viitoare mamici, as avea si eu curiozitatea sa intru pe diverse site-uri (de specialitate si nu numai), in care sa gasesc informatii despre diverse analize, ecografii, masuratori, teste, marimea si greutatea embrionului (nu numai pt primul trimestru), si multe alte chestiuni si probleme ce se ivesc pe parcursul sarcinii, mai ales ca doctora mea e destul de laconica si am impresia ca nu-mi impartaseste suficiente informatii...
cred ca multora dintre noi le-ar fi folositoare asemenea informatii, asa ca le invit pe cele ce le detin sa ni le impartaseasca.
va multumesc din suflet
xandra28, 15+
Xandra eu tot de pe la alte gravidutze am aflat de www.babycenter.com,daca te inscrii iti dau tot felul de inf in functie de saptamana in care esti.Daca mai aflu si de altele mai postez.
xandra, Google is my friend. Cand vrei sa stii ceva anume cauta cuvintele respective cu google. Incearca si in engleza, sunt multe situri in engleza. Asa am gasit eu site-urile cu triplul test, nuchal translucency (translucenta nucala), ecografii, etc, etc.