Hartuit de o minora !!??
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
Eu am o ciuda pe din astia... Ca am vazut ce i-au facut vreo doi-trei prietenei mele din liceu. Ea, fata tinuta din scurt de bunici pana la 14 ani, vine la parinti la liceu si i se da drumul la frau. Copila, inocenta si scapata, se indragosteste lulea de un tip de vreo 24 de ani si ala atat a ametit-o si a invartit-o pana a vrut fata sa se arunce de la balcon. Dar macar nu s-a culcat cu ea. Urmatorul nu a stat pe ganduri si iar i s-a pus pata fetei. De data asta tipul avea 28 de ani. Si tot si-a batut joc de ea. Si asa s-a dus naibii inocenta fetei, care pentru o perioada a tot pus suflet in fiecare relatie care o lasa stoarasa, la pamant. Acum nu mai are nimic. Nu mai are sentimente, nu mai are moravuri, nu mai are nici speranta. De asta mi-e mie scarba de astia.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
pai daca nu-i nici un pericol sa faca puscarie (ca poate chiar nu merita), lasa-l frate sa se perpeleasca, poate macar la virsta asta va invata ca in viata cam toate se platesc.
adica el si bucuros si neperpelit??? pai nu prea se poate.
![](images/user_woman.png)
SIMONABB spune:
ce dovezi are pustoaica ca a fost impreuna cu el?
niste telefoane schimbate nu inseamna nimic, faptul ca-i stie adresa iarasi nu insemana nimic. marturia sorei ei, prostituata fiind nu cred ca ar cintari prea greu in fata unui judecator.
ce dovezi CONCRETE are ? dovezi de genul celor avute de Monica lewinski
http://community.webshots.com/user/simonabb
Patapuf spune:
Bine v-am gasit, spun tuturor. Va urmaresc de multa vreme, dar am intervenit rar pe acest forum, de data asta insa imi spun si eu parerea.
Vikinga si Casandra au perfecta dreptate: daca fata nu are minte la 14 ani - pentru ca nu are, orice s-ar spune - barbatii n-ar fi trebuit sa profite de ea, pentru ca asta au facut, de fapt...Cand o fata de 14 ani se culca cu un baiat de 15-16 ani, mai intelegi, desi din punctul de vedere al parintilor este si asta un pas gresit la varsta asta, dar...sunt mai emancipati decat am fot noi la varsta lor, bla-bla... Dar cand se intampla situatii din acestea, barbatii, toti cei care au trecut prin patul ei sunt vinovati. Daca ar fi pus-o pe fuga fiecare, nu ar fi ajuns nici ea aici.....Din pacate insa lucruri de genul asta se intampla frecvent, fie ca noi suntem sau nu de acord ...
In ceea ce-l priveste pe barbatul in discutie, este vinovat pana peste urechi si n-are decat sa traga ponoasele acum. Sa faca ce stie si sa o potoleasca: sa stea de vorba cu ea, sa schimbe numerele de telefon (chiar cu multii clienti pe care ii are...), sa faca liniste...
Dar, ce ma mira pe mine cel mai tare din toata povestea asta, de fapt, este sotia lui. Ma mira ca s-a impacat cu el, ca l-a acceptat, stiind ce a facut. Oare copilul pe care il au impreuna este fata? Cum gandeste din punctul de vedere al mamei? Cand va face copilul ala 14 ani ce va gandi, ce va astepta de la ea/el? Daca e baiat, asa exemplu ii da taica-sau? Nu stiu cum sa-mi exprim indignarea, adevarul este ca eu nu cred ca as putea trece cu vederea asa un gest. Daca era o femeie in toata firea in discutie, hai, sa zici ca treci peste, dar cand vorbesti despre o ..."tarfulita", poftim, dar de numai 14 ani....Cand s-a culcat cu ea nu s-a gandit oare ca ar putea sa fie fiica-sa in locul aleia? E un gest josnic, total nedemn de un tata de copil.
La asta as mai adauga faptul ca mi-ar fi frica sa mai am relatii cu el, dupa ce a frecventat atatea femei, fara sa aleaga, fara sa gandeasca nimic. Ca au un copil impreuna? Da, este un motiv, dar pentru mine nu ar fi suficient de mare ca sa iert asa ceva....
Deci acest "domn hartuit" sa zica multumesc pana la urma ca numai atat are de tras de pe urma acestei aventuri si sa faca ce-o stii sa rezolve problema, iar daca nevasta il va lasa a doua oara nu m-as mira si nici n-as acuza-o, absolut deloc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexandrina/alexandrina.jpg)
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by apalossa
Daca ea se incapataneaza si vrea sa-l dea in judecata...ei atunci sa fie si el pe faza.Sa-i caute, din om in om,pe barbatii cu care s-a mai culcat ea inainte...si care ar vrea sa depuna marturie...Sa demonstreze si el ca ea nu este o"usa de biserica"
Sa-l vad pe ala de recunoaste si intra-n oala cu necajtul nostru
![](icon_smile_big.gif)
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
![](floare.gif)
CristinaT spune:
Unele lucruri pur si simplu nu se fac.... si nu trebuie sa le numar eu aici. Daca le faci si esti prins esti pedepsit rau pentru ele.
Cel putin asa ii spun eu fetei mele.
Ori a lipsit la lectia asta, ori nu i s-a spus clar, dar eu as fi foarte atenta la relatia mea cu el. Si nici nu cred ca l-as mai numi prieten....
Si parerea mea e ca ii face placere sa se tina dupa el si o provoaca in continuare, pur si simplu nu am inteles de la faza cu discoteca cine pe cine se mangaia , cu cine erau.... ce sa mai o nebunie totala, din care eu as dispare .... si nu as compatimi pe nimeni!
5 ani -14 februarie 2005
Aliada spune:
Hmmm!Nici cea mai mica scuza!Sa culeaga roadele faptelor lui!As mai zice asa ii trebuie!Si sa invete din prostia lui!Asta ar fi singurul lucru bun pe care l-ar putea culege din toata mizeria in care s-a bagat!
Intrebi tu draga mea ca daca ari fi avut 18 ani si nu 14 am mai fi sarit cu gura pe el?Pai scuza-ma dar e deja cu totul alta mancare de peste sa zic asa.
La 18 ani o alegere gresita.
La 14 ani....Asta e un delict draga mea!E considerat ca fiind viol!!!Stiai?Adica el stia lucru asta?
Da,e adevarat ca in ziua de astazi prea multe minore ajung pe un drum gresit dar daca nu ar fi astfel de barbati sa le incurajeze sunt sigura ca numarul lor ar scadea considerabil.
La 18 ani ar fi putut sa o opreasca legal dar la 14 el este cel care poate intra dupa grilaj.
Apreciez faptul ca vrei sa-ti ajuti prietenul dar trebuie sa intelegi de ce anume nu poti gasi prea multa intelegere aici pe DESPRE COPII!Ea e un copil pentru numele lui Dumnezeu!Un copil rau dar totusi un copil.
Nu are de cat sa stea de vorba cu ea in prezenta sotiei si sa-i spuna in fata ca totul a fost o greseala si nu exista viitor pentru ei doi.
bruxinha spune:
OK, multumesc pentru raspunsuri.
Consider subiectul incheiat, si rog moderatorii sa-l inchida.
"Dumnezeu nu joaca zaruri."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexa/alexa.jpg)
alexa spune:
............
Prietenul meu si nevasta-sa au ajuns la capatul rabdarii. Si nimeni nu vede nici o solutie, pentru ca nici n-ar vrea proces penal.
............
Tipul nu are nici o scuza. Adica impreuna cu sotia cauta solutii???
Ma intreb daca ei aveau o fata de 14 ani si i se intampla ceea ce ai descris tu, ce reactie aveau? Incercau sa il acopere pe tip si isi invinovateau fiica?!?
Lidia
country girl spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
apalossa, ea de dat in judecata n-o sa-l dea niciodata, asta o stiu. Pentru ca n-are probe in primul rand si-n al doilea parintii trebuie s-o faca, nu ea - care n-au facut-o, iar acum deja e tarziu, si-n al treilea rand e usor de dovedit ce soi este si ea stie si asta. "Dumnezeu nu joaca zaruri."
Imi pare rau sa te contrazic. Independent de aspectele (i)morale ale situatiei prezentate de tine, iti pot spune cu certitudine ca tipa il (mai) poate da in judecata pentru seducere de minore, fiindca, dupa codul penal, fapta lui nu s-a prescris. In plus n-are nevoie de probe iesite din comun, chiar varsta ei reprezinta dovada legala a faptului ca este lipsita de discernamant si ca el a profitat de aceasta lipsa. Iar din punctul de vedere al legii penale este irelevanta moralitatea ei in acest caz. Dupa cum poate stii, codul penal pedepseste violul chiar daca este savarsit asupra unei prostituate, cunoscuta ca profesionista nu numai pentru modul ei de viata.
Asa ca, in locul lui, as incerca sa solutionez problema intelegandu-ma cu "victima" si familia ei si vizitand totodata psihologul, ca amandoi ar avea nevoie - din motive diferite, desigur.