Dupa cat timp faci pasul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Ramonika, uite Vikinga a scris esenta...ia aminte! Eu mai adaug ceva: intotdeauna nu te gandi la ce o sa iasa, ce importantza mai are daca tie itzi place de el!...daca mai ramanetzi impreuna si dupa nu cred ca o sa aiba foarte mare legatura cu , daca nu mai ramanetzi asta e, tot era sa nu fie! Sa stii ca barbatii miros femeile nesigure pe ele si cu un scop tintit de la o posta...ce te-as sfatui eu de la femeie la femeie e asta: esti tanara, afectuoasa, iti place viatza...deci traieste clipa! Asculta-ti instinctul si restul vezi tu ce o mai fi...nu te grabi, nu astepta, ci incearca sa faci pasii ca la dans...danseaza dupa cum simti.

Numai bine,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ca sa-ti tai elanul de weekend.....poate este un vagabond si apoi bate toba la toata lumea ca esti asa si pe dincolo...si deh...oras mic Iasi... ...am mai vazut cazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by bia

Mama,Slakje...dar rapida mai esti sau extrem de pasionala!Deh,eu sunt de moda mai veche,as lasa sa treaca ceva timp si as prelungi asteptarea;acum,Ramonika trebuie sa te adaptezi situatiei,el ce asteapta de la tine,dar tu cam ce ai dori?

dori

pai nu sunt rapida, am spus : DACA EA VREA, simte nevoia, de ce sa o tot lungeasca, tot acolo ajunge, problema e sa se protejeze , si bineinteles cand se culca cu un barbat sa nu faca in asta o "chestie" prin care "oficializeaza" relatia lor vesnic, daca e sa ramana impreuna raman , daca nu, nu, ce conteaza ca-l fierbe si poate se fierbe la foc mic cu lunile, numai fiindca asa se cade..
Mi se pare si putin haios, o femeie la aproape 30 de ani, nu, 26, 27, 28, stiu eu, trecuta de 25 oricum, sa-si puna problema despre ce crede el despre ea,etc.Sa faca ce vrea ea,ca banuiesc ca nu trebuie sa dea raportul nimanui.
Exact ce simte si sa-si puna dorintele ei deasupra, adica Ramoniko nu ei se culca cu tine ci tu cu ei, ok?

EDIT: Muoamaaa zici ca io-s mama dolores cu discursul meu , hahaha.
Apropos Guestus taica stii ca mi-esti simpatic dar asta-i discutie intre fete, nu sta la gaura cheii ca poate deschide careva usa brusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

[/quote]
Indiferent de ce vor ei, "pasul" il faci cand vrei tu si nu cand vor ei.
[/quote]

Pasul il faci cand vrei tu, daca ai cu cine. Si daca vrei sa ai cu cine, trebuie sa o faci cand vor si ei!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Bun, hai sa va dau un citat dintr-o carte care se cheama "What Men want" scris de 3 burlaci din Manhattan. APoi subiectul s-a dezbatut si intr-un episod din Sex and the City (pe micile ecrane romanesti "Totul despre sex") cind Carrie trebuie sa il intilneasca pt. prima oara pe mr. big si se intreba daca sa aiba sex sau nu. Fetele i-au raspuns si da si nu. Dupa care in limuzina Cariie si Mr. Big nu au rezistat si.... Deci ca regula generala e mai bine sa nu te culci cu el la prima intilnire. Motivul e este simplu. La prima intilnire nu va cunoasteti. tipul s-ar putea sa te creada usuratica si sa nu te mai sune. daca tu vrei numai o noapte de amor si nu vrei sau nu te intereseaza ca el sa te mai sune, atunci fa-o. Tot tipii aia 3 spun in cartea lor ca e cam de la sine inteles sa ai sex la a 3a intilnire. Prima intilnire este ca un fel de job interviu in care cei doi incearca sa afle cit mai mult unul depsre altul. A doua ceva mai mult decit prima si a 3a e ok. Bun, acum iti citez din mini-serialul Frasier care e si in Ro, cind Frasier spune ca desi Niles si Daphne au avut cel putin 5 intilniri romantice, nu au avut sex pt. ca Daphne e englezoaica. Aici facea aluzie la faptul ca englezii sint mai conservatori. deci ramonika, go figure, dar iti spun eu daca astepti si mergi cu regula de 3 nu vei gresi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mey, parerea mea e sa nu te arunci din prima (adica din primele intalniri) la pat cu el. ce Dumnezeu, doar ne putem abtine, chiar daca tipul sa zicem ca arata super. nu?
poate e mai bine sa-l fierbi un pic...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Cred ca la o astfel de intrebare se potrivesc foarte bine versurile astea :
"Deja iubirea-i demodata/ Baietii vor asa deodata/ Parem o prada prea usoara/ Fetelor, sa nu cedati din prima seara!" (Cream)

Eu inca mai cred in iubirea romantica, in care sa-ti doresti sa faci pasul din dragoste. Sa fac lucrul asta fara sa iubesc e ca si cum ... m-as spala pe dinti! Sincer, nu inteleg sexul fara dragoste.
No offence!

Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adda, cam asa gandesc si eu... ajungem ca barbatii daca o facem numai asa, de amorul artei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Ramonika, in cercul nostru de prieteni sunt si barbati incredibil de sensibili si romantici (unul dintre ei si scrie foarte frumos...daca vrei, iti trimit o povestioara de-a lui), si barbati "mai detasati", ca sa zic asa
Eu nu as generaliza, nu as spune ca "barbatii sunt asa si pe dincolo". Sunt barbati si ... barbati, cum de altfel sunt femei si ... femei (zic asta pentru ca tu ai scris ca daca o facem doar de amorul artei ajungem ca barbatii, deci i-ai considerat pe toti ca fiind croiti dupa un acelasi tipar)
Depinde ce-ti doresti tu si ce crezi ca te-ar face sa te simti implinita. Si ... nu mai continui pentru ca deja mi-am spus parerea in ce priveste intrebarea ta si risc sa devin plictisitoare.

Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

adda, cam asa gandesc si eu... ajungem ca barbatii daca o facem numai asa, de amorul artei...

pai decat sa o faci asa de amorul artei, mai bine nu o faci.eu m-am referit la cazul in care iti doresti sa faci asta si te opreste "bunul simtz" sau "oare ce o sa creada despre mine, mai bine il mai tin 1 luna pe jar".
problema sta in felul urmator: daca doresti o faci, cand vrei tu si vrea si el desigur, daca nu doresti nu o faci.simplu, nu cred ca exista un timp, sau o perioada dupa care se "cade" sa faci asta.

Ramoniko daca tu gandesti asa cu "asteptatul" ca sa fie mai romantic,inseamna ca tu te culci cu un barbat pt EL nu pt tine, ceea ce nu e prea bine.Tu daca te culci cu un barbat trebuie sa faci chestia asta pt tine, nu ca sa te mai ridici cu o treapta in ochii lui.
Asa cum e bine pt tine, si cum te simti TU in siguranta sa faci, cred ca nu-ti poate da nimeni sfaturi sigure in chestia asta.

EDIT: "Deja iubirea-i demodata/ Baietii vor asa deodata/ Parem o prada prea usoara/ Fetelor, sa nu cedati din prima seara!" (Cream)

Poezia asta (nu stiu cine-i Cream asta) ori e scrisa pt o campanie de educatie sexuala pt adolescenti, ori e scrisa de un tip care uraste femeile, pai ce, parca o femeie cand face sex nu are nici un fel de placere, pai merge in pat sau la spanzuratoare, de ce sa nu cedeze din prima seara daca are ea chef sa faca sex.
.Pai vb aici de femei in toata firea nu de copile de 13 ani.Hai ca sexul pt o femeie nu-i o corvoada, sa nu facem pe mironositele ca nu are rost.

Mergi la inceput