Daca am schimbat buletinul cu alt domiciliu,unde trebuie sa ma prezint sa fac cerere pt alocatia copilului si cu ce acte? pana acum am luat-o pe adresa veche,cum sa fac schimbarea?
Incearca sa obtii mai multe informatii de la primaria la care este inregistrat copilul.
Dar de ce nu-ti deschizi un cont la banca in care sa-ti fie alocati banii lunar!? Eu asa am facut. Si nu mai am grija lor!
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
Badjoke, acelasi lucru am facut si eu, mi-am facut cont ca sa nu mai am grija lor ...si intr-adeavra am scapat de grija si de bani. Am ridicat odata vreo 800 000 lei dupa 6 luni de cand am deschis contul ( asta era tot ce virase) iar acum dupa 1 an si 5 luni ma duc la banca sa scot , eram in zona si aveam nevoie de niste bani. Si....stupoare....cont 0 , nu au mai virat absolut nici un leu.
Acu ziceti voi daca nu sunt nesimtiti , culmea nesimtirii nu alta. Dupa ce ca sunt 200 000 amarati ( iar alta bataie de joc) nici pe aia nu trimite. Am sunat la ei si ma tot amana de o luna de zile, sunati peste o saptamana , sunati peste 2 si uite-asa....am ramas fara bani. Mai bine nu ne mai dadea nimic, asta e parearea mea, ca cu 200 000 ii iau o punga de cereale pe care o mananca in 3 zile la micul dejun.
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
anda141,
Asa e, mai bine nu ne dadea cei 200.000 lei amarati, care inseemna bataie de joc la adresa copiilor!!
Chiar mai facut curioasa cu verificarea contului. Spre rusinea mea nu am verificat deloc daca mi-au fost virati banii in cont.
Eu am nascut in septembrie 2004, m-am mutat la socrii mei (eu avnd domiciliul la alta adresa, tot in Bucuresti) si n-am apucat sa iau alocatia decat pe luna decembrie. Alocatiile de pe lunile ianuarie si februarie nu le-am luat. In februarie am deschis contul si de atunci nu mai stiu nimic.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho