depistare-manifestare HPV
nu stiu cum sa incep...
multe, multe intrebari...
de curand am observat aparitia primului(?) neg. acum sapte luni am facut un test HPV care a iesit negativ... de atunci nu am avut decat un singur partener care este in afara oricarei suspiciuni ca ar fi fost infectat cu acest virus. singura posibilitate este ca eu sa fi fost cel contaminat anterior relatiei noastre. nu inteleg insa cum este posibil ca in urma cu sapte luni testul respectiv sa fi fost negativ pentru ca acum sa imi apara acest neg... stiu ca perioada de incubatie este variabila. intrebarile mele sunt:
este posibil sa fii infectat dar pana la aparitia primului neg testul respectiv sa fie negativ? in aceasta perioada, pana la aparitia negilor, am fost sau nu sursa de infectie pentru partener? care ar fi analizele care ar fi capabile sa puna in evidenta existenta contaminarii in absenta negilor? unde anume pot face un astfel de test? testul pe care eu l-am facut a fost prin badijonarea uretrei. inteleg ca o posibila rezolvare a problemei este cauterizarea; raman in acest caz cicatrici sau nu?
multumesc pentru ajutor
Raspunsuri
andora spune:
Buna,
Din pacate nu stiu sa-ti dau detalii referitoare la analiza pt depistarea HPV... Stiu insa ca mai exista nioste subiecte asemanatoare www.desprecopii.com/forum/search.asp?mode=DoIt" target="_blank">aici
Sa-ti spun cum am avut eu... Analize nu am facut, dar cand am aflat ca sunt condiloame - tzusht pe net si am aflat de HPV... Si dupa vreun an in care mi-am facut zeci de probleme si am cautat solutii cat mai sigure dar n-am aplicat nici una am ramas insarcinata (cu negii respectivi prezenti) si - terorizata de teama ca ar putea dauna sarcinii - am stabilit cu dr sa mi-i cauterizeze in a fdoua jumatate a sarcinii.. Insa dupa vreo luna au trecut (dupa ce persistasera aproape 2 ani cred). De atunci n-au mai aparut. Stiu doar ca virusul ramane in organism si cauterizarea (sau alte metode de indepartare) distrug numai efectul lui, nu si prezenta in organism... Nu stiu de ce ti-au iesit analizele negative, poate e alt fel de neg, nu sunt doctor, insa principalul este ca trebuie sa-ti fortifici organismul pentru a-ti creste imunitatea... Te pup!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)