Miresele anului 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
ce face omul cand n-are ce face???
intra de DC si vorbeste de unul singur
vorbeam mai demult de leffe....ralu, cu tine parca...hm, tocmai am termenat de sorbit un pahar de "din asta"...ah, merge, da' parca nu e prea baubila...e cam grea...sau cel putin asa mi s-a parut mie...
hai gata, mai vb si luni ca o iau razna, chair vorbesc de una singura
sa-mi zici daca ai trecut in vikend p'aci...
pe luni, fetelor!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
Krelia, puiu', nu fi suparata! Ieri ai vorbit tu de una singura, uite ca azi mi-a venit mie randul! Mi-a plecat sotul la un fotbal cu baietii pe camp... si eu pe DC...
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
si nu ai putut sa intri la noi ???sa mai vorbim putin ca si asa vorbesc si eu singura
ma refer la nunta la "iesi"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
si nu ai putut sa intri la noi ???sa mai vorbim putin ca si asa vorbesc si eu singura
ma refer la nunta la "iesi"
Hai, mai, ca nici la voi nu era mare activitate!!!
E si maine o zi!!!
ralnied1 spune:
Buna dimineata!
Pe unde umblati mirese de 2006? Nu v-ai inceput treaba pe saptamana asta? Sau nu aveti chef de DC?
E si maine o zi!!!
krelia spune:
Prezenta la apel cu plaivazu' in manussa, sa semnez la condicussa (nah, ca sunt si poeta, asa...de luni )
fug la o tziga, un cafeu si vorbim apre !
Pusi
PS...va dati seama ca la anu' pe vremea asta, trei dintre noi sunt deja in hanimun si restu', vor avea stresu' la ordinea zilei...vom fi in focuri?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Neata!
LA anul pe vremea asta, voi mai avea 3 zile pana la nunta, voi fi stresata si poate si crizata!
Da acum sunt ok, dupa 2 reprize de plaja, si destul de odihnita, am revenit la munca!
Caut oferte de mare , si mai ales o agentie care sa aiba in oferta Hotel Rio din Jupiter. I-a placut lui Stefan mult acolo, si acum vreau sa il gasesc.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Neata!
Caut oferte de mare , si mai ales o agentie care sa aiba in oferta Hotel Rio din Jupiter. I-a placut lui Stefan mult acolo, si acum vreau sa il gasesc.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Ralu, da' nu ziceai ca Stefan este acum pe zona Constanta? Pai cand mai merge acolo, poate sa se duca personal la acel hotel... sa se intereseze... E o idee, nu da cu parul!
E si maine o zi!!!
Giova spune:
neatza!!!
dupa 2 zile in care m-am simtit super, mi-a venit randul sa dar nu oriund, ci prin tot biroul, pana am ajuns la cos.
Sambata am fost ca o , am facut curat, mancare, cumparaturi.
Duminica am fost la strand la Arad, nu am stat la soare, dar azi ma simt rau de tot.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
Raza de soare spune:
Mamaaaaaaaa... dar ce stresata sunt de pe acum, daca eu nu m-am gandit ca la anul, pe vremea asta... o sa mai am putin si voi implini o luna de la nunta. Sa-mi fie rusine !!!
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)