Copilasi de aug-sept.2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare!
revenim si noi, cam tristi si posomorati... dar incerc sa nu ma mai gandesc la mirela. lucru cam greu de facut, caci cum iesim din casa andrei bate la ele la usa, cum facea de fiecare data . o sa fie si mai greu sambata viitoare, cand vine sa-i ia lucrurile... o sa-mi franga inima sa-l ajut la strans. si asa acum sera cand ma duc sa ud florile e tare greu. alataieri spalam vasele... liniste... cum faceam uneori cand ii era rau, si ea dormea. parca si acum asteptam sa se trezeasca si sa ma strige din casa. of, e tare greu... si nu e drept, la 34 de ani...
gata, ma potolesc, ca iar ma pun pe plans.
nu mai stiu cine intreba de echo... miercuri seara am programare, la 8,30. asa ca sper pana pe la miezul noptii sa reusesc sa intru pe net si sa va spun daca e iris sau florin. am si eu niste emotii de nu se poate. de miscat sunt sigura ca a miscat, prima data pe 6, apoi si mai puternic pe 7. acum nu-mi mai dau seama, ca iar ma umflu ca un cimpoi (cred ca de la mere...) si nu mai pot diferentia senzatiile. oricum, sper mogaldeata sa dea un spectacol de balet miercuri, s-o vedem si noi in toata splendoarea
am primit si noicatelus cu parul cret de la andra... aplauze, ca a spus-o fara sa i se sufle din public!!! desi cred ca la primul vers tot i s-a suflat, de-aia a fost taiat, sa nu strice impresia. si ca de obicei, se da vina pe detaliile tehnice.

pentru eliza avem o propunere... cam indecenta... da' am vazut ca-i placea s-o mangaie andrei pe obraz... o invitam asadar pe la noi, mai bine descopera placerile in doi decat singura.. anka, sper sa n=o iei in serios, glumim si noi. (doar invitatia e pe bune!) sper sa uite repede "indeletnicirile". apropo, la constanta o sa mai aiba regele leu cu ea??? dar daca ii iei o carte cu leul nu are acelasi efect??

mihaela, o sa vad cat e de cald in zilele in care veniti voi... mi-e frica sa mai plec singura prin oras, nu de alta, dar daca lesin si sunt cu andrei?! da' daca aveti timp... stiti unde e IOR-ul .

noi perseveram cu olita. macar am scapat de urlete, mai ales daca il pun cand chiar vrea sa faca. uneori spune inainte, dar trebuie sa fiu pe faza, alteori nu spune, dar de trage de putzulica, si mai si ridica un pic piciorul ca un catel, alteori (cel mai des) imi spune dupa ce a facut. kk inca n-am prins la olita, nu vrea si pace, desi l-am prins inainte de prestatie, s-a ridicat si tot ascuns prin balcon l-a facut. in schimb ieri... a facut un ditai kk-oiu in cada, la baita... noroc ca a fost destul de tare sa nu se destrame si sa-l pescuiesc. ca tati cand a vazut "opera" a fugit repede din baie, ca el vine dupa ce schimb apa!
ultima realizare e datul pe topogan singurel. adica a prins miscarea cu picioarele inainte, sa nu mai cada la aterizare. doamne, asta ar insemna stat pe banca pentru mine... ca altfel trebuie sa stau eu la "prindere". ma rog, asta numai pe topoganul de langa bloc... nu stiu inca daca va aplica si pe cele din parc. ce ma uimeste e ca se urca pe ele oricat ar fi de inalte. nu-i pasa.

ziceati de o intalnire...cu copiii, ca fara nu se pune... flori, cand ziceai ca o aduci pe alex de la severin?? hai, sa ne vedem si noi inainte de doi anisori!

ps. am facut contractul la rds, astept acum sa mi-l instaleze... ca deja nu mai rezist fara net!

Cristina 15+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Poze aici http://community.webshots.com/album/366595484nObBNw .
pfuuu, ce expeditiva sint. Cind imi mao gasesc un pic de timp, mai scriu.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Scuzati-ma ca mi-am bagat nasul.

Iuliana, aici te prind, aici te felicit . Bravo!!!! Sunteti toate trei niste frumoase! Multa sanatate si fericire!

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Iuliana, o mamica fericita si obosita...cam asta sugereaza pozele. Dar cred ca fericirea invinge oboseala, cand le privesti ti se lumineaza fata si uiti de toate. Asa-i? Mie asta mi-au sugerat imaginile, vorbesc de la sine despre atmosfera de la voi. Iar fetele sunt niste scumpe! Imi vine sa o pupacesc pe Diana ca si cum ar fi a mea, borfolina mica... obrajorii scumpi!

Cristina, inteleg foarte bine starea prin care treci. Eu nu pot sa merg inca in casa socrilor fara o strangere de inima, fara sa ma astept ca ea sa apara de undeva...e dureros, stiu. Iar cand ma gandesc ca Mirela avea varsta mea, ma trec fiorii! E tare nedrept, asa cum spui!
si ai grija de burticica, emotiile si tristetea nu-i fac bine. Sa ne spui repede-repede cum afli cine e in burtica, ok?
Daca nu stabiliti intalneala pe cand suntem si noi acolo, luam cumva legatura si ne vedem, negresit. Nr. tau de tel. mobil e acelasi? Il am de anul trecut. Aaaa, pai daca iti pui rds, poate ne mai auzim si la tel, eu n-am cu cine consuma minutele in retea, daca esti dispusa .

Hehe, astazi seara, eram cu totii in bucatarie, la un moment dat Silvia dispare in camera...liniste...merge tati sa vada ce face...ghicitzi? Statea pe olita si facea pipi. Isi daduse singura jos pantalonii si chiloteii si gata!

Mihaela si fetele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Salutare!

Iuliana-inca o data felicitari, Diana e frumoasa foc si grasuta, mi se pare ca seamana cu Emma, iar de tine mi-a placut mult ca erai rujata!

Mihaela_s-felicitari pentru olita, ce mai Silvia m-a dat gata, si-a dat jos singura pantalonii!

Cristina-imi pare sincer rau de prietena ta. De abia astept sa aflu ce e surior sau surioara!

Sisi- nu stiu ce sa spun de costipatia dovlecelului, poti incerca si cu caise, fac purgatie de nu se poate si cu iaurt cu bifidus sa ii refaca flora intestinala, nu o mai stressati cu olita o sa faca ea pana la urma.

Vad ca pe aici sunt planuri de mers la mare deocamdata noi traversam o perioada cu mari incercari, in sensul ca asteptam niste raspunsuri, nu imi place sa spun inainte ca sunt superstitioasa ca nu imi iese. Cu olita n-am incercat si nici nu da semne ca ar fi mare doritor, a incdceput sa cante dupa mine face ia, ia ca magarul , chi, chi adica cri-cri zice pa, buba si nani si face mmiam, mmiam si se freaca pe burta cand ii spun sa manance, dar asta nu inseamna ca si mananca!

Va pup,
Oana

Mergi la inceput

Na, ca mi-am gasit un pic de timp chit ca sint rupta de oboseala si am picioarele umflate mai ceva decit in toata sarcina.

Inca o data spun ca sint plina de admiratie pentru tot sistemul medical american si respect pentru personalul din spital, incepind cu dr. si sfirsind cu femeile care aduc mincare mamicilor.

De data asta totul a decurs un pic diferit fata de nasterea Emmei, in sensul ca "frizura", sonda, anestezia le-am facut in sala de operatie, tati a fost chemat imediat ce s-au terminat pregatirile. In momentul in care nu mi-am mai simtit picioarele m-a apucat asa o neliniste si o dorinta de a o lua la drum si de a ma misca. Din fericire pentru dr. nu am putut. Anestezista a fost o romanca...culmea:). Diana a inceput sa plinga (are, mamaa, niste plamini:) inca inainte de a o scoate complet din burtica. Pina cind au scos-o din sala a tot plins. Tati a pipi si el ochii inca inainte de a ma taia:), nu mai zic de mom in care a auzit-o plingind. Eu am fost mai tare...mi-au dat lacrimile doar cind am auzit-o:). Operatia a durat ceva mai mult pentru ca a trebuit sa repare cumva cicatricea anterioara, dr la plecare mi-a facut o plecaciune "a la chineji" cu respect pentru ce pacient bun am fost si cu felicitarile de rigoare, apoi s-a dus si la Alex si l-a mai felicitat o data:). Cind am iesit din sala de operatie, de abia atunci ii faceau toaleta Dianei. de fapt era spre terminate...plingea copilul de se auzea inca din mom in care am iesit din sala:)., dupa care a tacut ca si-a gasit degetelul si tragea de zor din el cu tzocaiala de rigoare:)). Pe la 16 si ceva l-am trimis pe Alex sa o aduca pe Emma, numai ca mindrulita nu a vrut sa doarma deloc acasa la Jenilee decit cu 5 min inainte de a o lua Alex acasa. Asa ca ei au ajuns de abia pe la 8 seara. Emmei cred ca i s-a parut ceva ciudat, insa nu a facut scandal...era mofturoasa pentru ca a sculat-o Alex din somn. A doua zi s-a aratat mai curioasa. Acasa, in prima seara, venise sa ii dea Dianei un biscuite sa pape:) si eu am zis un "nu nu nu nu" un pic mai rastit si, saracuta, s-a dus in baie si s-a dat intentionat cu capul de usa de la dus. De atunci mi-am promis sa nu ridic tonul la ea, sa ii zimbesc etc ...si a mers. I-am cerut ajutorul sa o hranesc pe Diana...si tinea si ea mina pe sticla de lapte:), apoi i-am "dat-o" si ei in brate...si tare fericita mai era. De atunci mi-o cere in fiecare zi:). O pupa tot impul si o mingiie, cind plinge Diana (doar de foame, ca in rest e cuminte cum a fost si Emma), duce degetelul la gurita si face "sshhhhhh" si sufera si ea cind o aude. Azi dimineata imediat dupa ce s-a trezit i-a dat pupicei Dianei, fara sa ii sugerez.Deci, e clar, ca o iubeste ...asa cum stie un copil la virsta ei sa iubeasca. Nu a lovit-o niciodata si nici intentie nu a avut pina acum. om vedea mai incolo.

La spital vazuse o suzeta pe care o adusesem eu pentru Diana just in case si a bagat-o imediat in gura...cu ce naduf mai tragea din ea:(. Pe mine m-a apucat plinsetul. Noroc ca Diana nu e amatoare de suzeta (ma ia pe mine drept suzeta, mai ales cind e vorba de nani), ca altfel ne-m fi intors din nou la ea:(. Cind i-am dat prima oara lapte Dianei cu biberonul, a vrut si Emma si ce scandal pe capul ei...bineinteles ca nu i-a placut gustul laptelui si de atunci e "cih" pentru ea, dar bun pentru baby:). Ma bucur ca, deocamdata, e tare iubitoare si nu a dat semne deloc ca e geloasa. Eu tot timpul o dragalesc si pe ea, are toata atentia din partea lui tati, sint destul de calma si nu tip la ea si cred ca asta conteaza f. mult. Nu face deloc urit cind ma vede cu Diana in brate, chit ca stie ca pe ea nu pot sa o iau (i-am aratat "bubuta" de la burta si intelege). Noaptea cind Diana plinge, nu se trezeste si ea si asta e bine. Ieri ne-a venit patul si o sa il montam la ea in camera. sa vedem daca avem ceva rezultate.

Mie cred ca inca nu mi-a venit laptele. Am inchiriat o pompa si tot ce scot e colostru...asa cu chiu cu vai scot 20 ml in cele mai fericite cazuri. Ieri seara mi se intarisera sinii si nu puteam sa scot nimic, facusem deja rani si nu puteam sa o pun pe Diana la sin. Facusem un pic de febra laptelui, insa ma scapat. Am fost ieri la dr. cu Emma pentru controlul de 4 zile si totul e OK, a avut scor apgar 9...mai mult nici nu se poate, mi-a zis dr:). Cred ca are un inceput de icter..i-a luat ieri singe din piciorus si acum sa vedem luni care sint rezultatele. A scazut in spital doar 120 g si ieri la control deja avea numai 30g mai putin decit greutatea de la nastere. Azi noapte m-a tinut vreo ora treaza cu hranit de 2 ori...la 3 si la 4, cu facut kk de 2 ori, cu adormit la piept ca altfel nu a vrut...o smecheroasa si jumate, dar pe bune daca m-am suparat sau mi s-a parut chinuitor:). Asa mi-e drag cind le vad pe amindoua si in mom. ala imi trece orice urma de oboseala.

Nu am reusit sa va citesc, asa ca nu stiu care mai e treaba cu voi. Promit ca o sa imi gasesc un pic de timp si recuperez. Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Am scris si eu un mesaj aseara,dar vad ca a disparut...

Iuliana - SUUPER pozele,mai ales aia in care e Diana gata de plecare,imbracata cu rochitica si sandalute,e Beton. Sa-ti traiasca fetele cucuietele si sa te bucuri de ele. Vad ca inca nu te-ai obisnuit,ca mai sus i-ai spus Dianei de vreo doua ori,Emma

Cristina- haioasa faza cu KK din cada. Hahaha!!!.Asteptam si noi pozutza cu Iris

Bravo ,Silviutza!!!!

Am mai pus si eu vreo doua poze in albumul de iunie 2005,daca aveti chef sa le vedeti...

Aaa,ca tot veni vorba de olita,Darius nici nu vrea sa auda,tipa din toti rarunchii cand vreau sa-l asez

Pupam la fete si copii

http://community.webshots.com/user/deliak103

Mergi la inceput

Deliak, m-ai prins...adevarat...de multe ori o strig pe Diana Emma, dar o sa ma obisnuiesc eu.

Pasarelul mic e tare smecheros...nu vrea sa adoarma decit la sin sau pe pielea mea. A stat vreo 2 ore juma treaza in seara asta si a adormit, satula fiind, doar pe sinul meu. Na, alintatura mare.

Pasarelul mare nici nu a vrut sa auda de dormit singura in camera in patul nou. Asa ca patutul nu a avut efectul scontat, doar ca a fost super-calarit. Azi o alaptam pe Diana (vorba vine alaptat) si ce mi-a mai cerut-o Emma sa i-o dau ei in brate pe Diana. Pina la urma m-am induplecat:) si sa vedeti ce tandra a fost Emma cu ea:).

Nu stiu ce se intimpla cu mine, dar mi s-au umflat gleznele groaznic cum nu le-am avut deloc in cele 9 luni de sarcina. De fapt nu numai gleznele ci si labele picioarelor. Daca ma mai tine vreo 2 zile, sun la dr, ca nu mi se pare normal.

Oana_noemi, crezi ca ai fost singura care a remarcat ca eram rujata si machiata?:) Am fost si intrebata de unde mi-am cumparat rujul de m-a tinut asa mult:). Si, da, eu zic ca fetele seamana tare mult. O sa pun niste poze in paralel cu fetele dupa ce le-am nascut sa vedeti asemanarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Mei, ce liniste pe aici. Ce-i cu voi?

Iuliana, am vazut pozele cu printesele.Prima data, cand am vazut poza cu Diana in rochita si sandalute am crezut ca e papusa Emmei, scuzati confuzia.., era asa mica pe langa Emma. Da-i scumpa foc in rochita. Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Eu stiu de la dr. mea ca e bine sa pui copilul la san, e mai eficient decat pompa.Probabil ai canalele infundate iar ea trage mai puternic decat pompa. Iar colostrul e f bun pt. ea. Eu zic sa incerci sa te mai si odihnesti si sa bei ceai de anason sau chimen.

Cristina, m-am distrat de metoda originala a lui Andrei de a face kk. Ce atata olita.. Pe Alex o aduc la inceput de iulie, da sigur ne vedem pana la 2 ani..

Mihaela,felicitari pt. Silviuta, cea mai harnica cu olita!

Deliak, smecheros e Darius cu sepcutza. Mi-a placut

Ankalaura, am citit despre Eliza si tare mi-a fost mila de ea, mititica. Daca te intereseaza ti-o recomand pe dr. Culcer de la Spit. Municipal. E un doctor bun de copii, poate stie mai multe despre ipsatie. Dar tariful la consultatie era de 750.000 lei acum aproape un an. Poti sa incerci, dc te intereseaza iti dau nr. tel. Daca nu te poate ajuta macar te trimite la cineva specializat. Oricum, va doresc multa bafta sa se faca bine!

pentru voi si cei mici

Flori si fetita Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Iuliana - am vazut pozele cu printesele tale.
Sunt f. frumoase! Diana mika e scumpa foc si mi se pare ca seamana cu Emma.
E o grasuna!
Mami, va felicit din toata inima pentru minunile pe care le aveti!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput