PAINEA DE CAND?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Multumesc mult! I-am dat un coltuc de paine si era extrem de fericit, fff incantat, cand am vrut sa-l iau (pt. ca il bagase de tot in gura) a inceput sa planga( si el nu plange niciodata cand ii i-au ceva din mana ) asa ca am fost nevoita sa-i dau imediat altul dar de data asta mai mare asa ca sa fiu sigura ca nu-l inghite
Dar astazi am fost la controlul lunar (7luni) si dr. mi-a zis sa nu-i dau nimic care contine gluten (inca) si eu stiu ca graul contine, asa ca am mai amanat aceasta placere. Oricum am fost f. fericita cand l-am vazut cum facea. Numai bine!
Ela si bb Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si eu tot de la un an le-am dat painica. Si nu goala, ci in mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Eu i-am dat de pe la sase - sapte luni. Painea contine gluten si nu este recomdat inainte.
De inecat nu s-a intamplat niciodata. Da-i intai biscuiti ca se sfarama mai usor sa invete sa-i molfaie si dupa aia bucatele mari de paine sa le suga singur. Invata fara sa te chinui tu.

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia11 spune:

Pe toate cutiile cu cereale pentru copii, de la toate firmele , si din toate tarile ,scrie ca se pot da alimente care contin gluten dupa 6luni.Copilul tau are 7luni deci este O.K.
Nu poti sa stai nepasatoare cand copilutul tau se uita cu niste ochi pofticiosi la o bucatica de paine. Ai grija sa nu fie proaspata deoarece pica greu la stomac.
Cea mai buna este painea veche de o zi , iar ideali unt pesmetii sau o coaja mai mare pe care sa o tina cu usurinta in manuta si sa o roada. Face minuni la gingii in perioada iesirii dintilor.

Sanatate si copii sanatosi si mancaciosi.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu ii dau paine cu unt(bucatele mici bineinteles) si uneori chiar cu putina miere, chiar daca se spune ca mierea nu e buna sub un an.Pe 4 martie face 8 luni asa ca,no problem...
Sanatate multa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Si eu cred ca poti sa-i dai painika deja.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu i-am dat piinica lui Deiu dupa un an, pt. ca-i dadeam alte cereale sub alte forme, oricum mai bune, dar si pt. ca pur si simplu nu-i placea absolut deloc (?!?). Acu'l-am surprins intr-o zi, cu bona in casa si cu tot felul de bunatatzi pe masa, iar el cu o ditamai bucatzoaia de piine in minutza, mincind cu mare pofta... Nici cind l-am imbiat eu cu altceva n-a vrut, doar el avea piinea!... Mi-a venit sa pling!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput