Miresele anului 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
ralu_trancu spune:
sunt multumita, in principiu. e bijutier f bun, dar are mari probleme cu respectatul termenelor
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Giova spune:
imi pare rau RALNIED.
poate e mai bine asa, sa plecati de la ei si sa va descurcati voi 2.
va straluci soarele si pe strada voastra. ai sa vezi!!!
Incearca sa nu mai pui la suflet toate vorbele grele , ce le arunca socrul tau.
Stiu ca e greu, dar incearca.
RALU in sf. ai primit cercelusii!!!!!!!!!
Esti incantata?
Nici nu ma uit dupa verighete, stiu din star ca nu-mi vor placea.
Poate pana la cununia religioasa, sa ajungem prin strainataturi sa le luam de acolo.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Giova
imi pare rau RALNIED.
poate e mai bine asa, sa plecati de la ei si sa va descurcati voi 2.
va straluci soarele si pe strada voastra. ai sa vezi!!!
Incearca sa nu mai pui la suflet toate vorbele grele , ce le arunca socrul tau.
Stiu ca e greu, dar incearca.
Stiu si eu ca singura solutie este sa plecam de la ei... Daca am avea bani, eram plecati de multa vreme... Aseara am decis ca plecam, dam tot salariul meu pe chirie si intretinere, dar nu mai raman decat putini bani pentru rata su supravietuire... Nu se mai pune problema de strans ceva pt nunta...
Si vom face un pic mai mica nunta cand va fi sa o facem... Adica multi din cei pe care ii voia taica-su (betivi de-ai lui!!!) nu vor mai fi prezenti... Vom da noi personal invitatii (ca pana la urma, e nunta noastra, si noi platim tot!) inclusiv la neamurile lui (in definitiv sunt si neamurile lui iubi al meu, nu?)... Taica-su va veni (daca va voi!) ca orice alt invitat si cu asta basta. Ii convine, bine, nu, la fel de bine... Daca ne-ar fi ajutat in viata asta cu ceva... mai ziceam, dar asa... nici nu ar merita sa fie de fata... Inteleg ca e dus rau si are ce are cu mine, dar sotul meu e copilul lui... el l-a facut, nu? De ce se comporta asa cu el? Pana acum zicea ca eu sa plec din casa lui... Aseara a zis sa plecam amandoi!!!
E si maine o zi!!!
Raza de soare spune:
Ralu, uita-te in " Top ", ca acus am postat despre Intermacedonia si cat costa formatia. Da nu pleaca baietii de acolo, eu asa stiu...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by ralu_trancu
In sfarsit aseara am reusit sa primesc si eu cadoul de ziua mea de la Stefan cu 1 saptamana intarziere.Da nu din cauza lui, ci a bijutierului.
Ralu... cercelusii??? Si? Esti multumita???
Cu verighetele, mai incearca!!! Sunt si ale voastre undeva, cu siguranta! Rabdare!
E si maine o zi!!!
si lu' fata de ce nu i-ai zis ralu, de cercelushi????
Sa-i porti cu placere si sa fii ca o printzesita cu ei!
ralnied, imi pare tare rau si asa ma enervez pe acest gen de oameni, care se poarta cu copii lor atat de rau...zau, te face sa te intrebi, doamne, oare si-au dorit copilu' asta sau l-au facut, asa..sa fie facut..e drept, greutatile vietii si lipsa banilor te pot aduce aproape de pragul disperarii, dar trebuie sa fii om pana la sfarsit, nu? si sa iti faci datoria de parinte, sa iubesti neconditionat, si sa ajuti asa cum poti...nu neaparat cu bani, uneori vorba buna face cat o geanta plina de bani...of ...ii multumesc lui Domnezeu ca mi-a dat niste parinti exceptionali, un tata care, desi nu "mi-a dat viata", ma iubeste ca pe copilul lui si care, ieri avea lacrimi in ochi cand a citit felicitarea pe care le-am scris-o cu ocazia aniversarii casatoriei lor ...pacatul lor sa fie...al parintilor care isi indeparteaza copiii.....ralnied, fii alaturi de iubi al tau si sprijiniti-va reciproc, chiar daca socra-tu a zis o vorba la nervi, nu isi justifica acest comportament..
