Copilasi poznasi de ian-feb 2004-(77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Va multumesc pt raspunsurile in legatura cu botezul!
Am avut parte de o zi f frumoasa ieri, dar si obositoare, caci am plecat si ne-am intors la/de la Bucuresti cu masina.
Desi am ajuns la timp la Buc, ne-am invartit vreo ora si jumatate prin oras, pana am gasit biserica cu pricina si... cand am aparut si noi, prietenii nostri tocmai ce ieseau din biserica.....
Bebelusa era o frumusete si nu-mi venea a crede ca si Sebi a fost asa de mititel vreodata... Timpul trece tare repede, iar copii nostri cresc vazand cu ochii!!!
Am petrecut apoi la Taverna Sarbului (am inteles ca este afacerea fam Marius Tuca - pe care l-am si vazut pe acolo): impresia a fost f buna (mancare, servire, ambienta, igiena- totul ok).
Am fost incantati sa mergem pe Autostrada Soarelui (100km), care se intinde intre Buc si Drajna, am mers f bine pe tot drumul, dar cand am ajuns la noi in cartier, am facut pana..... Abia atunci am realizat ca plecaseram fara roata de rezerva... In fine, ne-am sunat prietenii si am rezolvat pb.
Sebi a chiuit cand ne-a vazut, mie mi-a dat un pupic, dar pe ta-su l-a luat de gat! A fost super incantat de setul de crose si mingiute de plastic pe care le-a primit cadou, asa ca... ne-am jucat pana aproape de miezul noptii.

Cuvinte noi ale lui Sebi: catel, apăs, acoo (acolo), asa, pis (pipi), cachi (caca), câhh (murdar), tântă (cântă ... jucăria) si pt ca nu poate sa spuna "crosa", ma tot intreaba "pa ce-i?", adica "asta ce-i?"....

Sebi nu mai sta cuminte la masa de vreo 4 luni. Mai nou, mananca in picioare pe masa (eu nu i-as fi permis, dar l-a lasat ta-su o data si de atunci.... va imaginati) sau in picioare, pe scaun, la fereastra (unde striga dupa caini si pisici) ori pe tricicleta (sau pe langa ea) ori cu ochii la Animal Planet (daca prindem ceva interesant, chiar ii place sa se uite si nu baga de seama ce-i bag eu in gura, ca eu ii explic ce vede si el chiuie, arata cu degetul si repeta dupa mine cuvinte sau chiar imi spune el "ete, apa!", "petii" (pesti - si serpii de apa tot pesti sunt) sau maimutelele - deocamdata mi-e imposibil sa scriu cum le numeste el).

Va pup,

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

of fetelor eu am trait 5 minute de cosmar....mi-a dispaut fata....in fiecare zi si eu si vecina mea lasam usile deschise sa se joace copii, mai sunt 2 usi la intrarea in hol care erau inchise....Rachella in casa imi cere papa, dau sa ma duc la frigider si cand ma intor nu o mai vad, o intreb pe vecina mea daca e la ea...zice ca nu...intru in casa si incep so strig si o caut in toata casa...Rachella nicaieri.....ies pe hol si o iau in sus pe scari sio strigam cu diperare....Rachella nimic(ea deobicei raspunde).....il scol pe sot si ai spun ca nu gasesc fata, tremuram si nu mai stiam unde so caut......cobor jos pe scari si o strig ....ea nimic....am simtit ca mor nu mai aveam aer si incepusem sa plang.....stiam ca nu poate cobora asa usor un etaj plus de asta celelalte scari nu avea vcum sa le coboare ptr ca nu au bara de sustinere......ma intorc in casa si o caut din nou.....tot blocu iesi afara so caute pe Rachella......si ea nimic.....nu era nicaieri......noroc cu o pustoica care mi-a zis unde a vazuto pe Rachella .......fata mea a coborat toate scarile a plecat pe strada (noroc ca pe strada noastra nu prea trec masini) dupa care a facut dreapta pe trotuar si a luato tot inainte cam 100 de m.....nici nu vreau sa-mi imaginez daca se duce in strada .......ptrr ca daca nu facea drapta si o lua inainte iesea direct in starda mare.....a trecut 2 ore de la incident si eu tot nu-mi revin.....tremur si plang ......cum a putut in 2 secunde sa dispara?????.......si cum a putut ea sa scoboare toate scarile?????........nu pot sa-mi dau seama.......

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Aneeeeee ... eu asta noapte am visat ca l-am pierdut pe Matei
si cind colo ce sa vezi ... se pierduse Rachella
acu imi vine sa glumesc, dar cred ca ai traiti niste momente de groaza.
eu patesc pe strada. o secunda daca nu-s atenta, dispare. pleaca de capul lui aiurea.
noa ... acu bine c-ai gasit-o si n-a fost nimik rau

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Doamne, Anita, ce sperietura!!!!!
Cum ai lasat fata singura acolo???? Daca ar fi cazut pe scari???
Sebi alearga pe scari si cand coboara si cand urca, eu sunt langa el mereu, dar si asa tot se mai impiedica cateodata......
Bine ca este fata ok!!!!
Tu calmeaza-te, ca acum e faptul consumat si bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau!
Asta iti va fi invatatura de minte!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Ane, draga, bine ca ai gasit-o! mie mi s-a facut rosu in fata ochilor de spaima numai cit am citit prin ce ai trecut.

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Mav no lasa mama pe scari fara supravegherea mea.....usile de la hol erau inchise nu stiu cum lea deschis in fractiune de secunda doar m-am intors sa-i aduc ceva de papa din frigider.......

Sa nu credeti ca nu ma simt vinovata.......ma simt si inca rau de tot....

bine ca nu sa intamplat nimic si alta data nu mai pupa pe hol ....doar in casa daca vrea sa se joace cu Nicola......

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Anca data viitoare sa-mi spui ce visezi sa fiu cu ochii in patru, ca uite ce patisi .........

Nici acu nu realizez cum a putut sa fuga in cateva secunde???????

Doamne, nu doresc nimanui sa treca prin ce-am trecut eu.........brrrrrrrrrrr

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Anita, n-am vrut sa te fac sa te simti vinovata, Doamne fereste!
Dar am fost surprinsa ca s-a intamplat s-o lasi singura chiar si pt o secunda in preajma scarilor... (mi se pare f periculos).
Am si eu spaimele mele... Sebi se suie peste tot, iar cel mai rau mi se pare ca se cocoata pe caloriferul din dormitorul nostru, sa se uite pe fereastra care da chiar la strada principala (daca ar cadea de acolo, ce as mai culege din el?!).
Acum cateva zile mi s-a suit pe birou si incerca sa incalece monitorul. Si face toate astea cu mine pe langa el..... desi sunt cu ochii in patru si crede-ma, eu nu-l incurajez deloc (nu rad de "faptele lui eroice", oricat de nostim ar fi).
Cred ca trebuie sa fim mai atente cu puiutii, ca ei n-au simtul pericolului......
Sper ca te-ai mai linistit intre timp!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anita, imi pare rau ca te-ai speriat!
Eu cred ca sunt prea panicoasa, eu stau dupa Albert ca dupa gaz inflamabil. Sunt in spatele lui non stop,chiar daca el nu prea a cazut la viata lui. Chiar nu a luat nici o cazatura serioasa,pentru ca si el e foarte prudent.

Imn fine, se mai intampla...ma gandesc la mare ce vom face. Sper sa nu-l pierd. Sau din contra sa se tina numai dupa fusta mea cum are de obicei de multe ori. Nu face doi pasi fara sa ma ia de mana, insa de multe ori fuge fara sa se uite inapoi iar daca l-as lasa
s-ar duce mult si bine.

Mama zice sa il lasam la ea in concediu sa ne odihnim si noi, insa nu ma indur sa plec la mare fara baietel, mai ales ca ii face bine si lui marea. Cand se mai incalzeste un pic apa, merge sa probam la Water Park sa il obisnuiesc cu apa mai amre, sunt f. curioasa sa vedem cum va reactiona. Ii place sa se balaceasca la nebunie.

Voi plecati la mare? Cand si ince statiune??? Poate ne suprapunem. Noi plecam pe 3 iulie, in principiu, nu e batut in cuie. Insa nu stim nici unde vom merge. Vream undeva unde sa stam la o gazda care are curte, sa aiba copilul unde alerga , ca nu am achef sa stau la bloc sau la hotel unde sa trebuie sa ne deplasam cu toata casa dupa noi in cine stie ce parc. Asta e clar. Casa cu curte, cu umbra, cu aer curat . Aa, si inca ceva...sa nu ma deplasez cu masina la plaja, ca detest sa ma urc in masina pe caldura aia , copilul transpira, sau trebuie aer conditionat..nasol. Si sa nu fie foarte scump. Cam multe pretentii, nu?? Dar sper sa gasesc. In Eforie Sud anul trecut am vazut o gramada de case, vile, foarte frumoase si aproape de plaja. Ins anu prea ne place plaja , e cam mica si foarte aglomerata. Insa sunt multe familii cu copii, nu am vazut nicaieri asa multi. Cred ca e o statiune modesta pentru familisti in special si pensionari. Pentru copil mic insa merge.

La Eforie Nord tot asa se coboara la plaja , pe o mie de scari???

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Ane linisteste-te bine? in tot cazul, zvapaiati sunt copilasii astia, tre' sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie

Monica nuuu... la Eforie Nord nu se coboara pe scari si e super, super fain.Am fost de citeva ori acolo si am numai amintiri frumoase.Ultima oara am stat in gazda la o casa cu curtea plina de flori, a fost de vis.Cu siguranta gasesti ceva frumos, sunt o groaza de case.Distractie maxima!![plaja]

imi raspundeti si mie...cum va dormiti puii?

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput