Mamici din Canada (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laurajr eu zic ca e super, mai ales ca e aproape de casa si pretul mi se pare bun, eu stiu pe la noi cam de la 700cad in sus.
Ira si restul feteleor care vreti sa veniti aici, is perfect de acrod cu Casa Loma-nu merita, Marineland mi-a placut si mie, de 2 ori am fost, mai este Wonderland dc vreti sa vedeti, are senzatii bune si waterpark pt copil.
African Lion Safari-merita mai ales pt kids, dar marineland mi se pare o afacere mai buna si apoi combinata cu niagara, CN Tower, gradina botanica din Hamilton si Wonderland.
Legat de parcul cu fluturi si flori de linga Niagara, e fain, dar nu f. spectaculos, mai frumo se sa mergi cu masina pe la niagara on the lake si sa vezi lacul si podgorrile,si sa maninci o inghetata super in orasel, care arata ca o mica Elvetie.. dar depinde de gusturi, stiti voi
Numai bine si sa aveti fun la maxim!

Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, e foarte bine ce ati gasit. Succes micutei! A fost deja la day-care?
Myrrha, anul asta am vazut Montrealul mai mult in fuga, ca am fost tare inghesuiti cu timpul si cand mai ai si un copil de 4 ani trebuie sa iti faci programul in functie de cat rezista copilul. Asa ca festival de jazz... mai prin anii urmatori . Noi am reusit sa ajungem pe Montroyal, dar mai mult din curiozitate, ca ploua binisor asa ca ne-am dat mai mult cu masina. Ziua urmatoare a fost soare si ne-am plimbat prin Portul Vechi de unde am mai facut incursiuni pe stradutele din zona. Am vizitat si trei familii de prieteni si imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa-i vedem pe toti. (Emilly , sper sa reusim la anul, ca acum am fost rupti, am tras de noi si de Roxana cat am putut).
Fetelor, eu m-am dat la fund cu votarea si vad ca nu m-a urecheat nimeni. Dar acum ca am revenit, vin cu o propunere si mai revolutionara: ce ziceti sa ne mutam la Calatoriile Sufletului, ca aici una-doua ajungem pe pagina a patra? Si acolo ne gasesc mai usor si cei care mai au intrebari despre emigrare si erau obisnuiti sa intre pe subiectul "Cu incredere spre Canada".
Si am si eu doua propuneri de titlu:
- "Tanar si (ne)linistit in Canada", ca doar tineri putem sa fim toata viata, si pe rand suntem fie linistite, fie nelinistite si avem intrebari la care cautam raspuns.
- Cu incredere din Canada
- si asta compilat din lista Irei: "Sezatoarea canadiana" (ca nu ma pot gandi la nimic glaciar, acum ca e atat de cald!)
Haideti, reluam subiectul cu noul titlu?
Au mai fost urmatoarele propuneri:
- "Carcotasii din Canada"
- "Canada, dragostea mea"
- "Topicul canadezelor" Sau "Topicul canadienilor"
Daca am uitat ceva nu dati cu parul, ca iar sunt pe fuga.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by Donia
- Cu incredere din Canada

Vivat revolutia!
Eu ma declar de acord sa ne mutam intr-un singur loc, prea ne scindasem in doua barci
Mai multe nu sint in stare sa scriu, multumesc pentru sugestiile cu Montreal, ma duc sa dorm, ca azi mi-am predat eseul final de anu' I... yupiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Myrrha felicitari pt eseu si pt primul an!
Eu as vota cu 'Tinar si nelinistit in caanda', asa imi veii acuma, de is olteanca la origine.
Merg si eu acuma sa maninc ceva ca imi cere pestisorul meu mic, si nu e bine, revin maine ca trebuie sa iesim si la plimbare apoi, nu
Seara buna

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

......si babele canadience unde vor scrie, daca e loc numai de tineri ? Glumesc. Eu nu mai pot sa dorm noaptea de emotia plecarii in Ontario, mai sunt 2 sap-ta-maaaani !!!! Hihihi ! Cristina, m-am uitat pe site si mor de fericire, balenele ucigase sunt preferatele sotului meu, stiam ca sunt cele mai inteligente mamifere carnivore si nu ataca never-ever omul, tocmai de destepte ce sunt. Am vazut odata la Animal Planet cum se juca o balena cu o foca BB asa cum se joaca pisica cu soricelul, si pana la urma l-a lasat de mila, in concluzie are sentimente .

Inca ceva...as vrea sa donez niste bani din minusculul meu venit pentru inundatiile din Ro site-ului DC, cum as putea face asta fara a folosi Paypal (mi-e frica sa-mi dau nr. cartii de credit pe net, asta e, sunt de moda veche ) Aveti voi vreo alta solutie ? Merci anticipat !

Vara quebecoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu votez cu Sezatoarea glaciara, c-acusi vine iernulica , si mi se pare bestial ca la temperaturile alea de -40 sa-ti permiti sa stai la sezatoare, dar de-aici noi nu plecam, sa moara dusmanii (sic!!!) da' daca vreti voi sint de acord si cu Sezatoarea canadiana...it's up to you.

Felicitari pt. eseu Myrrha, si pt.terminarea primului an cu brio...nu pot sa-ti spun decat You did it si sa-ti scandez de pe margine Go girl, go

Laura, , LA MULTI ANI fericiti!

Ira, eu ma gandeam sa-i scriu Mirelei un PM sa-mi dea adresa lor de acasa (pe care am pierdut-o) pt. a trimite bani in plic, eu data trecuta asa am facut si a mers.

Celelalte canadiene, unde ati disparut dom'ne? Sinteti in vacante? Nu mai spuneti nika?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Ira

......si babele canadience unde vor scrie, daca e loc numai de tineri ? Glumesc. Eu nu mai pot sa dorm noaptea de emotia plecarii in Ontario, mai sunt 2 sap-ta-maaaani !!!! Hihihi ! Cristina, m-am uitat pe site si mor de fericire, balenele ucigase sunt preferatele sotului meu, stiam ca sunt cele mai inteligente mamifere carnivore si nu ataca never-ever omul, tocmai de destepte ce sunt. Am vazut odata la Animal Planet cum se juca o balena cu o foca BB asa cum se joaca pisica cu soricelul, si pana la urma l-a lasat de mila, in concluzie are sentimente .

Inca ceva...as vrea sa donez niste bani din minusculul meu venit pentru inundatiile din Ro site-ului DC, cum as putea face asta fara a folosi Paypal (mi-e frica sa-mi dau nr. cartii de credit pe net, asta e, sunt de moda veche ) Aveti voi vreo alta solutie ? Merci anticipat !

Vara quebecoise

mey Irino, eu n-am vazut vreo baba candianca pe forumul asta..peste vreo 100 de ani poate ......;

daca rebotezati topicul celalalt si eu sunt de acord sa ne mutam intr-un singur topic, la calatoriile sufletului; asa, cu titlul actual, suna desuet...spre canada cind noi majoritatea scriem din canada.

vacanta frumoasa... eu plec in Romania pentru 5 saptamini....la mama acasa ma asteapta si prietenii si...

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Laura,

acum am citit dincolo, LA MULTI ANI ;

aniversarea urmatoare va fi asa cum iti doresti!!!!

stiu ce spui, suntem citeodata mai singuri aici...(eu de felul meu sunt o fire mai singuratica, si sotul ma completeaza...si ne-am obisnut asa, decit sa-ti calce unii pe suflet...mai bine mai putini prieteni, dar buni...au sa apara sigur si-n viata voastra prieteni si aici)

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by khristin

Celelalte canadiene, unde ati disparut dom'ne? Sinteti in vacante? Nu mai spuneti nika?

Cristina

Ba suntem si noi p-acilea , n-am plecat de tot :) mai tragem din cand in cand cu coada ochiului pe la subekt, da' n-a prea mai ramas energie si de scris

Hai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ira

Pai Ira, cand vom imbatrani rau de tot poate o sa ne faca tineretul un topic separat, "Azilul canadian" sau "Pensionar in Canada", si o sa ne invite politicos sa postam acolo .
Dar stiati ca orca e de fapt delfin? Da, cel mai mare delfin. Eu m-am indragostit de beluga (cine stie pluralul?), sunt multe si frumoase si mi s-au parut tare afectuoase.

Va convoc la un nou scrutin, contabilizam iar propunerile. Nu-mi dati cu scrutinul in cap, hai s-o facem repede, pana nu plecati toate in concedii.
Deci ultimele variante ar fi:
- "Tanar si (ne)linistit in Canada"
- "Sezatoarea glaciara"
- "Sezatoarea canadiana"
- "Cu incredere din Canada"

La Sezatoarea glaciara am doar un mic...mic... cum sa-i spun? Un mic cui: poate ii dezorientam pe cei noi veniti pe forum, poate nu vor sti unde sa intre, in cazul in care ii intereseaza Canada. Poate vor crede ca scriem din... tara lui Mos Craciun?
Haideti la votare, ca se da mancare si beutura
Angela, spune-ti si tu parerea, Ana, repede pana nu pleci, toata lista, haideti! Chiar si musafirii pot vota, nu se cere cardul de rezidenta! Macar doua voturi sa se adune la o propunere, atunci zicem ca e majoritate.
Si dupa aia sa ne mutam la Calatoriile Sulfetului, sa reunim cele doua topice surori.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput