ce sa o sfatuiesc?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
ana maria, prietena ta vrea sa fie sfatuita sau asta e parerea ta si vrei s-o ajuti deoarece crezi tu ca are nevoie?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
Ana draga, vezi-ti de viata ta si lasa sfaturile pt altele.Asta te preocupa pe tine acuma, cand esti la un pas de moarte, parca in septembrie era ultima luna nu?
Nu mi-o lua in nume de rau, fa-ti si tu niste preocupari, gaseste-ti ocupatii si lasa sfaturile pt altele atata timp cat cu tine totul merge pe de-andoaselea.
Fetelor de ce nu sunteti sincere cu ea, ce o mai tot aburiti, doar ii cunoasteti cu toatele povestile.
Ana Maria: las-o pe EA, vezi-ti de tine prima data.
Pa!
ana_maria222 spune:
chiar este vorba de-o prietena de-a mea. si ea mi-a cerut sfatul...nu m-am oferit eu sa-i spun ceva. si in ceea ce priveste starea mea de sanatate, imi pare rau ca v-am cerut ajutorul atunci. sunt fete de pe forum care imi stiu intreaga poveste si stiu cu ce ma confrunt. asa ca, daca nu sunteti capabile sa raspundeti la intrebarea pusa pe un topic, poate va lasati de meserie. no comment.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
slakje spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
chiar este vorba de-o prietena de-a mea. si ea mi-a cerut sfatul...nu m-am oferit eu sa-i spun ceva. si in ceea ce priveste starea mea de sanatate, imi pare rau ca v-am cerut ajutorul atunci. sunt fete de pe forum care imi stiu intreaga poveste si stiu cu ce ma confrunt. asa ca, daca nu sunteti capabile sa raspundeti la intrebarea pusa pe un topic, poate va lasati de meserie. no comment.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
Hei Ana Maria incetutz cu vorbele.M-ai dezamagit amarnic, atat cat te poate dezamagi un personaj virtual cu care te-ai ciocnit intamplator pe un forum si ai incercat sa-l sustii moral la un moment dat.
Tu nu numai ca-ti bati joc de tine, dar iti bati joc aici si de noi, de o gramada de oameni.Ei, faci ce doresti, desigur, e la libera ta alegere, eu iti spun , inca o data(daca vrei sa te maturizezi si sa intelegi ar fii excelent, caci e spre binele tau) ... nu mai ai 5 ani!
Nu mai veni cu povesti ca sunt pe forum oameni care te cunosc, iti stiu povestea, blablabla, nu ma intereseaza.Ne-ai mintit, nu ti-e bine, cu tine e o problema, rezola-tio dar in asa fel incat sa nu iti bati joc de oameni aici.
conchita spune:
quote:
Originally posted by slakje
Ana draga, vezi-ti de viata ta si lasa sfaturile pt altele.Asta te preocupa pe tine acuma, cand esti la un pas de moarte, parca in septembrie era ultima luna nu?
Nu mi-o lua in nume de rau, fa-ti si tu niste preocupari, gaseste-ti ocupatii si lasa sfaturile pt altele atata timp cat cu tine totul merge pe de-andoaselea.
Fetelor de ce nu sunteti sincere cu ea, ce o mai tot aburiti, doar ii cunoasteti cu toatele povestile.
Pa!
Alina, tu despre ce vorbesti aici, ca eu nu inteleg nimic.pe langa ca era sa fac atac de cord cand ai zis ca mor in septembrie, pana m-am prins ca autoarea topicului are acelasi nume. deci, ce zici tu aici, mama draga?
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
conchita> uite aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47594
Adela , mamica de Julia
slakje spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by slakje
Pa!
Alina, tu despre ce vorbesti aici, ca eu nu inteleg nimic.pe langa ca era sa fac atac de cord cand ai zis ca mor in septembrie, pana m-am prins ca autoarea topicului are acelasi nume. deci, ce zici tu aici, mama draga?
Eu vorbesc despre urmatorul lucru: Ana e o fata frumoasa si inimoasa, dar se confrunta cu niste probleme si parerea mea e ca nu are cine sa o scuture bine de tot, sa-i treaca urgent si repede gargaunii sa nu o tina cu anii sa aiba de ce-i parea rau crunt mai apoi.
Atata tot, nu sunt rea cu ea, din contra, mi-e foarte simpatica.Doar ca parerea mea e ca ar trebui scuturata bine de tot.Nu merita la varsta asta sa-si piarda vremea in suferinte inutile.
pisi_ella spune:
Ufff, fetelor, sunteti rele!! Nu uitati ca are 19 ani!! La 19 ani...nu va mai amintiti? Cate vise, cate lacrimi, cat teribilism, cate crize? Ce cate ori nu ne-am simtit la marginea prapastiei? Zau, e ceva specific varstei! Cu totii am trecut prin asta, apoi au trecut anii, ne-am maturizat. Suntem femei in toata firea, cu familie, cu copii. Ea este o adolescenta inca, chiar daca are 19 ani. O adolescenta intarziata. Adolescenta e epoca nebuniilor si a actelor necugetate, a sentimentelor contradictorii. Va amintiti cu cata usurinta treceam de la agonie la extaz? De cate ori nu am avut si noi ganduri negre??
Fetelor...au trecut anii si am uitat, zau asa...Noroc ca mai am 2 jurnale de pe vremea aia...Citesc si ma crucesc ce ganduri aveam si cat de chinuit era sufletelul meu!! Cum uneori parca-mi doream sa mor...Cat era de searbada viata...Acum privesc inapoi si zambesc...ce copil eram!! Oare eu am fost fata aia?? Eu, femeia de 30 de ani, cu capul pe umeri si cu 2 copii (peste 3 saptamani
)? Se pare ca da...
Haideti sa nu mai fim rele si sa nu o mai scuturam! In curand se va "vindeca" singura. Trec anii...mult prea repede, zau asa..._Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea