Mamici de iulie-august (45)
Raspunsuri - Pagina 5
Irda spune:
Merci Bogdana, am primit lista pe mail!
Pupici
Irda
30+5 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
irinabungau spune:
Mamini, si eu mi-am cumparat de la Dermalin detergent pentru copii, asta pentru inceput cat este mai sensibila, dupa aceea va trece la regim de om mare...
.
Monica , Aniversare fericita, cat mai multi ani impreuna fericiti si distractie placuta deseara!!!
Ioana, deci ai fost fetitza cuminte si ti-au dat drumul acasa???!!! Bravo, ai grija mare de tine si de bb Andrei!!!!
Irda, si mie mi-este rau cateodata, am asa o greatza... bine cel putin ca nu se manifesta zilnic...
Cristina, tinem pumnii la licenta si speram sa astepte cumintel mr. Jumbo pana scapi de licenta!!!!
Pupici,
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Irda, ma bag si eu...nu stiu daca dicarbocalmul e ok- cred ca da, dar trebuie citit prospectul!- dar antiacidele interfera cu absorbtia fierului-- asta daca imi amintesc eu corect-- asa ca daca iei fier sau vitamine cu fier vezi sa nu le "incaleci" cu antiacidele.
M
irinabungau spune:
Boga, breau si eu listutza!!!! Un PM te rog, 

Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mitub spune:
Fetele, a scris din nou Cezara08, mesajul este:
Buna fetelor,
Multumesc pt mesaje si urari
Da, intr-adevar eram pe lista de iulie pt ca in conformitate cu una dintre ecografii termenul maximal era 3 iulie. Conform calendarului ar fi trebuit sa nasc pe 28 iunie ... DAR am nascut pe 29 mai, la aproape 36 de saptamani implinite. (pe 28 mai sambata seara ma internam in municipal de urgenta pt ca mi se rupsesera membranele).
Bebe Nichita, desi micut (s-a nascut cu 2200 gr) este foarte sanatos si deja a inceput sa ia in greutate asa ca ne-au dat drumul acasa foarte repede.
Cat despre nastere, am nascut natural cu epidurala (facuta insa cred eu extrem de tarziu)dar am nascut foarte usor. Nu stiu daca asa trebuie sa fie sau eu am avut o bafta incredibila, tripla bafta as putea spune: eu m-am dilatat foarte repede, am avut un medic extraordinar - Dr. Badiu si o moasa extraordinara - Camelia nu mai stiu cum. Cert e ca nu ma pot gandi la nasterea asta decat ca la ceva foarte amuzant, cat despre dureri nici nu mi le mai amintesc.
Spun amuzant pt ca totul a fost pe dos. Cand m-a vazut medicul meu sambata seara cu membranele rupte, pt ca travaliul inca nu se declansase, a adoptat strategia sa nu facem nimic care sa declanseze nasterea si sa asteptam macar cateva zile sa mai creasca bebe. Asa ca toata noaptea de sambata spre duminica si duminica toata ziua m-au monitorizat pe aparate dar nu mi-a verificat nimeni dilatatia pt a nu declansa nasterea. N-a fost sa fie asa. Eu incepusem sa am dureri (am aflat ulterior ca ala era travaliul!)dar cum pe monitor nu apareau ca si contractii mi s-a spus ca nu sunt dureri de travaliu ci doar asa niste flecustete, cum am mai simitit in timpul sarcinii (dureri de spate in special). Nu tipam de jena de celelalte fete din salon care erau in travaliu "declarat". Muscam din perna dar nu tipam.
Undeva pe dupa amiaza la ora 4:30 am avut o contractie foarte puternica la care nu m-am mai putut abtine, am strigat si atunci mi-au verificat colul si .. surpriza... . dilatatie 5. Pana am parlamentat eu cu doctorul si cu anestezistul ce fel de anestezie sa facem si daca sa mai fac vreuna, si pana cand in sfarsit am ales eu epidurala, aveam deja dilatatie 7 spre 8. La 9 cm mi-au scos oricum din anestezic ca se incetinea povestea. Asa ca nu stiu daca ar fi fost mult mai rau fara. Psihic insa, anestezia m-a ajutat. Cert e ca la 7 fara 10 seara l-am nascut pe Nichita dupa mai putin de jumatate de ora perioada de expulzie.Tot ce tin minte este ca doctorul si cu nasa mea (care m-a tinut de cap in tot timpul asta si m-a incurajat) spuneau bancuri si purtau conversatii mondene la care mai participam si eu din cand in cand printre impingeri.
Cat despre partea de "croitorie" nici vorba de durere iar ce am simtit in zilele urmatoare a fost un mizilic. In seara in care am nascut si in zilele urmatoare mi-am alaptat copilul stand pe un scaun incomod din maternitate.
Cam asta a fost povestea nasterii noastre.
Va dorim si voua nasteri usoare si, mai ales, la termen, si bebei sanatosi si frumosi!
Andreea (Cezara08) si bebe Nichita (10 zile)
Deci katink poti sa treci acolo toate datele despre primul cavaler din grup!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)
ancutzathree spune:
IRDAda este vorba despre drojdie de facut paine,trebuie sa gasiti undeva si din aceea care nu este uscata,mai cauta sper sa te ajute,imi spui tu pe urma.TE
Va salut pe toate si urez la multi ani celor ce au ziua de nastere

Anca&
Alex 35+
mamini spune:
Bravo!

ce frumoasa deschidere la capitolul bebei de iulie-august! multumim, Andreea(Cezara 08) pt incurajari, sa va traiasca printisorul si sa speram ca toti
vor fi sanatosi si cumintei si mamicile lor se vor reface repede.
M 30+
ZenaO spune:
Salut!
Gabi, merci despre clarificarea cu luna, e posibil sa fie adevarat, mie imi place luna plina, ma face mai melancolica. Dar as prefera sa nasc ziua nu noaptea cand sunt mai putine cadre medicale in spital.
Nicoleta si eu gandesc la fel ca tine legat de zodie, il vreau leu nu rac, cu DPN 15.08 ma gandesc ca nu are cum sa iasa rac.
Cristina, bafta la licenta! eu cred ca as naste de emotie! sa fie bebe cuminte pana la termen.
Monica - aniversare placuta si multi ani de casnicie fericita!
Mamini nici eu nu stiu cum sa spal hainele lu bebe.
Lumininita, nici al meu nu doarme 90% din timp, cred ca 60%.
Ioana, bine ai venit acasa! Sa vezi ca o sa stea la caldurica Andrei al tau inca 3 sapt.
Irda, pt. arsuri poti sa sugi si Malox, eu luam cand aveam gastrita, e indicat si in sarcina.
Sa-ti traiasca puiul, Cezara/ frumos nume i-ai gasit.
Zina si bb Matei 31 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
KULTA spune:
Andre_ea, cin, blackpanterro, emaaimee, palmyrah2002, Monica_Elena, Lulu75, mitub, va multumesc pentru urari si iaca........azi.........alta veste buna:SOTUL MEU INCEPE MUNCA DE MIERCURI! MARE-I DUMNEZEU SI MULT NE MAI AJUTA. CIND CREDEAM CA NE INNECAM, NE-A ARUNCAT DITAI BARCA, NU NUMAI UN COLAC DE SALVARE![]()
Monica-Elena, sanatate multa, multi ani buni inainte si casa de beton armat va doresc.
Katink, mi-a trecut prin cap sa cer un test de glicemie, dar acum ca s-a mai gindit cineva la asta, chiar il voi face.Multumesc.
mitub, te rog trimite-mi listuta la adresa paula.solomon@saunalahti.fi Multumesc mult
mamini, eu am spalat lucrurile Danutei cu detergent fara miros (pt bebei) si am pus softner tot pentru bebei, fara miros. Acum le spal tot separat de ale noastre dar folosesc acelasi detergent si softner pe care le folosesc la rufele noastre.
Va pupic pe toate si Dumnezeu sa ajute pe toata lumea.
K29+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
cris.ana spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? Ca de obicei, eu nu am avut cum intra prea des pe aici, asa ca nu prea ne cunoastem asa cum va cunoasteti voi. Cred ca va simtiti foarte bine discutand..., nu-i asa?
Am avut multe probleme anul acesta, nu neaparat de sanatate. in privinta asta Ii multumesc lui Dumnezeu pentru sarcina pe care o am si am avut-o pana acum.Duminica fac 31 de saptamani, deci nu mai e prea mult...Ma bucur si in acelasi timp, nu prea ma bucur ca a trecut atat de repede timpul. Sarcina a fost usoara, m-am simtit bine fizic si psihic, mai bine decat inainte.Iar faptul ca afost prima sarcina din viata mea, a facut-o cu totul speciala..!!Doresc sa ma bucur din plin de saptamanile care au mai ramas!Sincera sa fiu am tot felul de ganduri si temeri legate de nastere..Din ce se apropie, din ce am ami multe temeri...Voi naste la Spitalul CFR 2.
Dupa cum stiti, o sa am o fetita
care se va numi SARA.Numele l-am hotarat inainte de a ma casatori cu sotul meu.
Va pup pe toate si va doresc bebei sanatosi si frumosi!