Fericita dar foarte ingrijorata .SFAT?

Fericita dar foarte ingrijorata .SFAT? | Autor: cognos

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Astazi testul de sarcina a iesit POZITIV M-a luat prin surprindere deoarece nu asteptam un bebe chiar acum . Sunt foarte fericita ,insa nu am spus nimanui deoarece am o mare ingrijorare .Am oprit pastilele anticonceptionale pe 11 aprilie (cu gandul sa raman prin toamna) si perioada trecuta mi se pare foarte scurta.Daca o sa fie o problema cu bebelul? Sau cu mine ? Nu stiu ce influenta au avut in corp.
Va rog sa-mi spuneti - ce parere aveti ?
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Felicitari pt. bebe !

Nu stiu ce sa-ti spun de pastile, dar mai de mult se zicea ca e bine sa faci o pauza de 3 luni inainte sa ramii insarcinata. Pe de alta parte unii doctori iti recomanda anticonceptionale 3 luni in caz ca nu ramii insarcinata, dupa care sa le intrerupi si sa incerci sa faci bebe. Cine sa-i mai inteleaga ?
Eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme, mai ales ca a trecut cel putin o luna de cind ai terminat pastilele si pina sa ramii insarcinata, dar cel mai bine mergi la un dr., sa-i spui ce anume ai luat si-ti va spune ce sa faci. Si e mai bine daca te duci la 2-3, ca sa fii sigura ca vei lua decizia corecta.

Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Draga cognos,
Felicitari pentru bebel si...stai linistita. Pilulele contraceptive nu vor avea efecte asupra embrionului si nu vor complica sarcina. Doza de hormoni continuta in pilule nu se depoziteaza in organism si deci nu poate face nimic rau. Poti ramane insarcinata imediat dupa intreruperea pilulelor.
Inca o data felicitari!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Singurul pericol este cel de pierdere a sarcinii, deoarece pe perioada cat ai luat pilule endometrul s-a subtiat foarte tare si nu a avut timp sa se refaca pentru a putea tine o sarcina. Dar nu este o regula. Sa-i spui medicului si probabil iti va da un tratament medicamentos de mentinere.
Mult succes!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moti_nadia2003 spune:

Draga mea,

Nu iti face probleme.Totul este sub control.Eu am luat ultimele 8 pastlute de pe folia de anticinceptionale crezind ca am ramas insarcinata si ca sa evit o sarcina.Doctotrita aceea a azis ca alea is bune si este contraceptia de urgenta.Ce nu stia nici ea nici eu este ca eu eram deja insarcinata in ..2 saptamini.Problema a fost foarte dificila si nu m-am linistit pina nu am aflat parerea multor docto]ri sa tin copilul sau nu.Acum sunt in 33 de saptamini si totul este in regula.Asa ca nu iti face probleme.
Te am pupat,
Nadia

Mergi la inceput