Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

Cius bine ai venit printre noi, am fost ametita cand am scris data trecuta, am uitat sa iti urez bun venit, da sa stii ca urarile sunt din suflet. Mai povesteste-ne despre Victor...

Diana, ma bucur ca mai intri pe la noi din cand in cand. SI al meu a inceput sa meaga singurel, uneori mai multi pasi, alteori mai multi, dar intotdeauna foarte prudent, adica foarte fricos cu alte cuvinte :-), asa ca nu se loveste des de la mers, am specificat -de la mers-, ca altfel... chair ieri s-a lovit la obrajor de la o blana si plans...el de obicei nu plange, doar daca se loveste chiar rau ca aseara plange de ti se rupe sufletul de el...nici eu nu-s asa protectoare ca alte mamici, adica incerc sa fiu atenta la el da nu ma tin chiar pas cu pas dupa el. El se joaca si eu incerc sa imi vad de treaba si il mai verific din cand in cand...si asa frumos se joaca, merge cu cate o masinuta pe jos si ii imita zgomotul, baga bile la jucaria de care v-am mai povestit, se catara pe tricicleta in chip de calut si scoate chiote de bucurie... hai ca am deviat...

Mephala, super pozele, ce peisaje frumoase...Si voi niste frumosi toti, sa va fie de bine si sa mai aveti astfell de vacante frumoase.

Nicoleta, copilasii astia ne stiu slabiciunile, si al meu e mai cuminte cu ta-su. De ex cand vreau sa il pun in scaunul de masina sa plecam undeva, la mine intotdeauna protesteaza viguros, la tata-su foarte rar.

Alina felicitari, ce bine ca are voie sa manance branzica, lasa nu iti mai face tu probleme cu ceiucul ala, nu aveai de unde sa stii...

Cris sa ne povestesti cum s-a acomodat Amalia cu casa noua...

Andreea mai da-ne link-ul ala sa mai votam o data, presupun ca nu e interzis.

Vanessa, noi suntem plecati doar de vreo 5 ani din Romania, eu am facut toata scoala acolo, ca si sotul meu, da nu se obisnuia serbarea aia, poate nu s-o face peste tot. Adica sesrbari se faceau la fiecare final de trimestru sau an scolar si bineinteles si in clasa I am avut da nu se numea asa si era o serbare normala nu cu tema asta. Oricum mi s-a parut frumoasa ideea si mi-au placut pozele. Ai un baiat tare frumusel. NU ne-ai spus cum s-a terminat idila cu MAria. Am vazut o fetita blonduta tare frumusica, ea o fi MAria ? :-)

Madisor, eu nu stiu cum reusesti tu sa mai intri pe aici, nu stiu de ce te scuzi, ti-am spus ca esti o super-mamica si asa si cred. Vacanta frumoasa copiilor si multi pasi inainte fara cazaturi Clarei!

Pupici fetele, fug sa termin de mancat.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, iti mai dau link-ul, desi nu stiu daca mai apuci sa votezi:

http://www.eva.ro/sensiblu/index2.php?photo_id=179

Mi-a lasat un gust amar concursul asta, prea se exagereaza! Cred ca unii merg dintr-o sala de net in alta sa voteze. Ceea ce ma enerveaza e ca dau punctaj minim adversarilor. Lipsa de fair-play!

Va multumim mult de tot pt voturi, ca intotdeauna se poate baza omul pe voi! Va pupam de 1 mil. de ori pe fiecare, nu conteaza rezultatul, sa participi e important!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, spuneai ceva de un trenulet in Parcul Poporului (acum ii zice Parcul N. Romanescu, dar lumea tot de parcu' mare il stie). Nu am inteles la ce te refereai. Mai explica-mi o data!

Cius, iti multumesc mult pt cuvintele tale frumoase! Din ce oras esti?

Acris, ai facut bine ca ai aranjat la fel, da' crezi ca o duci? Fac pariu ca vede imediat ca-i altundeva! S-a cam dus vremea cand puneam jucaria la spate si ei n=o mai gaseau!

