Vrancea ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 14
katalina spune:
Andrutza-i duamna dirijinta!![]()
![]()
E ultima serbare la gradi...va dati seama...
Se roaga de mine sa-l las in tabara la Navodari...si eu nu l-as lasa...
,mi se pare ca-i prea mic.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
sim spune:
Saru'mana de incurajari, Motanik! Hai ca imi iau avant de indata ce ma trezesc in situatia cu pricina ma si execut. ![]()
Cata, vrem si noi!!!
Singura problema este ca noi numai ce am fost saptamana trecuta in Focsani si ne-am intoarce cam la o luna sau asa ceva. Deci, daca ar fi in iulie (numa 30 nu ca mergem la o nunta in Pitesti) venim!
Ca tot ziceai de tabara. pe mine m-a lasat masca o prietena care si-a lasat copila de 3 ani juma'te in tabara de ski o saptamana!!! Mai frate, inteleg eu emancipare, da' parca e cam devreme si hmmm...ce sa zic, tare sunt curajosi!
Uite ca a ajuns ploaia si in Bucuresti. E o vijelie afara ...
Succes la serbare !
Simona si bebe Ruxi 
Poze - Ruxi
katalina spune:
23 SAU 29 IULIE!!!!INTILNIRE LA FOCSANI!!!!Andra,poate iei un bilet de avion fuga.fuga.
Fetelor, cind are Dana nunta(rusine sa-mi fie )?
Miercuri am serbarea.Cu tabara, mai vedem.La 3 ani juma', e exagerat de mic.
,nu Simo?
Hai va pup pi siara asta.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
sim spune:
Cata, votez pentru 23 iulie! Saru'mana ca te-ai gandit la mine!
Uf! Exagerat rau de tot!!! Eu am crezut ca nu aud bine cand mi-a zis. In orice caz, eu dupa clasa I ma gandesc sa-i dau verde la tabere.
Va pup, merg sa-mi iau copila de la gradi.
Seara buna!
Simona si bebe Ruxi 
Poze - Ruxi
iselin spune:
salut!
DidiAlex, ai vazut posele puse pentru tine?
Deci Dana are nunta peste o luna.
Am inteles ca in Focsani a fost urat tare. Ploaie rece de toamna. La mare cum o fi?
Aveti curaj sa mergeti la amre dupa toate cele spuse despre Cernabil?
Kata la ce hotel ai rezervat bilete?
Vreau acasa!
katalina spune:
DECI 23 iulie cade:E NUNTA DANEI!
Oare pe 29 o fi in luna de miere???
Mai vedem.
Somona, multumesc pentru pozele din Paris.Am fost pt. citeva minute si acolo.
Ce-i cu Cernobil??Radiatii??
TREBUIE sa-mi duc copiii la mare,pe plaja la 7 dimineata pentru aerosoli si briza,nu agreem plaja la prinz.Mergem la Majestic Mamaia.Cu vremea sa vad cum o rezolvam.Ploua si acum,si cred ca si miine.Stiti un site unde pot vedea vremea peste o sap[tamina?
VA pup de noapte buna.Pe miine,caci tot in casa voi sta daca ploua.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
DidiAlex spune:
neatza!
Iselin, multam mult pt poze
. Noi suntem fan F1, in special Ferrari si Schumi.
Aici, avem 2 circuite si 2 mari premii, circuitul de la Hockeheimring este la 15 km de noi, insa am inteles ca pretul la un bilet sare 100 euro. Asa ca o sa mergem la Frankfurt la o cursa de carturi, la care participa si sotul meu si apoi urmarim cursa dupa un ecran!!!!
Toate astea pe 30 iulie 05.
Alex
Mult noroc!
katalina spune:
La Focsani e o zi autentica de toamna.Ploua in continuu de ieri,e frig si vint.Si eu am o nunta miine in aer liber cu o rochita si sandalute
...nu mai vorbesc de mare...
Va doresc o zi cu soare,c-aici n-o sa fie...
o sa fiu pe net,clar...
Catalina,
ROBERT si CATALIN
motanik spune:
Salutari dragele mele!
Aici din nou caldura, leshinam pe capete pe sub birouri...noroc ca stau cu ventilatorul langa mine ca pana acuma muream.
Colac peste pupaza a intarziat si metroul si l-am prins pe ultimul care se retragea la depou si apoi au suspendat linia ca era un altul blocat la alta statie...Ca la nebuni..
Va doresc o zi buna! 
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei