Drumul Taberei (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

POZE DE LA INTALNIREA NEANUNTATA

Oricum sa-mi fie rusine... o sa corectez maine..ca am uitat ceva

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna seara oameni buni,
Eu abia acum am reusit sa termin cu gogoneatza si spalat....
Mai e eveniment, mare intalnire ad-hoc si eu ma gasesc sa stau la cozi in Orhideea si prin statii.... pai imi mai lasam eu sotul pe mana unor fete atat de frumoase? Nooo way!!!!!!
Imi pare taaaaare ra ca am ratat-o pe Mishulina si pe Iris, dar ma bucur ca am cunoscut-o pe Aramona si pe cretzulina de maysa, sunt amandoua niste superbe si imi cer scuze ca am speriat Duracell-ul... era insa tare scumpica si-mi venea s-o smotocesc nite. Acum a scapat, data viitoare poate....
Ionut voi vad ca faceti parte din categoria bebeilor "mari", de varsta "nisipului", am si eu o nepotica de aproape 3 ani ce vine mereu sa se joace acolo (duminica am facut impreuna castele )
Acum fug ca sunt curioasa sa vad pozele...Pupici multi si noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara,vecinute!
Am vazut pozele de ieri si mi-au placut foarte mult! Pacat ca nu ati venit mai devreme sa va intalnesc si eu...Iar am ratat una bucata Creata si una bucata Gogosica dulce foc garnisite cu una "bucatica" de baiet....Poate data viitoare va "prind" si eu...
Emma,cu harnicia mai slabut ca piata am facut-o noi dar gatitul s-a "repotrat" pentru alta data cand n-oi dormi pe mine,asa ca noi bucurosi de oaspeti,dar ei de noi?
Va pupic pe toti,mari si mici!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai fetelor mai (si mai nou vad si baieti prin gasca noastra ) da voi chiar va faceti de cap cu asa intalniri!
Acu' ce-i drept recunosc ca si noi ne-am cam facut de cap... ca de vineri dimineata am trimis bubulacul in deplasare la bona!!!
Eu am clacat nervos joi seara cand tati a ramas din nou peste program la birou, oare a cata oara? ca denominarea asta o sa ne manance de vii pe amandoi... asa ca vineri dimineata mi-a fost rau de tot... nici la birou nu am putut merge, am lucrat cat am putut de acasa, adica pana am lesinat in fata calculatorului. Iar bonei i s-a facut mila de mine si l-a luat pe Bubu la ea acasa ca sa ma lase sa ma odihnesc. Azi am fost pe la el, nu o sa va vina sa credeti dar saracii au mutat si mobila din casa doar ca sa faca loc patutului, numai sa-l mai lasam la ei o saptamana. Iar Bubu s-a integrat asa de bine acolo de parca era la el acasa.
Asa ca saptamana asta suntem liberi ca pasarea cerului... am fost in Hanul lui Manuc, dupa aia in Jukebox, aseara in Shogun (da am luat mancarea la pachet ca era rece si am preferat sa o incalzesc acasa si sa o mananc in tihna)...
Oricum sunt incoerenta in vorbire la ora asta de oboseala, dar maine dormiiiiiiiimmm!!! Toata ziua, asa ne-am propus...

Mergi la inceput

Mishulino asa e, sa ne mai si sincronizam din cand in cand ca vad ca ne tot ratam.... Mai ti l-am vazut pe Mishu in pozele Emmei... hehe zici ca-i rupt din reviste, e dulcic foc-foc si are o culoare superba
Oakeeeee mai pai vezi ca si denominarea asta e buna la ceva? He, cu bona asta-minune sa-mi faci si mie cunostinta peste vreun an, sau cu vreo sora geamana de-a ei.... chiar iubeste copiii daca l-a luat pe Bubulac O SAPTAMANA!!!!!! Bravo ei si somn usor voua.... va faceti de cap.... nu vine cu Vladutz prin Moghioros? Sau nu sta pe aici?
Fetelor voi ce faceti? Cine vine azi in parc? Intreb dar nu stiu nici o ora.... Acum o sa mergem pe la biserica aceea de la parc si apoi nitel prin leagane cred... asa ca o sa fac ochii cat cepele dupa bebeii de la nisipar si nu numai... mai dar cele cu carut unde au disparut?
Va pupacesc si sa fiti sanatosi si dintzosi!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Bey eu chiar sunt paranoica, bantui singura pe net si debitez prostii.. am zis ca "acum" plecam? ei nici chiar asa habotnici nu suntem sa mergem la Biserica de la 8.... Pai eu credeam ca e vreo 10 ceasul ca m-a sculat demuuuuuult maimuta cu maraielile.....
Auziti spunea o mamica de aici ca a zis o baba sa te faci ca .cosi o camasuta a lui bebe cu un ac nou si daca zici "asa cum trece de usor acul prin camasa sa treaca si dintele prin gingie" iese dintzocu' mai repede... Mai mie-mi vine s-o fac si pe asta doar sa se mai termine maraielile si privirea aceea neajutorata de gogosica amarata cand plange.. ca mi se rupe sufletul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andora nu esti singurica,si eu bantui pe net mai cu noaptea in cap asa...Pup Gogosica nacajita sa-i iasa dintisorii mai repede....Trebuie sa ne sincronizam ca nu mai pot de dorul ei...
Multumesc pentru Mishu...
Auzi,da un descantec sa aduca nesuferita aia de barza Gogosici la oamenii nacajiti nu stii?Ca io nus' ce sa mai fac....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Emmmaaaaaaaaaaaaaaaaa, vrem poze............Unde esti???????
Abia asteptam sa le vedem!!!

Pupiciei si sper sa ne vdm si diseara!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Ramona iaca ici-sa: http://pg.photos.yahoo.com/ph/emmatuta/album?.dir=b3fd&.src=ph
Sunt ale Emmei dar pun si eu acusica pozele....
Pupici!!!!!!

Mergi la inceput

Gata, pozele mele sunt AICI
Si ca sa lamurim si fetele.... noi iar ne-am inatlnit duminica seara in parc... Eu cu Gogo, Arammona cu Maysa si Emma. Sic, Sic, Sic! daca vreti sa ne vedeti ne gasiti la leagane...
Voi ce mai faceti? Oake faci nani? Mishulina tu nu mai vii prin parc ca-ti zic eu descantecu' ala de copt gogosi proaspete.... Tumpi tu ce mai faci? Emma? Iris? Parc-as striga catalogul, asa acra sunt...
Eu as vrea sa vin si diseara in parc insa am umblat toaaaata ziulica, ne-am dat in toate leaganele si ne-am uitat la tren, i-am facut pa-pa si am papat iaurt la iarba verde, iar acum am venit ca sunt niste nori.......
Gata, va pup, pa-pa si o seara palacuta!!!!!

Mergi la inceput