e debusolat sau las?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soledad spune:

Freia, multumesc ! M-am gandit ca lucrurile astea trebuie spuse, daca intereseaza pe cineva, bine, daca nu, nu ! Cred ca e o idee buna cu infiintarea unui subiect separat de astfel de discutii.

Leea, daca un avort este in concordanta sau nu cu destinul posibililor parinti si cu cel al sufletului care incearca sa sa intrupeze, asta ti-o poate spune numai inima, la momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dusuri reci sau calde, toate mi-au fost de folos.Va multumesc.Voiam sa va spun ca azi am fost din nou la echograf.Bebelul meu e ''viu''(auzi exprimare la medic)si se agita de mama focului in burtica.Cica e bine si ca va misca pe la 19-20 de saptamini.Nu mi-am incaput in piele de bucurie ca totul e in regula.In ceea ce il priveste pe tatal lui, schimbare totala de pozitie.De fapt ma iubeste f tare, a vrut sa ma preseze sa renunt pt ca lui ii complica viata, dar un copil e o bucurie, e fericit ca exist, ne va ajuta, va fi alaturi de noi, DAR, bebe va purta numele meu, va veni mai rar pe la mine caci dupa ce imi creste burta o sa inre lumea la banuieli si nu vrea sa ii faca pe ai lui sa sufere.Ce ziceti de asta?

12+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ipocrit, ma scuzi, dar e un ipocrit. atat spun, de restu ma abtin sa mai comentez. poate cand ma racoresc.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fara cuvnte, nu merita sa te incurci cu un asemenea om, care poate sa gandeasca si sa spuna asemnea lucruri, mare egosit si eu nu as lua nici un ban de la el, o sa gasesti un barbat adevarat carete merita!
fii curajoasa!

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Leea, nu vreau sa te descurajez.
va veni mai rar, pana nu va mai veni deloc.
insa tu te ai pe tine si pe mititelul care creste in tine, si acum nu e nimic mai important pt voi.
iti admir decizia de a nu mai face inca un avort

De ce nu isi asuma responsabilitatea numelui? Macar atat poate face pt copilul lui, nu? Nu cred ca e nici las nici debusolat. Cred ca era frumoasa relatia voatra in contextul in care el avea deja familia lui, si aparent nici o complicatie cu tine.

Nu discut relatia ta cu un om insurat, insa povestea desi frumoasa, e din start "bolnava". Ma alatur celor care zic ca unii sunt facuti doar sa sufere, cand viata e de fapt asa de frumoasa. Si ca sa mai adaug ceva......cata risipire de dragoste si timp, si cu ce pretz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari pentru bebic.O sa-ti umple viata cu bucurii,griji si va fi motivatia ta ca sa faci tot ce-ti sta in putinta ca sa va fie bine la amandoi.Incearca sa vezi partea plina a paharului.Cred ca e de preferat sa ai un bebe dintr-o iubire decat sa ajungi pe la 40-50 de ani si sa incerci sa ai bebele cu donatia de la donator.Nu-ti va fi usor,dar incearca sa te bucuri in fiecare zi ca traiesti o minune,indiferent de cum a aparut minunea sau de ce zic ceilalti.Esti o femeie matura,puternica,ti-ai permis sa gresesti ai ales si consecintele dar nu dramatiza,gandeste ca au fost multe in situatia ta sau chiar si in situatii mult mai grele.Vrei ca bebele tau sa fie fericit?Da-i atunci o mama fericita.Si daca tati va ajuta,este bine si daca nu ,iar este bine,nu lasa ca fericirea ta sa depinda neaparat de prezenta lui.Mult curaj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Leea, trezeste-te la realitate si bazeaza-te numai pe tine. Am idoieli mari ca el iti va fi alaturi. looool Oare o sa-l poti suna la 12 noaptea sa-i spui ca piticul tau are febra si ai neaparata nevoie de el ? Conflicte interioare, te iubesc, nu te iubesc . Iar dragostea e oarba numai daca asa vrem noi sa fie, pana la urma totul trece prin creier. Sunt dintre cele care ti-ar administra un dus rece, dar deja ai inceput sa simti pe pielea ta greselile si ce o sa le mai simti de acum incolo... Asa ca ii doresc micutului sa fie fericit si norocos, el n-are nici o vina. Sa ai o sarcina fara probleme si o nastere usoara ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

e inca indragostita si fiecare semn pe care el in da o face sa se gandeasca la ce au avut 4 ani. Abia dupa nastere va realiza ce inseamna un om care iubeste si face tot posibilul sa-ti fie alaturi.

Acum, singurul lucru care conteaza e sarcina. Sa ai un copil sanatos. Sa ne spui si nou cand afli daca e fetitza sau baiat.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Patapuf spune:

Leea, imi pare rau ca suferi, dar nu ma pot abtine sa nu spun si parerea mea. Consider ca ai facut o si mai mare gresala pastrand copilul, chiar daca e zamislit din dragoste curata. Intr-o buna zi sotia lui va afla de acest copil, fie ca vrei sau nu, banuiesc ca nu-i va conveni si se va desparti, foarte probabil de el. El nu doreste aceasta despartire de sotie, asa ca in acel moment te va invinui pe tine - nu si pe el! -si va rupe orice relatie si cu tine (daca aceasta relatia va mai exista pana in acel moment). Oricum o iei, tot nu vei fi alaturi de el, ba mai mult, strici o familie, duci la suferinta o femeie care nu ti-a gresit cu nimic si probabil niste copii nevinovati.
Nu ma indoiesc ca vei reusi sa-ti cresti copilul de una singura, dar oare pretul platit nu a fost cam mare? Vei putea trai linistita sufleteste alaturi de copilul tau cu aceasta povara pe suflet? Sincer, eu n-as putea.
Nu e cazul sa te judec eu, si nici n-o fac, mi-am exprimat doar parerea personala si mai mult, iti doresc sarcina usoara, nastere usoara si fie ca viata ta sa urmeze cursul pe care ti-l doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

In ceea ce il priveste pe tatal lui, schimbare totala de pozitie.De fapt ma iubeste f tare, a vrut sa ma preseze sa renunt pt ca lui ii complica viata, dar un copil e o bucurie, e fericit ca exist, ne va ajuta, va fi alaturi de noi, DAR, bebe va purta numele meu, va veni mai rar pe la mine caci dupa ce imi creste burta o sa inre lumea la banuieli si nu vrea sa ii faca pe ai lui sa sufere.Ce ziceti de asta?

12+

leea

Bebe are dreptul sa poarte numele tatalui lui. Ca el incearca sa se erijeze pana si de asta, ma rog, chestie de caracter, ce sa zic..
Va veni mai rar pe la tine zici? He he, pai fireste, iti creste burta, o sa ai nevoie de ajutor, nu mai esti subtirica si cu chef de hâtza-hâtza tot timpul, pentru ce sa se streseze domnul in plus, cand acasa e mai bine?!

Intra lumea la banuieli? Crezi ca lumea aia n-o fi observat pana acum, daca era sa observe ceva?

Nu vrea sa-i faca pe ai lui sa sufere?? Dar cand se simtea bine cu tine nu se gandea la ai lui? Prefera sa te faca pe tine sa suferi, nu? pai da, ca tu nu faci parte dintre ai lui...

Io una as zice ori sa-l dai afara pe ipochimen, ori sa-i aduci la cunostinta doamnei sotii despre aventura, ori amandoua la un loc. Si daca n-o sa vrea sa recunoasca copilul, e problema lui, daca tu il declari pe el ca tata, si vrea teste de paternitate, n-are decat sa le faca..

Scuze pentru duritate, da' asa ce m-apuca dracii....

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput