Speranta sau vointa?(nasterea unui prematur)
Raspunsuri - Pagina 3
roxana c. spune:
Imi place la nebunie sa citesc povesti cu nasteri, dar povestea ta m-a impresionat cu mult mai mult decat alte povesti pt ca in ultima parte, cea in care povestesti ce s-a intamplat dupa ce ai nascut , m-am vazut pe mine in urma cu 9 ani(3 iulie 1996), iar ceea ce povestesti tu, e identic cu ceea ce mi s-a intamplat mie, numai ca la mine n-a avut un sfarsit fericit.
Ma bucur din tot sufletul ca in final bebe e bine si iti doresc numai bine si multa sanatate copiilor si voua , parintilor.
mamini spune:
impresionanta poveste, sa iti traiasca si sa te bucuri de amindoi puii tai.
dr Ana Maria Pasarin are cam 35 de ani, e blonda, cu ochi albastri si ochelari? ar fi mare coincidenta de nume sa nu fie ea. a fost colega mea de camera in facultate, cind ea era in anul 4 si invata, nu gluma. nu ma mir ca e un dr bun.
M30+
Carmi spune:
Draga de tine, prin ce-ai trecut...
Ma bucur mult ca acum e totul ok.
Sa-ti traiasca copilasii !
irinabungau spune:
Lazy, cred ca este cea mai impresionanta poveste a nasterii pe care am citit-o!!! Ma bucur mult ca micutzul tau este bine , multa sanatate si lui, si tie si o viatza fericita va doresc pentru ca o meritati din plin, dupa ce ati trecut prin atatea incercari!!!
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
beatriced spune:
Ti-am citit povestea cu bebe in brate si m-a luat plansul. Prin ce suferinta trebuie sa treaca si femeile... Off, doamne!
Multa sanatate si numai bine...
Mami de Alex mancacios
beatrice
andatudor spune:
Lazy-multe felicitari!!! Esti de un curaj pe care putine persoane il au.Sa fiti sanatosi toti patru si sa va dea D-zeu toata fericirea din lume!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
alexandrina spune:
Mama, cat curaj ai in tine. Dar te rog eu a treia oara sa nu mai incerci ca mor de inima pana se termina povestea.
Dumnezeu sa-ti ajute!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lavi02 spune:
Impresionanta poveste! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati impreuna de tot ce poate fi mai frumos!
De ce ti-e frica nu scapi, asa ai patit tu cu mat Giulesti. Si eu am nascut si voi mai naste acolo, pt ca desi e urata, are doctori buni si are echipamente necesare pt bb prematuri. Dr Moisa e un medic f bun. Chiar daca e cam ocupat....
Sa va traiasca puii!
Lavinia
ancutzathree spune:
Si acum imi curg lacrimile,Doamne cata putere ai avut si ce norocoasa ai fost,cat ma bucur ca s-a terminat cu bine povestea,multa sanatate tie si ingerasilor tai
Ancutza-gravidutza&Alex 35+
ruxi spune:
Impresionanta poveste! Si mai ales impresionanta vointa si curajul tau, FELICITARI!!!
Sa va dea D-zeu multa, multa sanatate si noroc la toti 4 si mai ales sufletelului curajos ce a venit atat de devreme pe lume!
Trebuie sa recunosc ca m-am cam speriat, eu am nascut prima data la 34 de saptamani...
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii