Mamici de septembrie - octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

mamicutelor scumpe

Desi va citesc mesajele ori de cate ori timpul imi permite,n-am mai scris de taaare multa vreme!
Beneficiind de ceva timp liber,astazi m-am gandit sa alerg la computer pentru a vedea ce se mai intampla printre randurile noastre.
Felicitari pentru intalnirea voastra.Sunteti cu adevarat deosebite!Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo printre voi,dar ce sa-i faci daca suntem asa departe...
Casa noastra ce se afla in constructie, va fi gata cam pe 25 iulie,si imi este tare greu cand ma gandesc la tot ceea ce implica aceasta.Huuuihhh...Truda ei de treaba,ce mai izvoraste !
De altfel,desi in urma cu cateva zile in timp ce udam iarba, m-a muscat/intepat ceva ganganie si m-a cam durut mana,sunt bine
Astazi,am fost la doctor si mai aveeeem inca o
Treceti-ma pe lista sa mai reglam cifrele nitel
Numele inca nu l-am stabilit,dar oscilam intre :Dorothea , Brianna , Caudia , Damaris , Jennifer , Jessica , Naomi , Nicole , and Olivia(deocamdata).Cand vom stabili care dintre ele va ramane va voi aduce la cunostinta.
Trebuie sa va las acum.Micuta Rebecca s-a trezit si trebuie sa-i dau papica.
Pe curand. Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Cristina, la mine a durat aproximativ 7 zile. Bine, mai tusesc si acum dupa 1 sapt jumatate si mai am nasul infundat, dar cel putin nu mai sunt moale.

Multa, multa sanatate!

Nicole 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc mult de raspuns.
Deci, bolesc si azi, si dup-aia o sa fie mai bine.

Sa vedem daca reusesc sa stau linistita ca azi este si Victor acasa.

O zi super si numai bine,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ce zi frrumoasa de plimbat nu este nici cald nici frig numai bine de umblat pe strazi
Gina felicitari pt fetita si sa-ti traiasaca

nanadana23+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Moki , esti atit de frumoasa !

Cristina sper sa iti treaca raceala cit mai repede !

Cred ca pina la urma m-a convins sotul meu si o sa plecam la mare la sfirsitul lunii . De dimineata caut pe net oferte de cazare in Eforie Nord . Nu cunoaste nimeni o vila sau pensiune unde se poate sta cu un copil mic de 1 an si 5 luni? As vrea sa aiba baie proprie , acces la bucatarie si eventual o curte unde se poate juca cel mic .

Gabi , 23 sapt.

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana,

sint incrementata pardon incremenita!
Am citit de 2 ori , a doua oara mi se parea mai usor dar cred ca daca citesc de mai multe ori s-ar putea sa prind ceva , hehe.

Am fost la Cora si surprizaaaaaaaa... locurile de parcare pentru gravide erau goale si paziteeeeeeeee... ce bucurie pe capul sotului meu, a zis ca mai merge cu mine.

Am facut si o mincarica de porc si acum ma joc

Jadi

22++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, mi-am cumparat in sfarsit cartea "Mama si copilul" scrisa de Emil si Herta Capraru! Cu 545000, nu 645000 cum am auzit ca este. Am cautat-o pe net la www.dol.ro si am aflat ca o au doar la Diverta Prosper si Diverta Plazza. Am fost la Prosper ca este aproape de mine si de acolo am luat-o pe ultima! Daca o mai vreti cineva, dintre fetele din Bucuresti, o mai au doar la Mall Plazza in Militari. Cartea este foarte buna, am folosit-o foarte mult si cand era fiu-meu mic. Dar atunci am avut-o de la cineva imprumutata care intre timp a plecat din tara, cu tot cu carte. Acum este reactualizata si revizuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna burticoaselor!

De multa vreme nu am intrat pe la voi, si acum cind o fac ma bucur nespus de mult sa vad ca sunteti bine, mai putin pentru cele care ati cam racit.

Noi suntem destul de activi. Pina ce probleme nu am avut si speram sa o tinem tot asa si in continuare. Ce-i drept, as avea la voi, fetelor, o intrebare: Cam de o saptamina imi sunt sfircurile la sin tari si putin durerosi, cind le masez se elimina ceva din ele (un lichid cind incolor cind albicios si cam lipicios), dupa ce le masez se mai inmoaie si nu ma mai dor. Mai are cineva din voi asa ceva, si ce ar insemna?

La moment nu sunt in Bahrain ci in Bratislava si nu pot sa trec o consultatie medicala. M-ar ajuta nespus de mult respunsurile voastre.

Merci anticipat si un weekend placut

23s + 5z

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lucia , eu le-am auzit pe fete ca au asa ceva ... este normal si se numeste colostru ( sper sa nu fi gresit denumirea dar tin minte cu greu cuvinte noi ca atare am un vocabular limitat)

Jadi
22++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cristina, Nicole ce ati luat impotriva tusei? Si eu sunt racita, dar nu am facut temeratura. Doar gatul ma doare si tusesc cam "dureros".

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput