SUNT GELOASA PE COPILUL TAU- un lucru absusrd?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Doamne, ce copilarii!!! Chiar nu-mi vine sa cred ca va pierdeti timpul cu "probleme" de-astea!!! Si ca tu poti fi asa de "nediplomata" cu prietena ta.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cred ca gelozia si invidia nu-si au locul in relatiile de prietenie. Dar din pacate ele exista si dc sunt ignorate, nu dispar de la sine. Cred ca sentimentele trebuie discutate deschis dc si persoana celaalta este de acord. Dar daca vrea sa puna "capac" e decizia ei...
Am avut si eu parte de ceva asemanator, o prietena f buna s-a suparat pe mine cand a auzit ca am ramas insarcinata si ea inca nu era, si de atunci nu mai vb cu mine. Asa ca astept si eu sa se maturizeze si poate cand va avea si ea copil o sa vina sa-mi ceara sfaturi pe care i le voi da cu toata placerea.
E asa de fain ca am langa mine multe prietene cu copii mici si tot timpul cand avem o "problema cu minorii" nostrii ne intrebam una pe cealalta si ne incurajam si tot intre noi ne destainuim bucuriile si realizarile legate de copii. Cine altcineva ne-ar intelege mai bine?
Ca sa trag o concluzie, cred ca intr-adevar sunt peraone cu care nu putem avea cele mai bune relatii, dar daca ele nu dau dovada de maturitate, hai sa dam noi!
Capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Impreuna- ai scris foarte drept. Asa am sa si fac o las sa se maturizeze, si asta fa fii cred ca in curand, o prietena dea ei va naste. Sunt prosti aceste lucruri, dar nu toti inteleg acest lucru. Pacat, sper sa inteleaga cat mai repede si sa imi scrie vrun mail.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Fiecare mamica isi vede pe al ei puiut cel mai frumos, destept, puternic, dar nu trebuie sa nu fim diplomati cu cei din jur, asa ca atunci cand o mamica isi spune realizarile copilasului o apreciem si atat, eu cel putin nu fac nici o comparatie, las sa vina aprecierile de la cei care imi vad baietelul. Asa ca nu te mai supara pe prietena ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Otis nu eu mam suparat pe ea ci ia pe moine, astazi din nou i-am intins mana ca sa fim din nou prietene, dar pana acum nu am primit nici un raspuns. voi vedea mai departe.

Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

de acord cu Otilia

quote:
Originally posted by Otilia

Doamne, ce copilarii!!! Chiar nu-mi vine sa cred ca va pierdeti timpul cu "probleme" de-astea!!! Si ca tu poti fi asa de "nediplomata" cu prietena ta.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Nu va suparati pe mine, dar nu aveti altceva mai bun de facut?

Sfatul meu: ignorare completa, tot ce ti-ar spune prietena ta e ca si cum nu ar fi spus nimic, alus iar tu nu-i mai spune despre progresele copilului tau daca intr-adevar vrei sa ai liniste cu ea.
Spunea cineva mai sus ca se poate imprima in copii spiritul de competitie si nu e bine, intotdeauna o sa se gaseasca cineva mai bun decat el, si de ce sa il complexezi cu chestii inutile.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by alus

Lena- eu nu ma joc dea competitia, cine este mai rabid, si inteleg ca nu fiecare copil se dezvolta rapid. Dar o mama care are un fiu de 10 luni sa fie geloasa pe alta mama care are fiica de aproape un anisor, asta nu inteleg. Deci cred ca nu am gresit cu nimic spunandui Julia deja stie acest lucru mai demult. Era furioasa ca al ei bb nu merge dea buselea, eu ii tot spuneam are tot timpu, nu te nacaji,acum merge. Eu nu am fost pe ea nici pe puiul ei invidioasa ca face la olita, iar Julia nu, incerc sa o pun in fiecare zi, macar odata, dar ea nu vrea, deci nu o silesc ca in viitor sa nu ureasca olita de tot. Nu stiu ce rau fac. Ca ii spun ca Mihaita are tot timpul sa invete, sau ca Julia deja stie unele lucruri, si asa nu vorbesc cuea in fiecare zi deci cand am ocazia ii spun.

Eu incerc sa va explic ca ea face orice ca fiul ei de 10 luni sa faca tot ce face fetita mea de aproape un an.Ea nu poate sa inteleaga ga copii acum sunt foarte diferiti. Am incercat sa ma impac cu ea spunandui ca cearta noastra este o prostie, dar ea a spus ca prietenia noastra ii face rau, deci am inteles ca orice as face nu vrea sa-mi mai fie prietena, poate numai atunci cand m-as plange ca Julia nu mai invata nimic nou, iar ea s-ar fali ca Mihaita stie deja multe.

Alus+Julia

Iar tu nu intelegi cand noi iti zicem ca astea sunt copilarii si ca AMANDOUA trebuie sa va maturizati si sa cadeti de comun acord asupra unor aspecte ale prieteniei voastrea - asta daca vreti sa va pastrati prietenia, desi cred ca relatia voastra deja se numeste altfel. Sincera sa fiu, pe astea 2 pagini de subiect, tot al treilea sau al patrulea mesaj e al tau scuzandu-te si explicandu-te si acuzand-o si judecand-o pe ea. E dovada de imaturitate, lipsa de preocupatii sanatoase, existenta a prea mult timp liber cu care nu stii ce sa faci. Si uite ca si eu si altele ne pierdem vremea dand din gura degeaba (dupa cate se pare).

O viata usoara si linistita.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by adimercedes
Iar tu nu intelegi cand noi iti zicem ca astea sunt copilarii si ca AMANDOUA trebuie sa va maturizati si sa cadeti de comun acord asupra unor aspecte ale prieteniei voastrea - asta daca vreti sa va pastrati prietenia, desi cred ca relatia voastra deja se numeste altfel. Sincera sa fiu, pe astea 2 pagini de subiect, tot al treilea sau al patrulea mesaj e al tau scuzandu-te si explicandu-te si acuzand-o si judecand-o pe ea. E dovada de imaturitate, lipsa de preocupatii sanatoase, existenta a prea mult timp liber cu care nu stii ce sa faci. Si uite ca si eu si altele ne pierdem vremea dand din gura degeaba (dupa cate se pare).

Adimercedes , ai pus pucntul pe i.

Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mamicile sunt diferite, ca si copilasii lor, fiecare gaseste modalitati diferite de a se manifesta in bucurie, ca si in frustrare. dar prietenia ar trebui sa fie mai sus decit atit, copiii sunt minunati oricit de multe sau putine stiu sa faca la 8 sau 10 luni...pacat de prietenie sa se duca de ripa din competitia copiilor, indiferent cine isca discutiile...poate gasiti o cale sa va regasiti prietenia dinainte de a fi mamici.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Of, Doamne, ce "probleme" stupide...

Auzi, dar tu esti sigura ca sunteti prietene???????

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput