Mamici de iulie-august (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica-Elena, multi ani fericiti inainte!
Cristina, bafta la licenta si nu te stresa de bebe, ca sta el cuminte!

fetelor,am si eu ointrebare:
cu ce spalam hainutele pt bebelusi? am citit ca nu e bine sa pui balsam ( nici din ala fara miros?- aici de ezemplu exista) si detergent fara miros- e ok? le spalati la mina sau la masina? le fierbeti?( eu nu cred ca fac chestia asta!) le calcati?( ca eu nici pe-asta nu cred ca o sa o fac).spalati tot, tot, tot?
M30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

ezemplu...a naibii graba...exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am tot citit ca in acesta perioada bebe doarme 90% din timp. Cred ca era vorba de o greseala. Copilasul meu am senzatia ca nu doarme niciodata. Tot timpul face sport. Eu nu am baut nici inainte, nu beau nici acum cafea dar cred ca Bulinutza are tone de cafea in burta si bea non-stop.

Luminita
31+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Da Irina numai geanta imi trebuie si poate inca un sutien de alaptat, dar pe asta mai aproape de termen mi-l iau, ca ce am luat pana acuma ma incap bine in continuare.
Normal ca am mai luat si pentru dulcica mea cateva maruntisuri si ne-am mai ramas cosmeticele pentru baie si corp si Pampers.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mamini sora mea a spalat hainele fetitei lor la masina din prima zi cu acelasi detergent, parfumant si balsam de rufe cu care le spala si pe ale lor. Le calca si atata. Fetita nu a avut niciodata nimica pe piele.

Numai bine,
Katink si dulcineea mea 32+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,MONICA ELENA!
Sa fiti fericiti si sa va iubiti !
Petrecere frumoasa,iar Bocanila sa stea cumintzel
!
CristinaDumbo Jumbo 37 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna fetelor dragi! Am intrat doar sa va spun ca azi dimineata ne-a dat tanti dr. drumul din infernalul ala de spital. Am in continuare bineinteles colul deschis, probabil nu mult dar na...si contractii adik se mai intareste burtika banuiesc ca la toata lumea cand merg cand stau in picioare dar dimineata era bine. Bebe Andrei e bine face gimnastica la mine in burtik. Eu tre sa stau mult la pat ca sa ajungem la termen, la 38 de sapt pt cezariana. Doamne ajuta! Oricum numai in spital sa nu mai ajung decat la nastere. Ma urcam pe pereti de-so sapt. incoace... Va pup pe toate, La multi ani celor care isi sarbatoresc zile de nastere de casatorie nu am cum sa vad ce ati scris voi toate dragutelor atata timp. Dar o sa intru de-acum cate putin. Bine ca suntem acasa!!!!
VA PUP!!!!!!!!!

Ioana
sapt.35
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

feteleeeeeeeeee chiar ca aproape devbine imposibil sa va citesc, sa tin minte raspunsurile si sa mai si raspund in timp util! Suntetzi toate nishte scumpe, ma gandesc cu groaza ce ma fac daca nu rezolv cu netul acasa...

Anis nu te stresa, trebuie sa bei lichide cat mai multe, caci lichidul amniotic se schimba in perioada asta de cateva ori pe zi. Si banuiesc ca daca e putin, de mai multe ori, si e foarte bine pentru pitica, va avea mereu gusturi proaspete de incercat ;)

Monica la multi ani fericiti impreuna! Cred ca e un moment aparte pentru voi, acum, ca vi s-a implinit si visul cel mare cu bebelushul!!!
In alta ordine de idei, o intrebare indiscreta sotului, unde a gasit Champs Elyseee, ca eu am cautat vreme de vreo doi ani (mai demult) si apoi am renuntat, am zis ca imi voi gasi alt parfum sa fie preferatul :D.

Kultala multi ani cu multe bucurii alaturi de cei dragi, sa isi gaseasca sotul servici (poate chiar azi vine cu vestea buna ;)) si sa traiti in liniste si fericire ! Felicitari si pentru baietelul grasunelul.

Luminitza sigur ca doarme, dar tu nu te misti si in somn? Iar la dimensiunile actuale e normal ca simtim orice schimbare de pozitie!

andreea weekend placut, aveti grija ca e drumul cam lung! Ce ai mai facut cu hainele de nunta?

Irina pupici si tie si bebelinei tale delicate, are ea timp sa creasca, tu ai grija sa nu te mai necajesti si va fi totul bine, promit ;)

Cristina inca o data bafta la examene, si spune-mi cum sa fac sa primesti si tu lista cu telefoanele.

mamini eu in prima faza ii voi spala hainele cu un dero de bebei si le voi clati de doua ori. Fara balsam, si apoi calcate. Asta pana ma lamuresc cum stam cu sensibilitatea. Apoi va trece la regim normal.

delia cred ca fetele intra pe la mamici de mai iunie si s-au lamurit cum e cu trezitul naoptea, deja acolo sunt multi bebei care sar o masa de noapte.

Fetele care n-au inca listutza, dati un strigat ca sa trimit.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Pentru fetele care intra mai rar!

RUGAMINTE

Dragele mele, dupa cum stiti m-am apucat inca de saptamana trecuta de lista cu telefoanele mamicilor, exista deja o versiune pe care am trimis-o catorva dintre fete.
Deci, va rog pe toate care vreti sa apareti in listutza fie sa puneti numarul la profil si sa anuntati, fie sa imi trimiteti mail cu numarul.
Cum ziceti si voi, nu mai e mult, si ar fi frumos sa ne auzim intre noi chiar daca nu avem net sau suntem in spital sau cine stie ce alte probleme vor fi.

Si inca o data, lista nu va fi facuta publica pe DC, ci o voi trimite pe mail sau pm fiecareia dintre voi.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ioana(corbioana)MULTA SANATATE ai ai grija de voi !

Mitub,poti sa mi le trimiti pe mail crimih09@yahoo.com sau spune-mi cum ati procedat voi mai usor!
Si uite iti trimit pe PM numarul meu de telefon!

Mamini,multumesc mult de tot!

Mergi la inceput