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
ralnied, imi pare tare rau si asa ma enervez pe acest gen de oameni, care se poarta cu copii lor atat de rau...zau, te face sa te intrebi, doamne, oare si-au dorit copilu' asta sau l-au facut, asa..sa fie facut..e drept, greutatile vietii si lipsa banilor te pot aduce aproape de pragul disperarii, dar trebuie sa fii om pana la sfarsit, nu? si sa iti faci datoria de parinte, sa iubesti neconditionat, si sa ajuti asa cum poti...nu neaparat cu bani, uneori vorba buna face cat o geanta plina de bani...
pacatul lor sa fie...al parintilor care isi indeparteaza copiii.....ralnied, fii alaturi de iubi al tau si sprijiniti-va reciproc, chiar daca socra-tu a zis o vorba la nervi, nu isi justifica acest comportament..[/font=Comic Sans MS][/purple]
Krelia, ma crezi ca asta ma intreb si eu: de ce a mai participat la conceperea lui? Asa... doar pentru ca se afla in trecere pe acolo?
La socrul meu, comportamentul asta e ceva normal, ce se manifesta zi de zi... Daca ati vedea cum se comporta cu nevasta-sa... De la el nu auzi absolut nici o vorba buna, macar asa, de prezenta, nu mai zic sa fie venita din suflet...
A... uitasem: si ne-a interzis sa mai facem mancare seara... Pai daca el tot timpul face scandal ca nu-i ajunge mancarea (noi suntem separati cu mancarea!) si soacra-mea sta de dimineata pana in noapte sa-i faca lui tot felul de mancaruri, eu cand sa fac? Ca dimineata face ea (daca m-ar lasa si pe mine... nu ar mai avea cand sa-i faca lui, deci...), eu la amiaza plec la munca, mai ajung acasa pe la 9-10 seara... Cand sa fac ceva de-ale gurii? Si iubi i-a spus: "Tata, da' trebuie sa mancam si noi... ce sa facem?" Raspuns: " Nu ma intereseaza, nu mancati? N-aveti decat sa muriti de foame..."
Si noi nu ii cerem nimic si nici nu ne da nimic... Doar ai mei ne mai ajuta cu cate ceva, cum pot si ei...
E si maine o zi!!!
ooana spune:
Giova, Krelia...help please vreau sa-mi fac si eu adresa asa cum si-a facut-o giova "Gio, Calu & bebe" si nu stiu cum??????
Ralu, sa porti cercelusii cu placere si sa fi iubita!
Ralnied1...iti urez bafta si nororc...intr-un fel te inteleg, zic intr-un fel pentru ca a existat un moment similar in viata mea...cand am anuntat ca ma marit...mama mea mi-a zis ca el nu are ce cauta la ea in casa sa ne mutam daca vrem sa stam impreuna...dar spre fericirea mea i-a trecut! Asta a fost doar panica in care a ramas pentru ca ramane singura, tatal meu a murit de mult, fratele meu e student si e plecat din oras si acum ma pregatesc si eu sa-mi fac viata mea!
De asta te inteleg pentru ca atunci, 1 saptamana cat a durat totul, pana ce mama mea a revenit la sentimente mai bune, am crezut ca innebunesc..........bine ca acum abia asteapta sa se mute iuby meu la mine si se bucura pentru mine foarte tare si mergem toti 3 in concediu impreuna cu viitorii nostri nasi si cu niste prieteni.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/oananicoara
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png
krelia spune:
quote:
Daca ati vedea cum se comporta cu nevasta-sa... De la el nu auzi absolut nici o vorba buna
si cand te gandesti cati barbati sunt ca el...si nu numai din astia de adoua generatie...chiar si din generatia noastra...conceptii conform carora femeia tre' sa stea la cratita sau cu cra... in sus pentru poftele barbatului...ce mi-e
quote:
N-aveti decat sa muriti de foame..."
fara cuvinte.....
26 august 2006
Giova spune:
am venit de la eco.
doamne ce emotionant, l-am vazut cum sarea, dadea din maini si picioare, doamne ca nu-mi revin inca.
Cel mai emotionant lucru.
are 5 cm, a crescut acum arata ca e mai mare cu o zi.
a masurat pliul nucal. e 1,2.
cica daca depaseste 3 sunt probleme.
Sunt asa de fericita fetelor, imi vine sa plang de fericire.
zici ca sunt drogata.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
"Gio, Calu & bebe"
oana, esti tare, fata!!! parol!!!
Calu.....cand se intoarce Gio, cre' k moare de ras!
Fii antena:
primul pas: cont facut pe vreunul din saiturile ce-ti ofera gratuitate la upload poze
26 august 2006