Cerere CIC

Cerere CIC | Autor: Hlihoritza

Link direct la acest mesaj

Sa stiti ca am citit toata lista de subiecte dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza (ei poate oi mai fi sarit peste vreunul!). Eu tocmai trebuie sa-mi depun actele pentru intrarea in CIC si am inteles ca exista un formular standard dat de lege care trebuie completat. Eu am cautat in pagina CNSAS si nu am gasit decat prevederile cu privire la indemnizarea propriu-zisa pentru care am vazut ca este o abrambureala totala cu acei 7.830.000 mil care ni se cuvin noua celor din CIC. Eu nu am nelamuriri la capitolul asta cu exceptia acelei cereri pe care nu stiu unde sa o gasesc. Sau, poate ma insel eu si pot face o cerere catre firma scrisa de mine in dublu exemplar? Dar nu pre cred...
Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine!

Pupici!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu este standard, este doar o solictare simpla scrisa de mana si datata si semnata.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hlihoritza spune:

Multumesc mult Marius! Asa am sa fac.

Iti urez multa sanatate si putere de munca!!! pentru ca tare ne mai ajuti pe noi deja devenitele si cele in devenire mamici in rezolvarea tuturor acestor pb legislative (mai ales) despre care cei mai multi dintre noi nu avem nici un habar.

Pupici!

Mergi la inceput