Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Acest user are asociat si o adresa de e-mail: septoct2005@yahoo.com. Parola adresei de e-mail este aceeasi cu parola userului septoct2005 pe site-ul DC, si poate fi aflata de orice de pe lista noastra care da un PM user-ului Ioana75.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Distractie frumoasa la mare Tonnia!
Apropo de kg ...am fost pe jos si am gasit pe cineva cu cantar si m-am cantarit si eu acum 30 minute...nu aveam burta prea plina...am tot +11 kg dar daca pap 1 kg de curese recuperez eu la loc .

Marlena & Alexandra..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Mai, da' mult mai scrieti!
Trimit mesajul si ma intorc sa citesc mai departe ca am ramas la pag.2

Tonnia: distractie placuta la mare si vreme super!

Kid: Distactie placuta, ca vreme sigur o sa ai!

V-am auzit ca va plangeti de mers des la toaleta. Eu inca nu am problema asta. Sper sa nu fiu nevoita sa merg noaptea la pipi, nu suport!!!!

si ne mai auzim,
Mary si bb24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetele,ce frumos ca plecati la mareeeeeeeee...Sa aveti soare mult si apa calda!Eu anul asta nu am voie,se pare ca nu-mi face bine iodul in perioada sarcinii si mi s-a recomandat numai munte!!Drept care o sa plec la munte la inceputul lui iulie,de-abia astept! Nu am rabdare sa-mi iau tot concediul inainte sa nasc ,asa ca mai fur cate o saptamana pana intru in prenatal pe 1 august!..

Jadi, eu sunt braileanca de origine,sper sa te distrezi frumos acolo!

Moki,25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Salutare fetelor!

Am reusit si eu sa ma marit cu chiu cu vai si cu emotie. Deocamdata a fost cununia civila: ma asteapta si aia la biserica. Nu pot sa zic ca e o fericire pt ca nu am timp de pregatiri si tot ce fac, fac pe fuga in weekend.

Azi m-am indispus cand am vb cu responsabila de concedii care mi-a zis: da ce mai vrei si concediu de odihna?! Cu alte cuvinte imi pune bete in roate...
Asa imi displace cand tre sa vorbesc cu tanti asta care e si director financiar si persoana de la resurse umane si tartorul al mare!

In rest lunea viitoare ma duc la Iosup si am emotii mari. Mi-e frica pentru ca am avut o sarcina plina de socuri si nervi si sper sa nu fi fost afectat bebe mental; mai ales ca asta nu poti afla decat mult dupa nastere.
Sunt emotionata si sper sa fie totul la locul lui...Fetelor, spuneti-mi va rog daca tre sa ma duc cu vezica plina la eco morfologica...eu chiar nu stiu.
Cam atat momentan.
Va pup
Sofia 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziu la voi,

Revin si eu dupa cateva zile de odihna in pat.
Auziti cine a facut eko la 20 sapt....la mine cica titul e ok zce medicul.
Placenta este ridicata sus...si asta e bine, la 55,4 mm(in termenii mei) iar grosimea uterului este de cca 19,7 mm. Acum nu am hartia de la eko la mine, dar cu aproximatie spun cifrele.
Voi ce stiti de astea?
Cum ar trebui sa fie masuratorile astea?

Vero
22

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari sofia! Sa fiti fericiti! Cit despre eco, poti sa te duci oricum, nu mai conteaza la virsta asta a sarcinii

Fetelor, a scapat user-ul nostru de moderare, asa ca urmatorul capitol o sa-l creez cu el, dupa care fiecare poate sa-si faca de cap cu lista noastra.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Casa de piatra Sofia!
Hildegard daca medicul tau zice ca e ok ..atunci asa este!

Marlena & Alexandra..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Sofia,
CASA DE PIATRA!

Doream sa stiu niste masursatori de palcenta, uter...la 20 sapt ...
Unde pot gasi astea?

Vero
22

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, nu v-am spus! Am fost sambata la doctor si am facut ecografie si totul este in regula! Mi-a spus doctorul ca am colul un pic deschis dar este tot lung si nu sunt probleme. L-am intrebat si de contractiile astea ale mele si mi-a dat sa iau - pe langa no-spa - si gynipral. A mai luat cineva d-asta? FUndul uterului mi-a ajuns la jumatatea distantei dintre buric si sani. Iar gramajul - 967!!! In saptamana 25. Cu alte cuvinte, bine dezvoltata!
Oricum, nu mi-e foarte clar cu contractiile astea: daca sunt balonata, mi se intareste si burta; daca BB se face ghemotoc intr-o parte normal ca juma de burta e tare; sau efectiv sunt momente cand ma pipai si zic: a, ia te uita, o burta tare! dar fara s-o simt ca e tare; astea toate sunt contractii?
Si mai sunt momentele cand SIMT ca mi se intareste burta si se face tare tare si simt la mers sau dac-am facut un oarecare efort - astea sunt contractii, intr-adevar! Dar celelalte?

Mihaela 24++

Mergi la inceput