Diana, ma gandeam eu ca nu l-ai intarcat inca pe Vladut! Din punctul meu de vedere, e mai bine cu dinti putini. Darius are 8 si azi-noapte a fost tare agitat, m-a muscat de mamelonul drept asa rau, ca am o rana maricica, iar la stangul n-a nimerit din prima si am o ditamai vanataie langa!
Am vazut pozele, Doamne ce mare si frumos e Vladut! In unele poze parca aduce cu motanasul meu, are o expresie smecheroasa!

Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele dragutele,

Pupici la toate si la toti piticotii!

Eu intru de la o vreme mai greu, dar sa stiti ca mi-e un dor teribil de voi. Cred ca s-a cam prins seful ca am cam prea mult timp liber si ...da-mi de lucru...ca la balamulc acum, dar lasa ca nu scapati voi de mine.

LA MULTI ANI CRISTINA!

Sa va bucurati de casa noua si sa aveti o viata frumoasa toti acolo!

LA MULTI ANI DIANA!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie si tot ce iti doresti sa devina realitate!

LA MULTI ANI SEAN!

Monicel, sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de cele 2 comori ale voastre!

Acum cate ceva despre noi...Eric a inceput sa mearga si el singurel, 7-8 pasi si apoi repede in fundulet, bine-nteles ca si noi facem crize de personalitate, ca doar n-om fi noi mai altfel decat ceilalti, dar si eu il las sa chiraie si daca vede ca nu ma afesteaza inceteaza repejor, avem si noi prima noastra vanataie, dar noi ne-am lovit singurel si n-am zis nici car, caci daca il lovea altcineva, sa te tii plinsete.
In rest, tot ne mai sculam noaptea si abia ne mai culcam inapoi, chiar atunci cand mamai trebuie sa plece la servici. Noaptea trecuta s-a trezit la 4 si-a baut lapticul si apoi avea chef de joaca iar eu numai puteam de somn. Bine-nteles ca a adormit pe la 5.30 iar eu la 6 trebuie sa fiu in picioare. Asa ca am fost din nou cheauna. Saptamana trecuta nu mi s-a sculat vreo 3 nopti, am zis "gata, am scapat", dar de unde...am inceput din nou...offfffffff!

Cius22, baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu baietelul meu. Bine ai venit si sa-ti traiasca nazdravanul!

Cam atat...mai revin...promit!

Carmen&Eric (15.06.2004)

Pozele lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Dragele mele, ieri am adus-o pe Amalia in casa cea noua.
Reactia? A inceput sa planga si nu vroia sa stea deloc. S-a potolit in momentul cand a vazut dormitorul (deci am reusit sa o pacalesc)...si-a luat jucariile in primire si a fost ok. Apoi usor-usor s-a obisnuit cu intreaga casa.
Azi-noapte a fost cam agitata. S-a trezit de f. multe ori, cred ca s-a invatat in pat (cat a stat la mama a dormit cu ea in pat pt. ca nu i-am dus patutul), dar rezolvam si problema asta (sper).

Dar sa va povestesc reactia ei cand m-a vazut pe mine !!!!!!!
M-a luat de gat si m-a pupat si m-a mangaiat si a stat nemiscata pret de cateva minute. Mi-au dat lacrimile...si mie mi-era dor de ea de simteam ca innebunesc.... Chiar daca mama cu tata erau la noi (sa vada noua casa) nici nu s-a mai uitat la ei. DOAR EU EXISTAM PT. EA IN MOMENTUL ALA.

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Diana, superbe pozele cu Vladut. Cea mai tare este aceea in tarc cand doarme. Superba!
Iar la cele cu masina de spalat parca o vad pe Amalia mea. Vezi ca eu m-am trezit ca a intrat cu totul in masina. Nu i se mai vedeau decat talpile iesite in afara. A fost haioasa faza dar m-am cam speriat la momentul ala.

Bun venit fetelor noi. Sa va traiasca puiutzii!!!

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Carmen,l-am vazut pe Eric-e super!!! sa iti traiasca...e un adevarat explorator!...multi pupici!

Bertha,eu sunt din Sibiu.

Am inteles cum e cu pozele...o sa incerc sa pun pe Yahoo sau Webshoths...

tuturor celor nascuti in luna IUNIE(si bebici,si mamici si tatici)

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

Poftiti aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51547" target="_blank">Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Mamica a 32 de printese si 41 cavaleri

Mergi la inceput