Temperatura/Termometru Sondaj

Temperatura/Termometru Sondaj | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Cum masurati temperatura la copii?
In fundulet, in gurita, la subtioara sau in ureche?
Ce fel de termometru folositi? Clasic sau electronic sau auricular?

Anca nu mai sta sa-i iau temperatura in metoda clasica pentru bebelusi (in fundulet). Trebuie sa o invat intr-una din metodele celelalte.
Sondajul asta ma va ajuta sa ma decid daca sa dau 3 bulioane pe un termometru auricular care masoara temperatura in ureche in doar .....2 secunde...oooofff, si va zic, parca ar cam merita.

Vilma si Anca (1 an si 9 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu iau temperatura in ureche. Este foarte practic si rapid.

Ralu - mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crenguta spune:

in ureche, este cel mai simplu,dar trebuie sa inveti sa o iei corect.mai exista si unele care i-au temperatura la tampla, tot intr-o secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Noi avem si din ala de ureche (dar arata ceva mai putin decit in funduletz) si suzeta cu termometru. Pe asta nu prea vrea sa o tina pina se atinge temperatura maxima. Nu stiu nici eu cit sint de bune, mai ales pt copii. In rest se folosesc cu succes.
Dar ceea ce te interesa. Da! tot din ala folosim si noi! sa dea D-zeu sa nu ai nevoie de el!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Noi folosim un termometru electronic. Cand era micuta ii luam temperatura in fundulet, acum ca a mai crescut ii pun termometrul la subtioara. Vad ca deocamdata sta sa ii iau asa temperatura si asteapta cu mare interes sa faca termometru..piu-piu.
Numai bine, Diaan & Ecaterina

Ochii care nu se vad se uita doar daca dai de prea multa fericire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

si noi tot electronic si nu avem probleme.

,don'soara Alex si bb Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

apropo de 3 bulioane am vazut cu 1,5 la farmacie pe aici. E din ala bebe confort dar cred ca sunt si alea bune, nu?

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Si noi avem si din ala de masurat la tāmpla si din ala normal dar digital, insa pāna acu nu prea am avut nevoie de ele!
Poate daca ai gasii termometru normal, forma clasica dar digital, masoara mult mai repede decāt cele clasice!
Vilma, eu zic sa mai cauti sau poate cunosti pe cineva care pote sa-ti aduca din Germania sau din alte tari, unde nu costa asa de mult! Noi pe cel normal am platit vreo 5 DM, acu 2 ani, si pe celalalt 28 de euro, deci cred ca 3 milioane, e putin cam prea mult!
Termometrele de ureche, ajung pāna la vreo 50-60 de euro, si sunt chiar cele de firma!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!3 bulioane ce inseamna 3 milioane ?Pai eu am dat pe un termometru electronic 300 de mii si e olandez;merge foarte bine,nu am avut probleme...Noi luam temperatura la subtioara caci nu mai sta ea sa iau in fundulet;e adevarat ca la subtioara e putin mai mica decat in fundulet si in gurita cu vreo 2-3 unitati daca nu ma insel;
Sa fim sanatosi!!Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Scuze nu am vazut ca e asa performant;adica sa ia temp in 2 sec...e mare lucru;dar totusi e cam scump,parerea mea si apoi copilul nu sta numai in febra(Doamne fereste)ca sa il folosesti mereu..
Pupici ptr bebici!!Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si eu am fost "fermecata" de termometrele de ureche si m-am dus ferm hotarata sa cumpar unul indiferent de pret!Dar farmacista m-a sfatuit sa nu cumpar deoarece nu reda temperatura fidel.Si chestia asta mi-a mai spus-o si moasa.Cand i-am zis ce vreau sa cumpar , a spus: "Termometrele de ureche? O porcarie!" Acum nu stiu ce sa cred dar deocamdata ne descurcam cu un termometru simplu, digital, de cativa euro....

Mergi la inceput