Copilasi de oct-noi-dec 2003 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
carmen77 spune:
Pe aici, Valeria
. Eu va citesc in fiecare zi, dar na .. spre rusinea mea .. lenea e cucoana mare
. Mai chemati-ma la apel, si ma urnesc din starea asta de "plutire"
. Vremea s-a mai racorit pe aici, acum ploua ca naiba de 2 zile, asa ca Matei e turbat saracul, nu putem iesi prin parc si suntem terminati si eu si el.
Vikinga, iti tin pumnii sa fie cu ochisori
. Si va urez spor la conceput la toate doritoarele
. Eu mai astept, inca nu ma simt in stare sa o iau de la capat, daca nu ma ia prin surprindere nici un junior, cred ca planificat o sa incerc la anul prin toamna.
Ven, am vazut pozele, mai, fotomodel il faceti pe Markus
,o sa rupa multe inimioare
.
Va pup si va doresc copilashi cuminti si o saptamana buna!
Matei 
PozeNoi 
Carmen
si
Matei Gabriel - 27.10.2003
uki spune:
Buna la mamicute!
sunt foarte suparata... ca sunt grasomega
deci, in concluzie, draga Marioan, vreau si eu sa merg, daca ai fi tu buna sa-mi zici cand te duci o data sapt viitoate, ca deja asta se termina... as vrea sa vin cu tine sa ma programez, sa vaz si eu unde este...ce program sa aleg (in principiu as alege ca tine, le-am vazut oferta)... sper sa nu doara prea tare
, dar vorba la SuperMami - merita efortul pentru atatia cm pierduti...
noi azi am fost prin Metro, si printre altele am luat si costume de baie, cand am ajuns acasa... slipii sunt mici![]()
![]()
![]()
In rest suntem bine, ne prajim la soare
pupici
GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)
super mami spune:
N-am somn !!!! Da nu-mi fac griji, ca ma apuca dimineata, cand trebuie sa ne trezim cu totii ![]()
Ven de-a dreptul impresionanta poza cu patul, sau
ca sa zic asa.
Zici ca e un baietel de 4 ani cu suzi in gurita ![]()
E un dulce si jumatate.
Valeria multumesc pt PM. Ei stau in Vegas. Da' sunt "noi" au doar vreo 4 luni. Or sa invete si ei in timp cum stau lucrurile.Va dau o veste si ma duc la nani.
A nascut si cealalta prietena. O fetita de doar 4300...i-a facut tati poze, ca el a vazut-o...noi cu Isa asa nu putem merge la bebei.
E un munte de copil, cu niste falcute de zici ca are 3 luni si cu par mult si negru...taticul ei e incantat. E cam plangacios de fel, dar acum s-a intrecut pe sine.
Mai vorbim maine.Va pup sa dormiti bine si sa va treziti vesele 
vikinga spune:
Nu e cu ochisori...azi a venit in sfirsit minunea..daaa..Asa ca pe data viitoare.Am primit o veste proasta de la o buna prietena..sunt total intoarsa pe dos..mai vorbim curind.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
ciuf spune:
Laura, cheer up. Va fi data viitoare. Sa fiti voi sanatosi, sa va bucurati de comoara ce o aveti si Doamne-Doamne sa fie alaturi de voi.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
Va multumesc mult pentru griji.
Alvaro tot asa cu muci si racit.uff nici nu stiu ce sa ii mai fac .Acum nici medicamentele parca nu isi mai fac nici un efect la el .O sa incep babeste cu ceaiuri si bai mai caldute(vorba mamei).
Vikinga , imi pare rau sa aud ca ai primit vesti proaste de la prietena ta , sper sa fie bine.pupam pe ALDO.
ven , baietul tau este un lungan .Nu am cuvinte.Sunt uimita sa vad ce baiet lung aveti ca doar voi nu pareti asa de inalti.
SAnatate si spor la invatat.
uki , hai tu taci ca asa este frumoa sa fie grasa si frumoasa sau grasomega cum spui tu ![]()
nu poti sa mergi inapoi la METRO si sa schimbi slipi !
ciuf, sunt tare geloasa pe tine ca IAR ai parinti la tine.
Astept sa vad cum iese camera lui LUCA.
supermami , felicitari prietenei pentru fetita.
Ma bucur pentru voi ca ISABELA este mai bine de la tratament.MUlta sanatate si pupici.
Am bagat un ochi si la voi in album.Frumoase poze aveti si Isabela este o grasuna si tare dulce.
slabanoagooo De unde esti tu din ROMANIA , daca nu sunt prea indiscreta !
zeeva , ce fericita trebuie sa fi sa iti vezi fetitele impreuna prin casa , la jucari si la traznai
Va pup si va doresc seara placuta merg si eu la nani.
Saptamana viitoare am programarea cu ALvarica la control cu inimuca .
O sa ne rugam la DOAMNE DOAMNE sa fie bine.
p.s O sa incep si eu serviciul la OLD NAVY 3 zile pe saptamana asa ca sa nu va faceti griji de mine daca nu o sa am timp sa intru mai des.
Cu Alvaro o sa stea taicasu in zilele cand lucrez eu ca nu ma simt in stare sa il duc la daycare si mai ales ca aici este enorm de scump daycare-ul![]()
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...
Fat-Frumos din LACRIMA
super mami spune:
Vai de mine, Isabel a dormit doar doua ore, de pe la 5 am a inceput sa geama in somn, a venit in sufragerie s-a urcat pe masa (de cate ori o doare sau o supara ceva se culca pa masa di living) acum e pe masa, doarme dar din cand in cand tresare si geme.
Pe cuvant ca nu stiu ce o avea. Oricum...pedi a zis cu totul si cu totul altceva.
Sa vedem cum s-o trezi...sa vedem ce facem.
Elena sunt din Bucuresti. In poze eram dupa regim, intre timp am pus TOT ce slabisem la loc, asa ca sunt grasomega (vorba lui Gabriela
)
Sa va faceti bine repede. In cazul asta nu ati fost nici la control...la inimioara, nu ?

Laura....data viitoare, sa nu mai fie tati suparat, incurajeaza-l ![]()
Sper ca nu e grav ce ai aflat.
PupiceiAti intrat pe linkul dat de Isabella ?
Ati vaazut pozele? Asa o fi ?
Ia sa va uitati si sa dati o parere.
La slabit cu noi, grasomangelele
Va mai tin la curent cu ce face duduia mea scumpa.
sanatate puiutilor bolnaviori
Alexandra
super mami spune:
Va intreb si pe voi, am pus o intrebare la "parintii..." si nu am primit raspuns pana acum.
Ati avut vreodata entero viroza ? Asta e diagnosticul pe care l-a pus pedi.
Mama a sarit ca trebuia sa-i dea antibiotic (si iau in considerare parerea ei, ca le cam stie, chiar daca de data asta nu ar avea dreptate). pedi nu a dat antibiotic, doar antitermic si antialergic.Pupici
super mami spune:
I have o surprizaaa
Am dat cautare pe google pt viroza asta..si uite ce am gastit:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30407&whichpage=1
N-am apucat sa citesc decat ca Valeria il lasa pe Luca sa bata in usa si Carmen il lasa pe Mateiutu sa planga noaptea si inchidea usa sa nu-l auda ![]()
Cate mamici erau atunci, eu eram mai la inceput...pe unele chiar nu mi le aduc aminte.
Aveam probleme serioase, nu gluma...a papatp iure, nu vrea apa, cum facem piure de avocado (eu)....ce vremuriiiiii.Am auzit de "debridat" pt entero viroza...ce e asta?
adameasca spune:
'neatza!
Mai, ce spor ati avut la scris!
Noi raportam:
1. a spart gingia al patrulea molar, acum asteptam sa creasca. probabil ca pana implineste 1 an si 10 luni o sa aiba dantura incheiata. Hal de copil!
2. am fost la medic cu analizele. Pentru ca TGP si TGO, adecatelea functiile ficatului sunt bune, inseamna ca nu a fost mononucleoza infectioasa, ci o infectie de natura microbiana. Are nr de leucocite si limfocite marite, dar asta de la infectia microbiana. Inca mai are stafilococul in gat, maine mergem la exudat nazal si faringian.
3. mergem la maaaaaaare!!!!!!! sambata dimineata plecam, si sunt asa de fericita! Plec cu mama si Luca, domnul tati nu are chef de mare si de alergat dupa copil o saptamana, dar o sa am eu ac de cojocul lui. ![]()
4. daca mami a racit cu muci, Luca s-a gandit si el sa faca acelasi lucru, deci are muci, poate nu o sa faca totusi prea multi, ca-l mananc cu fulgi cu tot. ![]()
Vikinga, imi pare rau ca n-a fost cu ochi intarzierea ta... Las' ca mai aveti timp.
Carmen, cum mai sa nu ne mai povestesti de Matei nimic? lasa lenea, ca doare.
Nasol ca ploua, mie mi se pare unul dintre cele mai grele lucruri sa tin copilul in casa...
Zeeva, cred ca sunt niste dulci fetele tale impreuna. Mai pune si tu poze cu ele.
Ciuf, ma bucur ca au venit parintii tai, poate ai timp acum mai mult pentru tine.
Alexandra, debridatul e un siropel pe care i-l dadeam lui Luca pentru colici. Dar e si pentru stomacel, enteroviroze, etc.
Cred ca e mortala mandra cum doarme ea pe masa din sufragerie. Pozeeeeee!!!!
Elena, o sa fie totul bina la controlul la inimioara, ai sa vezi. Noi tinem pumnii si ne rugam pentru voi.
Yael, o sa slabesti, nu te mai agita asa. Abia ai nascut, vrei sa se topeasca kilogramele asa repede?
Pupam si o zi buna!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)