Mamici de iulie-august (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Kulta FELICITARI pentru sotul tau!

Antitetanosul se poate face cu 2 saptamani inainte de data nasterii? Eu daca nasc inainte de 1 august nu iau CIC-ul si cum am citit ca au existat mamici care au nascut in ziua in care au facut antitetanosul, nu vreau sa risc.

Luminita
31+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Luminita...eu m-am hotarat sa-l fac...din cate am inteles se face in sapt 32 si revaccinarea la 4 sapt, deci in sapt 36...
Mie mi-a zis med de familie ca a avut un caz cand o mamica a nascut la 2 zile dupa vaccin, dar nu s-a stabilit ca asta ar fi fost cauza..dar ca nici n-o exclude...retine: un caz...Dar mi-a zis sa nu ma joc cu asta si sa vin sa fac vaccinul. oricum, toate prietenele mele l-au facut si n-au avut absolut nici o problema...
Nicoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Fetelor...desi e devreme pentru asta, voi v-ati gandit la botez? cine va boteza bebelusul? Pt ca la sotul meu este traditie ca cine te cununa sa-ti si boteze copilul...or eu mi-am vazut nasii de vreo 2-3 ori in 6 ani de casatorie (pot spune ca ne-am cunoscut la nunta)... avand in vedere ca ei sunt in provincie si noi ajungem rar pe-acolo, si avand in vedere ca nu suntem tare apropiati (practic ne-au fost impusi), parca n-as vrea ca tot ei sa-mi boteze bebelul..imi doresc pe cineva apropiat..la nunta nu m-a interesat in mod deosebit..dar pt copilul meu imi doresc altceva... vi se pare ca cer mult? si cum as putea face sa le explic si lor aspectele astea...si sa nu se supere? deja socrii cand au auzit au si strambat din nas..ca deh...asta-i traditia..si ne gasim noi s-o incalcam...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Nicoleta, noi am incalcat traditia inca de la nunta! Teoretic cica nasii de botez ai sotului ar trebui sa fie si de cununie si de botez al bebelului!
Noi ne-am ales niste nasi tineri, prieteni de familie cu noi si tot ei or s-o boteze si pe Daria!
Si cu ei ne vedem mai rar ca stau in coltzul celalalt de Bucuresti, dar daca ii luam pe cei in varsta care stau la 200 km distanta!
S-au facut ceva mutre.....s-a carcotit ca n-ar fi frumos, dar lucrurile au mers mai departe!
Si ce crezi c-o sa-ti faca....sa-ti ia caii de la bicicleta?
Alege pe cine vrei tu ca nas pentru pui, cineva apropiat si pe care sa poti conta la nevoie!

Pupici

Irda
30+5 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Buna ziua tuturor!
Nicoleta,ai scris ceva exct pe gustul meu: si eu sunt rac, nascuta pe 19 iulie, si avand in vedere ca bebe al meu cica e mai dezv cu 3 sapt decat sarcina imi tot devanseaza data nasterii, si de la 31 iul am ajuns la 25 iul iar pe ultima eco scria DPN 9 iul. Si eu sper sa stea bebe cuminte sa iasa leu, ca si la mine zic eu ca ajunge un rac(sotul meu e varsator). Pupici si succes! Tu cand esti nascuta?
Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele, dar stiu ca aveti viteza...greu va mai prinde omu' si cu bondaru' la purtator...greu

Mamini, nu ma supar, nu am de ce, e un sfat pe care-l voi urma...chiar nu stiam, de apa tonica...oricum nu am consumat mult
Si eu am probleme cu pestele si laptele. Peste mancam inainte foarte mult, ca imi placea, dar de cand cu gretzurile de la inceputul sarcinii, nu mai suport. Laptele nu mi-a placut nicodata, nici cand eram copil, ma fortez sa beau.... De detergent nu mai zic, ca ti-au raspuns fetele, pana am citit eu

Palmyrah, BAFTA inca o data, iti tinem pumnii, suntem langa tine...si sa dea Domnul ca bebelika sa stea pana dupa licenta

Kulta, multa sanatate, sa ajungeti cu bine la termen, tot ce-ti doresti, o nastere usoara si un bebe cuminte (atat cat trebe) si mancacios...si ai vazut ca Doamne Doamne, are grija de voi (noi) si nu ne lasa...Ma bucur pt voi, o sa fie bine acum

Monica-Elena, cat mai multi ani impreuna, fericiti si cu armonie...si un bocanila sanatos si voios

Ioana (Corbioana), bine ai revenit , ti-am zis eu ca vei reveni pana azi, sa stai cumintica, sa stea bebelika Andrei acolo, si sa ajungeti cu bine la termen

Zina, felicitari prietenei tale, un bebe sanatos si voios

Cris.Ana bine ai venit printre noi, speram sa te simti bine, si oricum deja faci parte din grupul nostru

Cin, asha zice lumea...si ce daca...voi trebuie sa faceti cum simtiti...asta e important...la noi nasii de cununie sunt veri cu mine, si sunt tineri, si ne intelegem super, dar daca nu ne placeau sa stii ca pt bebelika ii schimbam repede...important este ce simtiti voi, si care este legatura voastra cu ei...si lasa ce zice lumea

Gata, am terminat cu raspunsurile, noi suntem bine, bondarelu' nostru se agita serios, ma intreb, oare se intoarce?! vom vedea...aseara se asezase foarte ciudat, ca in orice poz stateam, ma durea, parca imi innodase ceva pe acolo

Albinutzza 34+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Mamaaa..ce rapide ati fost...
Mersi de raspunsuri...cam asa gandesc si eu si sotul meu, ma cam doare de ce zice lumea, dar nu pot sa nu ma gandesc la superstitii (gen ca nu-i bine sa te pui rau cu nasii) desi nu dau doi bani nici pe superstitii......abia astept sa-mi tin puiul in brate...restu nu ma intereseaza...cred ca de cand sunt insarcinata, am devenit cam .. nesimtita.. mai ales cu lumea care-i atat de binevoitoare si sfatoasa...cred ca stiti la ce ma refer...
Simona..eu sunt nascuta pe 12 iulie si am DPN pe 6 august, la eco morfologica au zis 27 iulie...eu sper sa nu se grabeasca bebe deloc.. dar ma intreb...eu rac, tati pesti...daca iese bebe leu...face ce vrea din noi, nu?? , ca de-acuma e cel mai rasfatat...mami nici in fund nu sta, daca bebe nu vrea......of..iubeste mami bebe...mi-e atat de drag si abia astept sa am puiul langa mine..
Gata...ma duc sa ma intep...va pup si inca o data week-end placut
Nicoleta..

Mergi la inceput

Monica La multi ani! in continuare, sa fiti sanatosi si fericiti si sa vi se impineasca toate dorintele langa bebe al vostru! Distractie placuta diseara si un weekend de vis!
Kulta La multi ani si tie pt maine! (nu stiu daca mai pot sa intru ca daca e sotul meu ac acapareaza el pc-ul) Va dorim numai bine la toti, felicitari si sotului tau, numai succese si realizari la noul loc de munca!Multa sanatate si fericire!
CristinaBafta la licenta! Sincer, nici nu-mi vine sa ma gandesc cum ar fi sa fiu in locul tau acum! Mie nici nu-mi vine sa mai ma ridic din pat dar sa invat, sa ma duc la serv si sa am si licenta! Iti tinem pumnii! Bafta! Si bebe sa stea cuminte acolo la burtica atat cat e necesar!

Mergi la inceput

Ioana - Bine ai revenit! Speram ca te simti mai bine si nu te mai gandi la lucruri rele, o sa fie totul bine, vei vedea! (zic si eu lupul moralist ca si eu imi fac o mie de griji) Sanatate si Curaj!
Zina - felicitari prietenei tale, sa-i traiasca bebe si sa fie sanatos si mancacios!
Monai La multi ani! si voua, multi inainte, plini de fericire si intelegere!
Boga - Multumesc mult pt listuta, am primit-o! Daca mai sunt ceva modificari o mai refaci? Pupici!
Cris.ana - Bine ai venit, sarcina usoara in continuare. Mult curaj (vei vedea daca mai stai pe aici ca si noua ne e frica)! Te pupam!
Irda - si eu stiam la fel de nasi, si noi am incalcat regula dar avem niste nasi de nota 2000 asa ca tot ei il vor boteza pe Mario. Insa daca nu ar fi fost ei de treaba nici nu m-as fi gandit ca cel mai imp e ca bebe sa aiba parte de niste nasi de treaba care sa-l iubesca si sa fie aproape de el (zic eu).
Pupici! Simona si Mario 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bogdana iti multumesc mult pentru lista! Felicitari, ai facut o treaba ff buna!

Corabioara - Ioana, bine ai revenit, multa sanatate in continuare tie si puiului tau!

Kulta felicitari sotului si spor la treaba! Tie iti urez maine alea-alea

Pupici si un sfarsit de saptamana cat mai placut, noi maine ne plimbam si duminica suntem la botezul fetitei prietenilor nostri - de care v-am scris ca a nascut pe 10 aprilie, asa ca intram mai rarut,

Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput