Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Grate spune:
Mona, LA MULTI ANI SOTULUI TAU!
Am vazut filmuletul, bebe e o scumpa,o bucatica de fericire,o minune adevarata! Sa te-ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine, sa ai o nastere usoara si un copil minunat cum e surioara Lia!
Grate spune:
Laureta, frumoasa aniversare a avut Inisuca! Sa-ti traiasca! Torturile, amenajarea, totul a fost superb si se pare ca si atmosfera a fost excelenta. Inisuca a crescut, e mare si frumoasa foc ca intotdeuna! Pupici!
pd spune:
Mona, La multi ani sotului tau!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Irinel spune:
La Multi Ani Diana!! Sanatate, iubire si numai impliniri alaturi de cei dragi!Pupici dulci tie si lui Vladut!
...si, mai vin-o pe la noi ca ne e dor de tine, nu-i asa fetelor?
Bertha, votat puiul drag, vazut poze, nerecunoscut pe nimeni :-( in afara de tine si Darius (de fapt pe tine te-am recunoscut dupa Darius :-) si nu stiam ca te cheama Andreea). Unde e trenuletul ala, in Parcul Poporului?(sau cum s-o mai numi acum...)
Monet e o dulcica scumpa, de ce iti pare rau de ea, pentru ea e cel mai bine acolo unde e, inghitind la lichid amniotic si dand din manute si piciorute sa o simta mami. La Multi ani inca o data sotiorului tau, sa fiti fericiti toti 4!
Irinusha, de fapt cred ca m-am exprimat aiurea, e scump si la noi, voiam sa spun ca nu e mai scump la tanti aia decat la alte gradinite, ba chiar din contra.
Fetele sunt pe fuga, va pupic dulce
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si
Daniel (28 Mai 2004)
mephala30 spune:
La multi ani, Diana! Sanatate si fericire alaturi de familia ta! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
bertha spune:
fetelor, va multumim din suflet pt voturile voastre! Nu ma intereseaza neaparat excursia, daca era la Paris mai ziceam,
dar competitia ma incita rau de tot! Sper ca nu vi s-a parut aiutra ca v-am dat adresa, dar va dati seama ca nu e un site pe care se intra frecvent si cred ca daca nu cunosti pe cineva, n-ai rabdare sa cauti printre 45 de pagini de poze. Ceea ce mi se pare aiurea e ca se voteaza si negativ, adica pozele de pe primele locuri primesc 1 singur punct de la "binevoitori" pt a scadea punctajul total. Dar nu conteaza, mergem mai departe! Multumim inca o data!
Monet, iti multumesc din suflet ca ne impartasesti aceste momente minunate! Vizionarea filmuletului Mayei mi-a produs o vie emotie, cum nu credeam ca se poate intampla! Doamne, mi-au dat lacrimile cand am vazut cum ii batea inimioara! Va doresc din suflet sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cele doua minuni!
Cius, ma bucur ca te simti bine cu noi, asta-i doar inceputul! Sa stii ca nici baietelul meu nu vorbeste prea multe, adica el vorbeste, dar nu intelegem nimic, multe silabe puse una langa alta. Asteptam poze!
Irinel, ha! ha! ha!, te pomeni ca tocmai voua nu v-am spus ca nu ma cheama Bertha! Pe mine ma cheama Andreea, dar nu era disponibil la inscriere, asa ca am apelat la numele catelusei mele, care a murit acum 2 ani, saracuta! Sa nu radeti de mine, da' eu si acum ma gandesc cu dor la ea!
Va pup, ca mi-e cam somn!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mephala30 spune:
Irinel, noi am fost plecati in concediu, abia ieri ne-am intors. Am fost la Bicaz, daca vreti sa ne vedeti, am pus si poze in album.
Merg sa mai citesc din urma, sa ma pun la zi cu noutatile.
Pupici
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR, MAMICI, COPILASI SI TATICI!!!!!!
AM PUS POZE DE LA SERBARE, DACA VRETI SA-L VEDETI PE Andutu CU CORONITA.
Irinel, serbarea abecedarului e o serbarea pe care o fac elevii clasei I la sfarsitul clasei, in care fiecare copilasi e o litera si pe langa alt program artistic spune poezioare care au legatuira cu litera lui. Nu stiu cand ai plecat tu din tara ca eu care sunt mai batrana pe aici, am avut si eu serbarea asta cand am terminat clasa I si se face de cand lumea.
maine vin nasii sa-i taiem motul lui Cata si tot nu am aflat concret ce-i pun pe tava.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I
monet spune:
la multi ani, diana!!!!!!!!!!!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (20+)
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia