drum si mai vad si vreo reclama... intru si-ntreb, ca nu ma doare gura...
Dar, ca rest, de cartier... am gasit unu' de mori langa el... va mai spui eu ce si cum, ca e prima varianta.
By the way: umblu pe la rest. din " Top... ", doar ca mai gasesc si eu cate unu', asa... Deranjeaza ? Eu zic ca nu... Poate mai sunt miresici care isi fac o parere si... nu vor tepe. Eu doar anunt ce gasesc, sa nu umble degeaba. Gresesc cu ceva ?

Deloc! Numa ca, pare-mi-se, dai doar (peste?!) bile negre
De ce nu incerci un Yda Club sau un Clubu Diplomatilor? Nicoresti sau Burebista? Cocoshu Roshu sau Dinesh? Irisa sau Golden Blitz? Ca sa nu mai zic de Casa Universitarilor (unde fac io nunta) sau Casa Oamenilor de Stiintza? Mi se pare ciudat ca nu oferi viitoarelor miresici si variantele bune, alea fara tzepe...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput